|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj začeti z GH?
31.5.2008 0:07:32   
malamanja
Vem, da sedaj zdravniki forsirajo uvajanje GH šele po 6. mesecu.
Naša mala je 20. 5. dopolnila štiri mesece in nas pri kosilu tako z zanimanjem opazuje, da imam že malo slabo vest (ona gleda mi pa jemo). user posted image user posted image

Dala sem ji malo jabolčne kašice pa jo je z veseljem jedla. Zdaj pa imam slabo vest ker je to pred 6. mesecem. user posted image user posted image  

Verjetno preveč kompliciramuser posted image .

....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj začeti z GH?
31.5.2008 0:19:24   
sandra85
js mislim, da če dojiš in če mala lepo napreduje na teži, nej se ti ne mudi
mi smo začei po 6.m

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu malamanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.5.2008 8:34:12   
2 Sraki
Ko otrok pokaže zanimanje ali kakršne koli znake potreb za GH mu jo enostavno daš. To je moje pravilo. Sem mislila tudi jaz kako bom dojila do 6M, no pa smo začeli z 4M z GH. Ni mi žal, itak pa tista žlička tu pa tam res ne more škoditi. Kakšna pa so pravila uvajanja pa upam da si že na tekočem, sicer pa ti priporočam revijo Mala paparica, kjer je fino napisano po stopnjah napredovanja. Tako da brez slabe vesti privošči žličko svojemu user posted image .

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.5.2008 8:35:49   
Strawberrie Cherrie
Z zadnjim stavkom si si sama odgovorila. Preveč kompliciraš. 

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.5.2008 10:00:47   
Naja30
Polno dojila sem do 5,5 meseca. Je pa tudi moja že kakšen mesec z zanimanjem opazovala. Ampak sem raje počakala.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.6.2008 20:22:43   
saskija
kar raje počakaj do 6 meseca otroček te ne gleda ko ješ ker bi želel hrane ampak ker te v procesu socializacije in razvoja spremlja in posnema, pa naj bo to govor, hoja, kretnje ali prehranjevanje.

tako, da to da je otrok pripravljen na hrano , ker sodeluje z gestami, ko se vi prehranjujete nima nobene osnove za uvajanje gh.

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.6.2008 22:14:03   
r1ta
Lahko ji daš poskusiti kakšno stvar, mudi pa se ti naj ne preveč. Pravijo da je pametno začeti z GH, ko otrok podvoji svojo rojstno težo. To pa je ponavadi okoli šestega meseca.

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.6.2008 22:16:38   
Anonimen
Ce rada je, ji komot das, se svet ne bo nehal vrtet...user posted image .

Komot pa tudi pocakas. Jaz sem zacela pri dobrih stirih mesecih pa je bila do enega leta v 80% prehrane na mojem mleku user posted image .  Otroci so razlicni, enim disi prej, drugim kasneje.

(odgovor članu malamanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
3.6.2008 21:39:12   
malamanja
Moja je že zdaj podvojila svojo porodo težo :-)user posted image

Malo sem ji dala jabolčne kašice, čist tko za pokušino.

Zares pa bova začeli po šestem mesecu.

Če P tako priporočajo pa naj bo user posted image .

....

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?