Mirna*
|
Hahaha, ja, sej vidte, da sem ze na pol zmesana...ne vem, kaj je tis, pa 2006...svasta... O, madonca! Stvar je ta, da sem ravn dans dobila njen priimek v porodnisnici. Klicala sem, ker mi niso dal nazaj izvida o krvni skupini in da mi posljejo. Pa sem poskusla in eni sestri razlozila situacijo, pa sem se ji zgleda mal zasmilla pa je sla pogledat. Pa mi je povedala priimek, za naslov pa je rekla, da ga nimajo. Jst mislim, da je bil zraven napisan, sam jo razumem, da ne sme tega povedat, zarad varovanja osebnih podatkov. Logicno. Zato mi moderator tud tle ni objavil njenga priimka. Klicala pa sem na informacije, pa gledala v tis (evo, cetud nism vedla kratice, uporabljat ga pa znam ), pa mobitelov in simobilov imenik, pa nic. Iskala sam po priimku, telefonske st. s tem priimkom v grosupljem sploh ni. Lohk pa da je iz kksnega sela tam okrog, pa spada pod grosuplje, v imeniku pa pod tisto vas al p kej podobnega. Pa kaj vem no. Mi je pa res skoda. Jst dol njej ful "valda, da ti pisem, valda, se slismo, valda, se vidmo..." poj pa tkle. Matr, sem izpadla v njenih oceh ena huh! Edina varianta mislim da je, ce bi poznala koga, ki dela dol. Pa dejmo zenske iz vseh vetrov, ena ma pa ja sestricno al pa teto al pa prjatelco dol nooooooo...placam, sej en , to pa cist sigurno.