Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj zobek, ko počijo dlesni? 1.4.2006 11:42:29
|
|
|
|
Anonimen
|
najhujše je že mim. zobek izpodrine ven cel različno,nam je v cca 2 tednih. kupi ji calgel,da ji malce olajšaš,ker sedaj jo bo še malce mučilo,ampak nič hudega
|
|
|
|
RE: Kdaj zobek, ko počijo dlesni? 1.4.2006 19:18:52
|
|
|
|
maya**
|
pozdravcek! najprej cestitke za zobek . pri nasi punci je to slo hitro. en dan je bila sitna(4,5m) in smo mislili, da je brez vzroka. cez noc ni nic spala in naslednje jutro je bil zobek zunaj. smo bili strasno zacudeni. zdaj je tega 3 tedne, pa ji zobek gleda polovicko ven. kmalu zatem je dobila se drugi (zobek po 14 dneh). ta drugi, pa je kar prisel. brez sitnobe in vsega drugega. zjutraj ko se je posmejala je bila zraven zobka se bela crtica. sem se bala, da bodo vsi zobki tako nagajali kot prvi, pa sploh ne. jaz mislim, da je pri tem zobku, slo najhujse mimo. zdaj pa pridno pocakajte na drugega. drzim pesti, da bo hitro in brez bolecine. lepo se imejta
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?