Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdo je v Sloveniji prodajal... 16.4.2009 16:21:17
|
|
|
|
Belika
|
A jih nima samo Ikea?
|
|
|
|
RE: Kdo je v Sloveniji prodajal... 16.4.2009 16:30:39
|
|
|
|
rija
|
ima, samo jih je prodajala tudi ena firma iz slo, ki prodaja tudi pisarniško opremo, pa nikak, da jih zguglam
|
|
RE: Kdo je v Sloveniji prodajal... 16.4.2009 17:36:49
|
|
|
|
Balonchy
|
A si zihr???
|
|
|
|
RE: Kdo je v Sloveniji prodajal... 16.4.2009 18:14:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se spomnim,da je to bila ena firma iz Zalca mislim,da je iemla takrat link pisarna.com ampak zdaj ne obstajavec....celo na bolhi so imeli oglas....mozno,da so propadli
|
|
|
|
RE: Kdo je v Sloveniji prodajal... 16.4.2009 18:56:09
|
|
|
|
constanca
|
V Kocevju...kako se zhe imenuje firma...ns spomnim se, ampak bi znala bit ta firma. Velika lesna firma.
|
|
|
|
RE: Kdo je v Sloveniji prodajal... 16.4.2009 19:11:15
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: skamp Jaz se spomnim,da je to bila ena firma iz Zalca mislim,da je iemla takrat link pisarna.com ampak zdaj ne obstajavec....celo na bolhi so imeli oglas....mozno,da so propadli Ja, men se tudi zdi, da je bila Pisarna.com Sem ga kupila tam dve leti nazaj za 30€, sam imena se pa res ne spomnim več točno. Na netu pa jih ni več očitno, sem šla prav pogledat. Kaj pa to rabiš?
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?