Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdo bo čistil za ometi??? 8.3.2007 21:15:27
|
|
|
|
tajtaja
|
Danes so končali z ometi. Še popoldan se je mož pogovarjal z mojstrom, ki je seveda že klical za plačilo in ga še enkrat opomnil, da naj ostane tako, kot so našli, se pravi počiščeno. Ja, seveda, normalno, tako je bilo dogovorjeno! In potem šok. Vse stroje, cevi, vse so odnesli, pustili pa tako svinjarijo, da me želodec boli. Po tleh leži polno ostankov pur pene, da o malti ne govorim. Jutri zjutraj bo pa vojna . Kaj se pri vas tudi niso držali dogovorjenega? In kako ste jih potem prisilili v čiščenje?
< Sporočilo je popravil pikec0 -- 10.3.2007 22:06:02 >
|
|
RE: KDO BO ČISTIL ZA OMETI??? 8.3.2007 21:18:11
|
|
|
|
marsovcek
|
Mogl bi, sam to je tko pri redkih, pri nas so morali pleskarji neki popravt pa bi blo boljš da nebi. Pucala pa jaz, smrk.
|
|
|
|
RE: KDO BO ČISTIL ZA OMETI??? 8.3.2007 21:20:25
|
|
|
|
tajtaja
|
Jaz sem tolk jezna, in se lahko ta kar obriše za denar!!! Saj avans je odnesel že preden je sploh stopil na dvorišče. Drugače nimam kaj rečt, lepo so naredili, ampak te svinjarije ne bom pucala .
|
|
RE: KDO BO ČISTIL ZA OMETI??? 8.3.2007 21:22:27
|
|
|
|
marsovcek
|
Maš čist prv, še dobr da jih loh z dnarjem mal nazaj držita.
|
|
|
|
RE: KDO BO ČISTIL ZA OMETI??? 8.3.2007 21:33:34
|
|
|
|
mika
|
pri nas so vse spucali sami.
|
|
|
|
RE: KDO BO ČISTIL ZA OMETI??? 8.3.2007 21:34:38
|
|
|
|
Marogica
|
Pri meni in mojih"mojstrih", ki smo jih imeli, je veljalo pravilo 100% usluga/storitev, 100% plačilo. Durgače pa smo zbijali....
|
|
RE: KDO BO ČISTIL ZA OMETI??? 8.3.2007 21:40:51
|
|
|
|
tajtaja
|
Malo mi je sicer nerodno se nekaj cenkat, kot da nočem plačat, ampak red pa mora bit.
|
|
RE: KDO BO ČISTIL ZA OMETI??? 8.3.2007 21:42:28
|
|
|
|
Anonimen
|
pri nas so vse spucal oni. js sem za njimi samo malo bolj na fino pomedla drugač pa je blo kot iz škatlice. tudi aokna in to niso nič zasvinjali, če že so kaj so spucal
|
|
|
|
RE: KDO BO ČISTIL ZA OMETI??? 9.3.2007 9:10:21
|
|
|
|
76suza
|
Pri nas smo imeli probleme s krovci. Za sabo so pusli pravo svinjarijo. Vsepovsod okrog dvorišča odtanki strešnikov, žlebov, snegobranov, folije in piksn od piva. Jih je mož en teden opozarjal, da morejo za sabo pospravit pa se niso zganli. Potem pa sma spucala sama, s tem da sma pogledala koliko ur sma delala. Uro kasirala po najini osnovci ceni (po izobrazbi) in jim to pri končnem obračunu odbila. Prej sma malo pofotografirala. Ko je prišo šef na obračun sma mu pokazala slike, kolko ur sma pospravlala in končno ceno. Nič ni reko, mislim pa da jim je ta znesek odbil pri plači.
|
|
|
|
RE: KDO BO ČISTIL ZA OMETI??? 9.3.2007 9:46:23
|
|
|
|
mika
|
suza, dobra ideja
|
|
|
|
RE: KDO BO ČISTIL ZA OMETI??? 10.3.2007 9:31:15
|
|
|
|
tinkamiška
|
Tajtaj ne popousti, naj ti ne bo nerodno se cenkat za ceno, oziroma zahtevat, da počistijo za sabo. To spada k njihovim uslugam in če se oni ne držijo, se tudi vam ni treba. Midva sva zbila ceno pri do zdej vseh izvrševalcih del, razen pri montaži oken, z temi sva bila zadovoljna. Ostali pa so nama pojedli živcev in sva jim to tudi odbila pri ceni. LP, TInka
|
|
RE: KDO BO ČISTIL ZA OMETI??? 10.3.2007 20:26:45
|
|
|
|
tajtaja
|
Po viharnem tel. pogovoru je včeraj okrog enih prišel en delavec in počistil. Ampak je moža spravil skoraj ob živce, ko je le trdil, da oni pa res niso za čiščenje in da nam bodo to dodatno zaračunali. Ko mu je mož rekel, da bomo sami in to odračunamo od skupne cifre, pa je takoj obrnil zgodbo. No, v glavnem, bilo je porihtano, tako kot smo se dogovorili. Je pa to do sedaj prvi, ki ni upošteval pravil igre. Hvala bogu!!! Bog ve, kaj naju še čaka.
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?