Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdaj zadnje previjanje? 4.1.2005 17:21:32
|
|
|
|
BONI*
|
Punce, mene pa zanima, kdaj zvečer nazadnje previjete svoje otročičke oziroma ali jih previjate tudi ponoči? Jaz Lukata previjem nazadnje okoli 22h. Kasneje nočem, ker ga po previjanju zelo težko potem umirimo (potolažimo) in imamo zaradi tega kar nekaj težav z hrabjenjem in uspavanjem. Zjutraj pa ga potem previjem nekje med 7 in 8 uro, ko delamo jutranjo nego. Ponoči sem ga previla samo, če je bilo več kot očitno, da je fino posračkan in je zaradi tega jokal. Sedaj 'pa ima uneto ritko in me zanima,če bi ga morala redno previjati tudi ponoči. Naj še povem, da vsakič, ko se ponoči zbudi za hranjenje, potem traja od 1-2 uri, da ga spet uspavamo. Ali mi lahko katera svetuje kakšen boljši režim? Lp, Boni
|
|
|
|
Kdaj zadnje previjanje? 4.1.2005 17:34:27
|
|
|
|
ZARA
|
ojla BONI*... jst Zaro zadnjic previjem med 17-17:30,potlej pa do 7ih zjutraj nic,razen ce se pokaka...;)
|
|
|
|
Kdaj zadnje previjanje? 4.1.2005 17:39:48
|
|
|
|
Bib
|
Mi imamo podobem ritem kot vi. S tem da če mala zaspi okrog devetih jo potem previjem šele zjutraj okrog šestih ko postane lačna. So me v pordnišnici naučili da jih ponoči ni dobro previjati, ker malčki potem izgubijo občutek za noč, razen če je res očitno da je pokakana. Po mojem imate kar dober ritem. Kolikokrat pa ponoči je, moja namreč spi po šest ur skupaj, pa se čez noč nič ne zbuja. Lp Bib
|
|
|
|
Kdaj zadnje previjanje? 4.1.2005 17:56:21
|
|
|
|
tia&silvija
|
Mi se ob 20 uri skopamo, previjemo ritko in jo fino namažemo s kremico, potem pa do 8:30 zjutraj nič ne previjamo. Tudi pokakamo se ne ponoči ampak ešle po flaški, ki jo dobi ob 9 zjutraj. LP, S&T
|
|
|
|
Kdaj zadnje previjanje? 4.1.2005 18:10:10
|
|
|
|
BONI*
|
Moj Luka je star komaj 3 tedne, zato se mi ponoči 2x zbudi za papcanje. in že pri prvem papcanju ponavadi malo smrdi iz plenice. Tudi jaz ga ne bi rada za vsako figo previjala ker ga to preveč zbudi, mi pa imamo že tako težave z uspavanjem. lp, boni
|
|
|
|
Kdaj zadnje previjanje? 4.1.2005 18:21:51
|
|
|
|
Annny
|
Enako, Boni.
|
|
|
|
Kdaj zadnje previjanje? 4.1.2005 18:23:58
|
|
|
|
Bejba
|
Mi smo ga tudi nazadnje previli okoli 19.30, po kopanju in nato do približno 9.00 zjutraj nič, razen če je pokakan. Sedaj pa se nam že nekaj časa dogaja, da smo zjutraj totalno prelulani, do vratu. Pa imamo skoz enake plenice, Pampers. Kaj lahko naredimo proti temu? Tudi jaz ga ne bi rada previjala ponoči, ker ga čisto predramim. LP, Bejba
|
|
|
|
Kdaj zadnje previjanje? 4.1.2005 18:32:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Bejba, a so mu plenice mogoče posale premajhne?:zmeden:
|
|
|
|
Kdaj zadnje previjanje? 4.1.2005 19:53:25
|
|
|
|
Natas@
|
Pri nas uporabljamo že Pampers št. 4, so mu sicer še malo prevelike, ampak se ne prelula. Težki pa že skoraj 7kg
|
|
|
|
Kdaj zadnje previjanje? 4.1.2005 22:04:42
|
|
|
|
Tashaia
|
Moj Mark pa zadnje čase nenormalno veliko pije in je nonstop moker, tako da ga moram nujno previti tudi ponoči. Če ga ne previjem, je zjutraj cel moker. Ga pa previjem kar v postelji med spanjem in to čisto počasi. Nič ne brišem ritke z robčki, samo plenico zamenjam. Zaenkrat se še ni zbudil (moram potrkat)!
|
|
|
|
Kdaj zadnje previjanje? 4.1.2005 22:58:44
|
|
|
|
BONI*
|
Bejba, mi imamo doma Pamperske in pa Huggis. Sem ugotovila, da so Huggis nekoliko boljše, kar se upojnosti tiče. Pri Pamperskah je že gdaj ob straneh ven pricurljalo, pri Huggis pa še ne. Mogoče se katera z to trditvijo ne bo strinjala, amapak pri nas je za enkrat tako. Lp, Boni
|
|
|
|
Kdaj zadnje previjanje? 5.1.2005 9:34:21
|
|
|
|
Bejba
|
Mislim, da mu plenice še niso premajhne, saj jih ima še vedno do joškic. So od 4-9 kg, naš pa ima sedaj kakšnih 5 kg in pol. Boni, katere Huggis pa uporabljate (barva). Mi smo jih imeli enkrat, pa nismo bili preveč zadovoljni, samo se ne spomnim katere. LP; Bejba
|
|
|
|
Kdaj zadnje previjanje? 5.1.2005 11:04:30
|
|
|
|
BONI*
|
Barva?:zmeden: Ne vem? A so različne barve? Jih je šel očka kupiti, pa ne vem, kakšne so vse imeli. Imamo mega pack št.3 (small/medium) od 4-9kg not jih je 86, stale pa so cca.2700 sit v Leclercu. A ja. Elastika okoli pasu je roza barve-če to kaj pomeni.
|
|
|
|
Kdaj zadnje previjanje? 5.1.2005 16:05:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Bejba- praviojo, da so huggies freedom-modro-zelene oz. rumene ok, tiste modro-roza pa ne:zmeden:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?