Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdo naredi načrt rušenja objekta 27.6.2008 22:55:07
|
|
|
|
Pikec
|
Projekt za odstranitev objekta naredi odgovorni projektant. Kok hitro je pa sam vprašanje dogovora. Lahko je del projekta za PGD če se dela ''nadomestna'' gradnja (z novim ZGO ni več nadomestne gradnje, ampak recmo, da bomo zidali na mestu starga objekta).
|
|
|
|
RE: Kdo naredi načrt rušenja objekta 28.6.2008 22:39:05
|
|
|
|
Suzy.
|
Nama je to naredil projektant skupaj z načrtom za hišo.
|
|
|
|
RE: Kdo naredi načrt rušenja objekta 29.6.2008 8:53:33
|
|
|
|
maja1488
|
Mi mamo hišo že narejeno, bi radi samo zrušli eno staro bajto na sosednji parceli, ki smo jo kupili. Ne bomo nič več zidali ampak bomo posjali travo.
|
|
|
|
RE: Kdo naredi načrt rušenja objekta 29.6.2008 12:43:18
|
|
|
|
Anonimen
|
V vsakem primeru rabiš projekt, ki ti ga naredi odogovren projektant, torej arhitekt, mogoče kakšen urbanisitčni biro, kakšen inženir gradbeništva. Vprašaj po lokalnih birojih, ali to delajo,kaj rabijo in koliko stane.
|
|
|
|
RE: Kdo naredi načrt rušenja objekta 29.6.2008 15:24:43
|
|
|
|
Pikec
|
kakšen inženir gradbeništva. Če ima A licenco lahko, če ne pa ne, ker je treba imet projekt in dovoljenje z UE, kar pa lahk podpiše sam odgovorni projektant... kolikor je meni znano...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?