Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj večja duda (dvojka) 26.9.2005 10:33:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da so Nukove dudice št. 1 do 6 mescev, potem pa so potrebne že dvojke Sicer pa ti tak piše na vsaki dudici od kdaj do kdaj so
|
|
|
|
RE: Kdaj večja duda (dvojka) 26.9.2005 10:46:36
|
|
|
|
Špacka
|
NUK dudica št.2 je od 6 mesecev naprej in res sem ji menjala dudo pri 6 mesecih, ampak čisto slučajno, pač sem kupila št.2 po pomoti, ker sem tudi slišala, da je boljše, da ima manjšo dudo.Opazila sem, ko je mala na začetku vztrajno pljuvala dudo iz ust , ampak duda je pri naši mali zakon, tako da ni problema.
|
|
|
|
RE: Kdaj večja duda (dvojka) 26.9.2005 10:51:38
|
|
|
|
cindi
|
živjo! Naš sonček je star 7 mesecev in ima aventovo dudo in socer 6+. Meni je pediatrinja svetovala, naj se držim navodil ( 0+,3+,6+), zato ker se otrokova ustna votlina razvija in duda se ji mora prilagajati. lep dan
|
|
|
|
RE: Kdaj večja duda (dvojka) 26.9.2005 11:02:28
|
|
|
|
Blink1
|
Hja...naša je stara skoraj 14 mesecev pa ima še vedno enko. Večje niti pod razno noče zgrabit, čeprav si enko tudi celo stišči v usta
|
|
|
|
RE: Kdaj večja duda (dvojka) 26.9.2005 21:37:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas imamo dudo samo za spanje, pa imamo še vedno 1.
|
|
|
|
RE: Kdaj večja duda (dvojka) 26.9.2005 22:56:21
|
|
|
|
pravljica
|
men pa to ni čist jasno..sej če se dojijo je tud skoz ista velikost
|
|
RE: Kdaj večja duda (dvojka) 26.9.2005 23:59:26
|
|
|
|
andrejaz
|
Tudi pri nas ima dudo samo za spanje in ima tako pri 13 mesecih še zmeraj št. 1 od Nuk
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?