Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdaj zamenjati lupinico 3.3.2004 21:03:57
|
|
|
|
Nina Nana
|
Naša mala je dolgo zdržala obrnjena nazaj. Mislim, da do enega leta. Sicer pa je Romer King od devetih kilogramov dalje. Morda bi zdržal vožnjo, če bi ti sedela zadaj poleg njega, da bi te videl. LP
|
|
|
|
Kdaj zamenjati lupinico 3.3.2004 21:22:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj sedim zraven njega, pa nic ne pomaga. Se probam igrat z njim, se pogovarjam z njim,.... Nic ne pomaga. Nina
|
|
|
|
Kdaj zamenjati lupinico 3.3.2004 21:49:31
|
|
|
|
Nina Nana
|
V literaturi sem prebrala, da naj bi do 6 oz. 9 mesecev bil otrok obrnjen nazaj(Nega matere in otroka). Ste poskusili z glazbo, med vožnjo? Morda Maček muri ali kakšna druga otroška, ki mu ugaja LP
|
|
|
|
Kdaj zamenjati lupinico 7.3.2004 9:27:07
|
|
|
|
ni
|
mi smo jo zamenjali, takoj ko je bila naša dovolj težka za večji avtosedež. zaradi podobnih razlogov, kot jih imaš ti smo se borili vsakič v avtu, ko smo imeli lupinico.sedaj je le tišina.mislim, da ni nič narobe, če otrok gleda naprej.važno je, da voznik v avtu ni živčen, zaradi otroškega cviljenja. LP, BARBARA
|
|
|
|
Kdaj zamenjati lupinico 9.3.2004 11:33:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Najbrz res ni panike, ce gleda naprej, skrbi me le, ce je njegov telescek ze dovolj mocan, da bo v primeru nenadnega zaviranja vse O.K. - ce je obrnjen v smeri voznje, ga drzijo le pasovi, ce pa je v nasprotni smeri, pa cel telescek.... Mal me skrbi, zato bi rajsi izvedela za kaksno zabavo, ki ste jo priredile svojim malckom v avtomobilu??? Hvala Nina
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?