Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdo še prodaja vozičke Jane? 10.1.2008 12:03:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem, če jih nima samo Pikapolonica.
|
|
|
|
RE: Kdo še prodaja vozičke Jane? 10.1.2008 12:32:26
|
|
|
|
pomladno_dete
|
aja pa oni so zgleda tudi uvoznik ali pa vsaj veleprodajalec teh vozičkov, prodajnih mest je kar precej, med njimi tudi spletno mesto pikapolonica: http://www.apollo.si/?p=prodajnamesta
|
|
|
|
RE: Kdo še prodaja vozičke Jane? 10.1.2008 13:35:55
|
|
|
|
*BellaLuna*
|
Krojaček to so sedaj lanski modeli in lahko se zgodi, da željene barve ne boš dobila, ker teh vozičkov ne bodo več delali. Kot sem slišala sivo-oranžne kombinacije ni več za dobit. Jaz sem sicer voziček naročila decembra in mi je bilo rečeno, da bom čakala nekje do februarja nanj, pa sem imela srečo in ga dobila čez 2 dni, ker je z uvozom prišel 1 viška. Uvoznik je pa mislim da Pikolino. Sicer če se ti ne mudi, lahko počakaš do marca, ko pridejo novi modeli.
|
|
|
|
RE: Kdo še prodaja vozičke Jane? 10.1.2008 13:45:33
|
|
|
|
krojacek
|
BellaLuna, ste imeli pa srečo. Ravno to barvno kombinacijo tudi mi iščemo. Tudi nam so decembra rekli, da bo do februarja. Zdaj pa so me klicali, da te barve ni več za dobiti in da jih mogoče še kje kdo drug prodaja. Zato tukaj sprašujem. Mogoče katera ve, če se jih dobi v Avstriji ali Italiji?
|
|
|
|
RE: Kdo še prodaja vozičke Jane? 11.1.2008 13:56:09
|
|
|
|
kimmii
|
Kaj pa Hrvaška? Jaz sem jih enkrat tudi na eni hrvaški strani gledala, samo na žalost, se sedaj ne spomnem več kako je naslov strani.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.