Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj začeti z določeno hrano? 27.4.2006 20:15:54
|
|
|
|
mami darka
|
Stari smo leto dni, pa smo od naštetega jedli samo paradižnik v omaki. Res je, da ima alergijo na veliko stvari in smo z uvajanjem goste hrane čakali res do 6 meseca.
|
|
|
|
RE: Kdaj začeti z določeno hrano? 27.4.2006 20:22:18
|
|
|
|
mia-2
|
Hoj maš je že pri 6-7 mesecem jedel zelje in repo.(mu ful paše kislo), fižol-kuhan pri 7mesecih prvič ga je malo napenjalo potem drugič je blo pa ok.In ima še danes ful rad fižolovo juho.Ananas je dobil pri 6 mesecih pa mu ni bil všeč.Govedino sem mu dala pa pri 8 mesecih kr iz juhe-kuhano zelo na malo narezano.peso je jedel že pri 5 mesecih.Paradižnik sem mu dala pa šele mesec nazaj pa mu je zelo všeč.Češenj še ni jedel je pa višnje.LP
|
|
|
|
RE: Kdaj začeti z določeno hrano? 27.4.2006 20:42:53
|
|
|
|
Seven*
|
Stari smo 8 mesecev, Do zdaj smo od zgoraj navedenega jedli samo ananas. Ostalo se pride.
|
|
[Brisano sporočilo] 27.4.2006 20:59:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kdaj začeti z določeno hrano? 28.4.2006 20:47:42
|
|
|
|
2ursae
|
moj ima 7,5 meseca in je od tega sprobal že rdečo peso, sam mu ni bila všeč. Ostale stvari mu bom pa počasi začela predstavljati po 8. mesecu, vsako živilo takrat, ko bo sezona zanj.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
V katerem poskusu?MatejčikaV katerem poskusu vam je uspelo prvič ´naredit´otroka?Prvič (
54%)
Drugič (
10%)
Tretjič (
7%)
Četrtič (
4%)
Petič (
1%)
Več kot Petič (
24%)
Število vseh glasov: 484Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!