Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdaj z otrokom ven-na sprehod? 21.11.2004 19:50:51
|
|
|
|
Teni_
|
Jaz sem rodila konec decembra in smo šli prvič ven, ko je bila hčerkica stara 13 dni. Bil je lep sonček in nam je patronažna rekla, da lahko gremo ven za pol ure, ampak naj gremo okoli 12. ure, ker je takrat najtopleje. Kolegica je rodila 2. maja in je šla ven po enem tednu, tudi za pol ure(ista patronažna kot pri meni). Je veliko odvisno od patronažnih. Pri nas so bile 4 različne, ker so bili vmes prazniki in sobota(takrat pa naša ne hodi), na koncu pa je imela dopust, tako da je takrat prišla četrta in vsaka je drugčae povedala. Ena je rekla ven po treh tednih, no naša pa po 13. dneh. LP, Mojca:rozica:
|
|
|
|
Kdaj z otrokom ven-na sprehod? 21.11.2004 19:58:22
|
|
|
|
pegica
|
Hvala Mojca. Jaz se ze sedaj veselim prvih sprehodov. Komaj cakam! Upam, da bo od maja naprej lepo vreme, tako bova lahko veliko zunaj. LP Pegica
|
|
|
|
Kdaj z otrokom ven-na sprehod? 21.11.2004 20:12:23
|
|
|
|
pegica
|
Ciao Mojca! Ker si odgovorila na moje vprasanje samo ti, sem malce pogledala tvoj album. Cestitam! Imas cudovito puncko in zelo lepega fanta (ali moza!?). Tebe pa sem videla samo na eni sliki?!?! Reci fantu, naj tudi on tebe kdaj fotografira. Saj si fotogenicna tudi ti! Lepo se imejte! Pegica
|
|
|
|
Kdaj z otrokom ven-na sprehod? 21.11.2004 20:46:00
|
|
|
|
NinaŠ
|
Meni je patronažna na vprašanje kdaj ven odgovorila, da nisva notri zaradi otroka ampak zaradi mene - ko bom jaz pri močeh, čimprej ven. Tako sva bila zunaj tretji dan po prihodu domov (Anže je bil star 7 dni). Zunaj sva bila dobre pol ure (ali pa slabo uro), potem pa vsak dan več. LP
|
|
|
|
Kdaj z otrokom ven-na sprehod? 21.11.2004 20:47:01
|
|
|
|
Teni_
|
Joj, same pohvale. Hvala ti. Ja, še je zaenkrat samo fant. Mož bo enkrat, ko bom jaz dobila službo. Samo enkrat sem na sliki. No, bom morala poiskat še kakšno sliko in jo dat gor. LP, Mojca:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?