|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdo "organizira" družabno življenje...
17.1.2008 9:48:16   
Jančika_
Tole sprašujem v dogovoru z možem, ker sva par dni nazaj ugotovila, da če bi bil za to "zadolžen" on, bi se midva družila eden z drugim, pa konecuser posted image user posted image . Zanima naju, če ste drugje tudi ženske tiste, ki zorganizirate družinske obiske in srečanja (ne sprašujem za čas, ki ga preživita z družbo vsak zase, ampak skupaj, kot družina ali par).

Od nekdaj je bil samotar, planiranje in usklajevanje pa tako ali tako nista njegova plus točka, tako da je čisto brezveze pričakovati od njega, da bi se sam domislil kakšnega obiska in se zanj dogovoril; ko to uredim jaz, je pa cel vesel in ga domov ne spravišuser posted image . Za vsak žur se ga da dobiti; ampak da bi se sam spomnil, to je pa znanstvena fantastika. Še za to, da se spravimo k tastu na obisk, ga moram vsake toliko malo nekam brcnit; če prepustim njemu, se spomni ob pol enajstih zvečer, da že par dni ni videl očeta in da ga mora nujno zdajle...

Pa da ne bo pomote - tega ne izpostavljam kot problem, ampak samo kot zanimivost; midva do pred nekaj dnevi sploh nisva opazila, kako to poteka pri nas, ker očitno tak sistem obema ustreza.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdo "organizira" družabno življ...
17.1.2008 9:53:36   
N _ B
Oba. Pridejo obdobja, ko jih on več. Bi skoz nekaj okol letal, jaz imam pa vsega že poln kufer in si želim eno nedeljo preživet doma oz. brez avta. Odkar imamo user posted image  se je to malo umirilo.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2008 9:57:43   
Markova
Pri nas je tako kot pri Jančiki. Vedno se ima fajn, če se kam gre, ali pa če kdo pride. Da bi se pa sam kaj spomnil, no go. Pa kaj naj pišem, saj je že J. vse povedala.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2008 9:59:54   
tintin
Pri nas je pa obratno - on. Jaz sem po naravi bolj samotarska (hkrati tudi edinka) in ker nikoli nisem imela nevemkakšne družbe, sem vajena biti sama oz. ne pogrešam družbe. Zdaj ko imam majhnega user posted image še toliko manjuser posted image Ne obožujem hodit na obiskeuser posted image . Rada grem sicer od doma (ala sprehodi ali potovanja), ampak v družbi mojega user posted image in zdaj user posted image . Tako da obiske organizira v glavnem on.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2008 10:16:02   
Anonimen
V bistvu ne hodiva dosti okoli. Imava dva para prijateljev - moja prijateljica z možem in otrokom in njegov prijatelj z ženo in otrokom.

Ko gremo na obisk k moji prijatljici, se menim jaz. Ko se dobimo z njegovim prijateljem, se meni on - čeprav se zadnje čase več meniva midve z njegovo ženo.

Obiski so pri nas taka redkost.....sva pač bolj zapečkarska in to nama odgovarja. Obema.

Tudi vsak sam ne hodiva ven. Jaz sem v 4 letih bila 1x v gledališču brez njega, on pa 2x v kinu. user posted image

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2008 10:25:57   
Anonimen
Še tisto malo, kar se družimo s kom, za druženje poskrbim jaz. Sva oba bolj samotarske in zapečkarske sorte, ampak kadar pa dobimo obiske ali kam gremo, sem ponavadi jaz pobudnik.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.1.2008 10:32:26   
piščanc
večinoma jaz, ker nimam velikega obstanka doma. on ima čez svoje znance, jaz povem kdaj in kako.

če bi bilo po njegovem bi bili skoz doma, mogoče parkrat pri sosedih, da se otroci zamotijo.

