|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj vzglavnik
2.9.2008 15:17:57   
massylou
Mene pa zanima, kdaj ste svojim uvedli povšter in kakšnega za začetek.

Naša ima dobrih 16m in če popoldan spi na "taveliki" postelji, obvezno hoče imeti glavo na povštru. Ali to pomeni, da ji paše tako in naj še njej omislimo enega za njeno posteljico?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj vzglavnik
2.9.2008 15:19:31   
Naja30
Pravijo, da tako majhni otroci ne rabijo vzglavnika. Nekateri priporočajo, da do dveh let ne.
Naša je stara 21m in ga še nima, ker se tudi v postelji tako obrača, da nima pomena ji ga dajat.

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.9.2008 21:04:53   
janca
Pri nas ga ima že od enega leta naprej. Kar sam ga je pobasal in ga dal pod glavco. Od takrat sta v postelji neločljiva.

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.9.2008 0:36:33   
massylou
Saj tudi mene malo skrbi, da ne bo prezgodaj. Ampak oba z možem sva že večkrat ločeno opazila, da ji nekako ustreza, da bi imela enega. Če zaspi na taveliki postelji brez popvštra, se v roku parih minut zbudi in v napol snu odpuza do povštra in glavo gor. Ali pa cel zgornji del telesa. Pa tudi drugače nekako izgleda tako.

Me pa zanima, kakšen naj bi prvi povšter bil: materiali, velikost, širina, kakšna posebna opozorila...

Janca, kakšnega ima vaš?

Hvala za odgovore.

< Sporočilo je popravil massylou -- 3.9.2008 0:37:41 >

(odgovor članu janca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.9.2008 8:09:27   
honey
Jaz sem našemu že pri dobrih 3 mesecih kupila povšterček, ki je prav za take male otročke. Je zelo nizek pa tudi majhen je - bolj mišljen za v otroško posteljico. Je iz bombaža in mislim, da ima tudi polnilo nekaj takega. Je pa res zelo tanek, ravno toliko, da ima malenkost privzdignjen vrat in glavo. Mogoče malenkost bolj, kot če ima zloženo pleničko pod glavo.

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.9.2008 9:23:19   
bambam
Mi smo naši pri 1 letu kupili pojštrček za male otroke (nizek, majhen, bombažen), ampak je navajena spat brez njega in ga še zdaj pri 3 letih noče metuser posted image ! Mogoče ji bo kdaj kasneje "zapasal" user posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.9.2008 13:23:48   
dory
Jst ga svojemu 4letniku še nisem ponudila in ga tudi ne pogreša...

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.9.2008 9:25:16   
Anonimen
mi smo mu dali tisti tanki pojštrček, ki je bil zraven odeje, v postelco in ga kar sam vrže ven ali  potisne na stran in spi ponavadi brez. si pa večkrat medota ali pa dekico pod glavo tišči . pač kako mu paše. 

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
4.9.2008 9:34:06   
Splet.Ka
Mi ga pri dobrih dveh letih še nimamo. Moram pa priznati, da ji je to v najini ta veliki postelji zelo zanimiv elementuser posted image . RAzmišljam, da bi ga uvedli, predvsem med prehladi bi prav prišel, da je za nekaj cm dvignjena in bi lažje dihala.

Cvetim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.9.2008 11:10:10   
zita
jaz imam 3 letnika pa tudi ni nikoli še imel pouštra.. sploh ne vpraša zanj.
a sploh obstjajao kakšni "nižji" (ne vem kako naj se izrazi) pouštri za otroke?

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.9.2008 14:30:57   
tojeto1
Nam je fizioterapevtka rekla, da otrokom pred 3. letom ne smemo dati povštra, ker ni dobr za razvoj hrbtenice. Tko da smo to tud upoštevali. Potem sem mu pa dala enega malega, tankega povštrčka, pa ga že eno leto sploh ne uporablja. Kadar ga pridem ponoči pogledat spi pod njem. Res pa pride prav, da se ne buta zgoraj ob leseno posteljo.

(odgovor članu zita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

za mamice
veveričica

ali kdaj tako zgubite živce z otroki da bi ga lahko udarile

da včasih (51%)

vedno (2%)

nikoli (13%)

pogosto (4%)

se obvladam (25%)

nevem kaj bi naredila (5%)

Število vseh glasov: 556

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!