tincci
|
Hvala vsem, ker ste se malo razpizdile z mano No, da ne bom delala krivice, moj mi kar dosti pomaga. Prve 2 tedna, dokler so me boleli šivi, je vsak dan on kuhal, pospravil, mi prinesel malo za dojenje in se šetal z njo, ko je jokala. Saj je priden. Zdaj, ko je šel v službo, se mogoče sam sebi zdi preobremenjen, pa mu zgleda, da sem jaz na boljšem, ker mi ni treba v službo. Ma dobr, saj se bo navadil. To, da spi v dnevni, me ne moti. Vsaj ne smrči zraven in lahko med dojenjema zaspim, če je mala pridna No, resno, dokler tamala ne bo hotla zaspat v zibelki, jo bom pač imela pri sebi, pa tudi zjutraj naju ne zbudi z budilko, ker itak bolj malo spiva. To o dodajanju sem razmišljala, ja. Ampak mislim, da je moje mleko ok, ker se tamala lepo redi, jo je patronažna zvagala. Se mi zdi, da je mala obdržala ritem iz trebuha- med nosečnostjo nisem mogla zaspat do dveh zjutraj. Enak ritem ima tamala, jaz bi šla pa že ob desetih spat Kakorkoli, danes sem (kot vidite) dobre volje Ob enih sva se dojili, potem sem jo pa nesla v dnevno v njen košek in mu rekla, naj mi jo prinese, ko bo lačna. In tako sem do štirih spala kot kraljica Pa dragi nič ni rekel, razen da mu je težila do dveh. Sem mu rekla, da naslednjič dobi nekaj v glavo, mogoče se je ustrašil
|