se pa nekako dopolnjujeva v organizaciji

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.1.2008 10:32:58   
Anonimen
Vedno jaz, pa še takrat ga je potrebno brcnit stran od računalnika in kupov knjig...ampak potem je zadovoljen...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.1.2008 10:40:46   
FLASK_A
Vedno jaz user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.1.2008 10:42:20   
Anonimen
Kar jaz sem tista, pa še to je treba vnaprej povedat in 10x ga še spomnit da ne pozabi da se nekam greuser posted image .
Če nebi bilo mene v 10 letih niti na dopust nebi šla. Tako pa ga obvestim kdaj in kam gremo letos in naj dopust zrihta, pa se še zgodi da pozabi kam in kdaj gremouser posted image .
Pa saj je fajn tako, se ne kregava katera bo obveljalauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
17.1.2008 10:44:57   
muška
Jaz sem takšna kot Jančikin mož. Se pa tu in tam spomnim, da bi lahko šli kam na obisk ja,... no v večini primerov pol ostane tudi kar na tem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.1.2008 10:46:23   
Majuska
Ponavadi sem jaz tista, ki da pobudo in ureja stvari. Sicer je pa odvisno, za kaj se menimo, za zmenek s prijatelji, kak rojstni dan, večja družba ... tako kot sem brala na začetku, moj mož je tudi bolj samotar in sem jaz tista ta družabna. Ampak na koncu je speljan dogodek obema všeč, kakršen je bil user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.1.2008 10:46:40   
tatam
Tudi pri nas sem to jaz!Še če se gre k njegovim kolegom moram najprej silit vanj tri dni,da kam gremo!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.1.2008 11:03:01   
Pajaca
On men reče, dej poklič Franclna, če sprejemajo obiske. Jaz pa kličem pa se zmenim.

Al pa pač jaz rečem, ej pr Micki pa že dolg nismo bli, pa on reče čak bom poklical, če so doma.

Tko da skupno???

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.1.2008 11:08:41   
nuala
Midva sva izrazito nedružabna.
Ob nedeljah je piknik lastnikov bark v marini ( kar jasno piše na vratih WC - ja ). In to je to.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.1.2008 11:34:14   
taja27
Midva pa oba, kr naprej. Samo imamo problem, ker nam časa zmanjka. Moja mami pravi, da smo pravi cigani.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.1.2008 12:28:25   
sazi
Tako kot pri Jančiki - kot da bi brala o naju.

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.1.2008 13:07:07   
Nika v službi
Oba približno enako. Praviloma za srečanja iz mojega kroga znancev in prijateljev poskrbim jaz, on pa ima čez svoje, ampak tudi ni pravilo. Enkrat je on bolj aktiven, enkrat jaz. Si kar deliva, ja.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.1.2008 13:31:34   
Dadi
Hja bolj sem jaz organizator, pa aktivator za to da kam gremo npr. na obisk.

Mož je pa bolj aktivator za take stvari ki se njemu grejo: npr. gremo kupit eno reč v Merkur, gremo kakšno reč, ki njega zanima pogledat, kakšen nedeljski izlet...

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.1.2008 15:19:44   
Anonimen
Jaz, njega samo obvestim oz. uskladiva plane/zelje. Vec al manj smo tko vezani na moj cas, zaradi sole. 

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
17.1.2008 16:24:44   
Anonimen
Jaz. Ne vem pa, kdo ga je učil, da je treba najprej vedno nergat, potem pa iti zadnji domov. Je že nekajkrat pešačil domov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
17.1.2008 16:56:39   
frutka_
Kadar se organizirajo pikniki ipd. na vikendu je organizacija njegova.  Popolnoma. Jaz sem zadolžena za sprejeme gostov in nujno pomoč (pijačo tankam).user posted image
Ker po obiskih hodimo v glavnem čez teden in je večinoma v službi kličem jaz oz. se dogovorim.
Za kosila pri tašči ali pri mojih se zmenim jaz.
Torej v glavnem jaz.
Po mojem je to vsem španska vas.
No, kadar imava obletnico ali je kakšen poseben dan je organizacija tudi njegova oziroma rezervacija mize.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.1.2008 18:09:30   
caillou
Ma kaj pa vem no ? Ne da nisva družabna, ampak tisti prosti trenutki, ko smo res samo mi4 skupaj in nismo vezani na nič , so tako redki, da se enostavno nič kaj preveč ne družimo.

Če smo pa že na tem, bi pa mož prej kaj organiziral, kot pa jaz. Meni se s tem sploh ne da ukvarjat in če sem odkrita, se po dveh urah druženja, ljudi kar naveličam. Pa nimam proti nobenim nič, samo bi po dveh urah jaz že rada kaj po svoje počela.

Če pa slučajno že zaidem na kakšno žurko, se mi pa vedno mudi domov.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.1.2008 19:24:21   
altati
Jančika, pri nas je popolnoma enako kot pri vasuser posted image . Mogoče imava istega možauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.1.2008 20:54:49   
Gina
Če gre za družabna srečanja nekje doma, ali v prostorih, zihr samo jaz organiziram, pa komaj ga kam premaknem, ne mara tega, če pa gre za to, da bi kam šli ven, v naravo, kamorkoli da je zunaj, pa vseeno s kom, pa je moj pobudnik in organizator. Hecno res, nisem razmišljala o tem.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?