|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj začeti rolati?
26.5.2009 12:32:22   
petruska
Porsim vas, da mi svetujete kdaj naj prične otrok z rolanjem.
Hčerka je stara tri leta in tri mesece. Že kar nekaj časa me prosi za rolerje. Po moje je še prezgodaj zato prosim za kakšen nasvet. Ima tudi zelo majhno številko noge (23). Ali sploh obstaja tako majhna številka rolarjev.
Tudi jaz razmišljam, da bi si kupila rolerje, se je po tridestem letu težko naučiti rolati? Ima katera izkušnje?
Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj začeti rolati?
26.5.2009 12:48:05   
ksenjak
Jaz bi vsekakor poizkusila, glede na to, da si tega sama želi. Bodi srečna. Jaz bi se tudi rada rolala z mojim pa mu rolanje še nič kaj ne diši. Star je pa 4 leta.
Eni začnejo prej, drugi kasneje. Tako kot pri plavanju, vožnji s kolesom, branju,...

Mislim, da z nakupom tako majhnih tudi ne bi smela imeti težav, saj poznam fantka, ki se je pri 3,5 letih že odlično rolal. Vsi smo samo gledali. Mogoče bi si za začetek omislili take, ki se po dolžini nastavljajo.

lp

(odgovor članu petruska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.5.2009 13:02:31   
danijela in taja
ja nevem ...tle je sosedova punčka stara en mesec manj kot tri leta pa se že kr fajn rola ...je sama hotla tko k tvoja ...tko da pomoje...ji kupi in nej proba ...sam res dvomim da majo tak male cifre...ma pa res malo nogo ...naša je stara 21 mes..pa ma nogo 25....je pa res tu velika zelo...95.....
zate...pa tko ...moja mami je ne zgubljen primer glede tega pa se je še pri kasnejših letih naučila...sam je pa kot mlada veliko drsala če to kej pomeni nevem...sposodi si jih prvo pa probaj ne....veliko sreče obema

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

(odgovor članu petruska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.5.2009 14:34:50   
sanja nk.
Najbolje takrat ko otrok pokaže zanimanje sam od sebe user posted image ...tako da če si želi , kar naj proba..izgubit nimaš kajuser posted image
in tudi dobiš tako majhne rolarje...

(odgovor članu danijela in taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.5.2009 16:17:20   
jakaracman
Naša ravno sedaj obiskuje rolarski tečaj, stara je pa 3,5 let.Mislim, pa da je najmanjša velikost rolerja 25.

(odgovor članu sanja nk.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.5.2009 17:43:13   
Lu
Naša je tudi sama izrazila željo, da bi rolala in tako gre v začetku junija v tečaj. Pa še jaz zraven user posted image Stara je 4 leta in 3 mesece. Ima pa take rolarje, ki mislim, da se dajo nastavit ene 3 številke, če se ne motim. Jih je dobila za rojstni dan. Ti jo kar daj. Izgubit nimaš kaj user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.5.2009 18:44:17   
metuljčica1
Naša je lani izrazila željo, da bi jih mela za pisanko, bila je stara 4leta.In zdaj že dobro leto obe rolama, ko je le čas in ko ati zamoti tamalo, da lahk midve norima.Če sama hoče mislim, da je vredno poskusit.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.5.2009 21:21:49   
resnično srečna
Seveda...če ima voljo in bi to želela poskusiti ni problema...kupi ji nastavljive rolerje recimo tele http://www.asa.si/pcc.asp#xpath=941887#xpathid=786555#lang=slo ki jih bo punčka lahko uporabljala še nekaj let...ker morajo biti vsaj malo večji sploh ne bo problem...ji bodo čisto lepo oprijeli nogico...

naš je začel rolati pri 3eh...in bil hiter kot strela...je pa res, da rolam tudi jaz...in bo v naslednjih letih zagotovo tudi smrklja...

malo več o tem pa si lahko prebereš tudi na http://www.luckyluka.si/stran/?D=9

pa veliko užitkov...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu metuljčica1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.5.2009 14:58:30   
Metuljček Cekinček
Jaz ti lahko odgovorim samo na drugi del vprašanja - JA, težko se je naučiti rolati pri tridesetih letih!

Jaz sem se naučila pred kakšnimi petimi leti (jih še nisem imela trideset) in sem po prvih dveh poskusih obupala, ker sem bila skoz na riti, pa povsod opraskana od padanja. Potem sem si vzela dva tedna pavze, potem pa znova poskusila in tokrat mi je šlo veliko bolje. Ni pa bilo tako enostavno kot sem si predstavljala.

Zdaj si sploh ne morem predstavljati poletja brez rolanja! Se splača potrpeti!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
5 stvari, ki si jih otroci vedno zapomnijo...
Nekateri trenutki ustvarjajo spomine. Njihove spomine, ki se jih bodo verjetno spominjali vse življenje.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?