Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdo je ne pričakuje ta vikend 1.10.2004 13:17:24
|
|
|
|
enci
|
pupika, jaz je ne pricakujem v soboto 9/10, ceprav ... si kr mislim, kako bo :hudicek: prisla na obisk :grrr::grrr: Drzim pa pesti zate, da namesto nje prideta :modri: ali :roza: lp enci:metulj:
|
|
|
|
Kdo je ne pričakuje ta vikend 1.10.2004 13:21:44
|
|
|
|
pupika
|
enci, saj jaz imam tudi zelo malo upanja, mislim da bo kar lepo prišla, ampak optimisti pa vedno moramo biti, da nam polešajo še tiste dneve. Tudi jaz držim pesti zate.:angel::
|
|
|
|
Kdo je ne pričakuje ta vikend 1.10.2004 13:25:38
|
|
|
|
enci
|
JA optimisti smo itak!!! Vcasih res ne vem, od kod privlecem toliko pozitivne energije po vseh 13-ih razocaranjih .. pa vrjetno se ni konec. Res smo prave borke!!!! javi se kaj in kako lp enci
|
|
|
|
Kdo je ne pričakuje ta vikend 1.10.2004 13:36:10
|
|
|
|
neža76
|
Ojla punce, tut jest jo ne pričakujem hudičevko :hudicek::hudicek::hudicek: naslednji konec tedna: 9/10/04! Samo znakov nobenih :((:((:(( Neža76
|
|
|
|
Kdo je ne pričakuje ta vikend 1.10.2004 13:50:37
|
|
|
|
pi
|
Jaz je ne pričakujem že od 27.9 test pa še vedno negative:metulj:n.
|
|
|
|
Kdo je ne pričakuje ta vikend 1.10.2004 14:43:18
|
|
|
|
Maja**
|
Tudi jaz je ne pričakujem, pa kaj ko so vsi spremljajoči znaki že močno prisotni... Ah, pa več sreče prihodnji mesec, upam. Vsem skupaj pa želim en prav lep vikend!
|
|
|
|
Kdo je ne pričakuje ta vikend 1.10.2004 14:51:33
|
|
|
|
neni
|
Zdravo punce! Jaz jo pa pričakujem 10.10. in jo kar lepo k meni pošljite. Jo bom lepo pogostila, ker bo to zadnja za 9 mesecev. Upam, da bo :hudicek: točna, ker potem začnemo z umetno. Raje kakšen dan prej kot potem. Tako da kar paketke naštimajte in v Postojno z njo! lp Neni:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?