|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj zobek, ko počijo dlesni?
1.4.2006 11:38:18   
simona2
Končno je tudi k nam prišel prvi zobekuser posted image  (7 m). Vendar se je dlesen samo razpočila in čutiti je špičko in vidi se tudi tanka razpokica. Zanima pa me, v kolikšnem času po tem zobek pride dokončno na plan? Ali je "ta huda" faza že mimo ali to šele pride? Se mi zdi, da je nekoliko bolj nemirna in jokava, pa tudi malo slabše jeuser posted image .  

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj zobek, ko počijo dlesni?
1.4.2006 11:42:29   
Anonimen
najhujše je že mim.
zobek izpodrine ven cel različno,nam  je v cca 2 tednih.
kupi ji calgel,da ji malce olajšaš,ker sedaj jo bo še malce mučilo,ampak nič hudega

(odgovor članu simona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.4.2006 19:18:52   
maya**
pozdravcek!
najprej cestitke za zobekuser posted image user posted image user posted image .
pri nasi punci je to slo hitro. en dan je bila sitna(4,5m) in smo mislili, da je brez vzroka. cez noc  ni nic spala in naslednje jutro je bil zobek zunaj. smo bili strasno zacudeni. zdaj je tega 3 tedne, pa ji zobek gleda polovicko ven. kmalu zatem je dobila se drugi (zobek po 14 dneh). ta drugi, pa je kar prisel. brez sitnobe in vsega drugega. zjutraj ko se je posmejala je bila zraven zobka se bela crtica.
sem se bala, da bodo vsi zobki tako nagajali kot prvi, pa sploh ne.
jaz mislim, da je pri tem zobku, slo najhujse mimo. zdaj pa pridno pocakajte na drugega. drzim pesti, da bo hitro in brez bolecine.

lepo se imejta

maya

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.4.2006 19:58:25   
Teja N
Tako je, boli in skeli samo, dokler rine o dpovršjem dlesni, Ko jo enkrat prebije, je konec neprijetnih občutkov.
Samo liže ga otroček pogosto, ker mu ni nič jasno ,kaj ima zdaj to
v ustih....user posted image

Lp,
Tejauser posted image

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

(odgovor članu maya**)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?