Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdo spremlja nosečnost v primeru IVF? 22.2.2006 15:38:27
|
|
|
|
Anonimen
|
osebni ginekolog
|
|
|
|
RE: Kdo spremlja nosečnost v primeru IVF? 22.2.2006 15:39:45
|
|
|
|
biba77
|
Mislim, da je tako, da dokler v neplodnostni ambulanti ne potrdijo, da je nosecnost v maternici in da plodu bije srcek, hodis k njim, potem te usmerijo k tvojemu osebnemu G. Tako velja za IUI.
|
|
RE: Kdo spremlja nosečnost v primeru IVF? 22.2.2006 15:46:48
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozdravljena! Ko ti naredijo IVF greš k njim na krvi test in po testu ti dajo naprej terapijo in te naročijo na UZ.Če imaš baje enega greš le enkrat in,če imaš dvojčke gređš k njim dvakrat in,če vidijo,da je vse ok,srček bije ti nadaljno nosečnost tvoj osebni ginekolog in v materinski knjigi ti napiše IVF+ET,da si tkle zanosila. Samo jaz resno študiram,da se bom probala nekako v MB zmeniti za nadaljno nosečnost,da bi tja nekam hodila k zdravniku kajti z svojo G nisem kaj nič zadvoljna,najmanj pa ne bom hodila v našo bolnišnico,če bi kaj rabila iti. LP Mojca P.S:In kdaj marca se ti tole začne?Jaz se začnem špikati 3.3. Mojca
|
|
RE: Kdo spremlja nosečnost v primeru IVF? 22.2.2006 16:05:23
|
|
|
|
Elysabeth
|
Jaz pa 2.marca.....končno sem dočakala (po dveh letih). Komaj čakam...
|
|
|
|
RE: Kdo spremlja nosečnost v primeru IVF? 23.2.2006 9:01:04
|
|
|
|
Špelka
|
Elysabeth, a te dam na seznam IVF-jevk, da bomo upale s tabo in navijale zate? Poglej pod Upajmo skupaj!
|
|
RE: Kdo spremlja nosečnost v primeru IVF? 23.2.2006 10:38:28
|
|
|
|
Sisy
|
punce mene pa zanima kako je z menjavo ginekologov...Tudi jaz recimo z svojo ginekologinjo nisem zadovoljna,marca pa grem v prvi IVF k dr.Rešu...in se vse bolj nagibam k temu da če zanosim da bi ga imela kar za svojega ginekologa....Kako je s tem? Kaj veste, ali sprejema nove pacientke? Kakšen je postopek? Vem da bi bilo najbolje da bi njega vprašala vendar nočem prehitevat dogodkov zato sprašujem kar vas ... kakšne so vaše izkušnje... lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.