Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdo je zmagovalec današnjega dvoboja - K... 28.11.2008 10:05:41
|
|
|
|
kajajaka
|
se šušlja, da Sergej
|
|
|
|
RE: Kdo je zmagovalec današnjega dvoboja - K... 28.11.2008 10:17:37
|
|
|
|
Nea_teja_
|
upam da res ker tistega idiota(Gorčija) nemorem več niti poslušati
|
|
|
|
RE: Kdo je zmagovalec današnjega dvoboja - K... 28.11.2008 10:35:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ upam da res ker tistega idiota(Gorčija) nemorem več niti poslušati
|
|
|
|
RE: Kdo je zmagovalec današnjega dvoboja - K... 28.11.2008 10:54:30
|
|
|
|
Luni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ upam da res ker tistega idiota(Gorčija) nemorem več niti poslušati Ja, res je U.F.O.
|
RE: Kdo je zmagovalec današnjega dvoboja - K... 28.11.2008 10:58:03
|
|
|
|
Nea_teja_
|
uf sem misnla da gre sam men na živce
|
|
|
|
RE: Kdo je zmagovalec današnjega dvoboja - K... 28.11.2008 11:02:12
|
|
|
|
Ploha
|
jest tud ne morem poslušat tega njegovga blebetanja,...skos sebe poveličuje k da je bog i batina,...
|
|
|
|
RE: Kdo je zmagovalec današnjega dvoboja - K... 28.11.2008 11:20:29
|
|
|
|
Felicity
|
a potem je konec tega sr od kmetije? Da bo ugly beti eno uro prej? Pa še nekaj me zanima, a kdo sploh gleda tisto slov. nadaljevanko ki je ob ponedeljkih?
|
|
|
|
RE: Kdo je zmagovalec današnjega dvoboja - K... 28.11.2008 11:35:15
|
|
|
|
natasaom
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicity a potem je konec tega sr od kmetije? Da bo ugly beti eno uro prej? Pa še nekaj me zanima, a kdo sploh gleda tisto slov. nadaljevanko ki je ob ponedeljkih? upam,da bo konc,ker je to največja beda... ne,ne gledam slo nadaljevanke
|
|
|
|
RE: Kdo je zmagovalec današnjega dvoboja - K... 28.11.2008 12:06:35
|
|
|
|
mlinar
|
Naj že enkrat ta idiot Gorči izpade ker je res ****njen ko strela
|
|
|
|
RE: Kdo je zmagovalec današnjega dvoboja - K... 28.11.2008 12:58:55
|
|
|
|
sanja nk.
|
hello zakaj pa gorčija ne marate , pri nas pa za njega navijamo , ker je faca vsaj zahrbten ni he he, čeprav ma izpade sam je bil od vseh še najbolj tko okey , ajde roko na srcce he he kaj veste to da morajo pred vpisom narediti inteligenčni test, izberejo pa itak same glupake , .......... upam da gre stara , tisti kvizko čimprej vun , največja igralka , drugače pa upam da bo čimprej konec se že vlečeeeeeee
|
|
|
|
RE: Kdo je zmagovalec današnjega dvoboja - K... 28.11.2008 13:01:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti boš pa večno mlada in pametna
|
|
|
|
RE: Kdo je zmagovalec današnjega dvoboja - K... 28.11.2008 13:23:17
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Ti boš pa večno mlada in pametna Kaj misliš da svojo mamo tudi kliče stara????
|
|
RE: Kdo je zmagovalec današnjega dvoboja - K... 28.11.2008 13:29:11
|
|
|
|
sanja nk.
|
ja pa dobro no , kaj ne smem povedati kaj si mislim , pa kdo je kej rekel da tako kličem svojo mamo stara............tko je še nikoli nisem niti v družbi , ne vem kaj ni tukaj jasno , no pa sej sploh ni pomembno , ne maramo je zato in skoraj čisto vsi ki jih poznam je ne marajo , ker se šlepa, ja zahrbtna , hinavka in igralka neke prijazne gospe in kao mame............eto zato je ne maram..........sem ponosna da moja mam taka ni
|
|
|
|
RE: Kdo je zmagovalec današnjega dvoboja - K... 28.11.2008 13:53:45
|
|
|
|
Felicity
|
Še vedno mi niste odgovorile, če je danes zadnji del te limonade?
|
|
|
|
RE: Kdo je zmagovalec današnjega dvoboja - K... 28.11.2008 13:56:06
|
|
|
|
Nea_teja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Ti boš pa večno mlada in pametna Mislim da ima sanja nk zadnje dneve same neke čudne .Mogoče pa misli da bo postala popularna in zabavna na rr .Men je včeraj rekla naj grem čez vrata v ikeo.
|
|
|
|
RE: Kdo je zmagovalec današnjega dvoboja - K... 28.11.2008 13:58:57
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Ti boš pa večno mlada in pametna Mislim da ima sanja nk zadnje dneve same neke čudne .Mogoče pa misli da bo postala popularna in zabavna na rr .Men je včeraj rekla naj grem čez vrata v ikeo. za crknit
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.11.2008 13:59:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kdo je zmagovalec današnjega dvoboja - K... 28.11.2008 14:01:08
|
|
|
|
sanja nk.
|
kaj sem ti rekla kind lady , dej ne laži in še enkrat poglej tisti forum , sploh me včeraj ni bilo skor nič gor in nisem nič pisala o ikei ampak samo to da bo kmalu pri nas odprta .....ej fak no in ne mislim bit popularna sem taka kot sem ...... ...., potem pa grem no dol rr-ja ...če je tako
|
|
|
|
RE: Kdo je zmagovalec današnjega dvoboja - K... 28.11.2008 14:02:31
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk. kaj sem ti rekla kind lady , dej ne laži in še enkrat poglej tisti forum , sploh me včeraj ni bilo skor nič gor in nisem nič pisala o ikei ampak samo to da bo kmalu pri nas odprta .....ej fak no in ne mislim bit popularna sem taka kot sem ...... ...., potem pa grem no dol rr-ja ...če je tako matr se hitro užališ
|
|
|
|
RE: Kdo je zmagovalec današnjega dvoboja - K... 28.11.2008 14:03:55
|
|
|
|
sanja nk.
|
napaka , ne kind lady , ampak maja.....pa še nekaj
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.11.2008 14:03:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kdo je zmagovalec današnjega dvoboja - K... 28.11.2008 14:05:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk. kaj sem ti rekla kind lady , dej ne laži in še enkrat poglej tisti forum , sploh me včeraj ni bilo skor nič gor in nisem nič pisala o ikei ampak samo to da bo kmalu pri nas odprta .....ej fak no in ne mislim bit popularna sem taka kot sem ...... ...., potem pa grem no dol rr-ja ...če je tako A ti to meni? Daj malo bolje beri. Nea_tea, tisto o vratih ti je pa ni sanja nk. napisala.
|
|
|
|
RE: Kdo je zmagovalec današnjega dvoboja - K... 28.11.2008 14:06:47
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk. napaka , ne kind lady , ampak maja.....pa še nekaj pejdi še 1x vse prebrat no
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.11.2008 14:08:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?