Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdo naj zamenja dr. Reša? 11.8.2005 11:19:05
|
|
|
|
gojska
|
Drage moje, upam da je danes na forumu dovolj takih, ki mi boste lahko svetovale.8) Že dobro leto sem pacientka dr. Reša. Vse operativne posege sem opravila v Postojni. Ker nama zgleda:ups:, do jeseni ni uspelo narediti :nosecka:, bom se morala postaviti v vrsto za IVF. Pred časom ste mi povedale, da se pri Rešu nikakor ne da dogovoriti, da bi prve pokuse naredil na zavarovanje,( ampak moraš celo prvega plačat, da ti drugega nardi) in tako izmenično naprej--sem se odločila da zamenjam zdravnika. Šla bom svoji ginekologinji in jo prosila za novo napotnico. Rada bi vedela, kam se mi splača iti. Rada bi imela 4 poskuse na zavarovanje. Mi pač pripadajo, sploh pa nimam denarja za samoplačništvo oz. bi ga zelo težko zbrala. Prosim povejte mi iz izkušenj za dobrega strokovnjaka. čao:rozica:
|
|
|
|
Kdo naj zamenja dr. Reša? 11.8.2005 12:10:12
|
|
|
|
Pikipoki
|
Živjo!:rozica: Jaz hodim v MB, pa sem iz Zasavja. Sem že v prvi fazi postopka za IVF, v torek začnem z injekcijami in potem imam 6. 9. punkcijo foliklov. V MB so različni zdravniki (jih je pač več: Dr. Viasavljevič, Gavričeva, Kovačeva, Reljič ... mogoče še kdo) in so zelo prijazni. Vendar je kar dolga čakalna doba. Midva sva se prijavila lani oktobra, prišla na prvi razgovor januarja, potem sva dobila konec maja datume za avgust oz. september. Veliko sreče! LP:rozica:
|
|
|
|
Kdo naj zamenja dr. Reša? 11.8.2005 13:52:26
|
|
|
|
gojska
|
To je pa zdaj čisto nekaj drugega. A si sigurna, da se lahko dogovoriš za same neplačniške? Ravno sem klicala v MB.TAM BI BILA NA VRSTI JULIJA 06.
|
|
|
|
Kdo naj zamenja dr. Reša? 11.8.2005 14:30:23
|
|
|
|
gojska
|
HVALA TI sem zelo vesela za vas. Tretjič praviš.:bravo::bravo: SUPER
|
|
|
|
Kdo naj zamenja dr. Reša? 11.8.2005 17:00:18
|
|
|
|
onja
|
Tastara, koliko pa pride IVF? Kaj je to IVF-ICSI??:zmeden2: hvala že vnaprej!! Onja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2005 21:37:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?