|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj vam je uspelo
5.10.2006 10:36:22   
klavdija78
Pozdravljene
1 mesec z dragim delava na prvem naraščaju. Zanima me, v kolkem času vam je uspelo zanositi.
In kaj bi morala vse vedet bodoča mamica. Skoz nekaj razmišljam o tem, kako se naj sprotim in dam času čas. Pa lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj vam je uspelo
5.10.2006 10:42:37   
Taula
Mi bereš misliuser posted image  Sama sem na istem kot ti....en mesec se trudiva, panična in nesproščena sem pa že sedaj. user posted image
Vsak nasvet je dobrodošel.

(odgovor članu klavdija78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2006 10:44:56   
KODA
Za taprvega 3 leta.Tadrugi je ratal v prvo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.10.2006 10:49:26   
tasi81
Evo me, še ena taka ki se "že" en mesec matra. Tudi jaz bi lepo prosila za kakšen nasvet, kako odmisliti med seksom misel na to kako rad bi spočel otroka in se predati partnerju in uživati kot smo nekoč, ko smo bili še na KT.

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.10.2006 10:49:48   
Xandra1
pri prvem sinu je uspelo prvič in edinkrat, ko je mož spustil spermo notri user posted image pri drugem sinu pa sva poskušala nekje pol leta, predno sem zanosila. user posted image tako, da veselo na delo ... dobesedno ... veselo in z užitkom in brez razmišljanja. Mesec je dolg, s svojim dragijem se ljubita ... pa bo enkrat prišel dan, ko bo user posted image zaostala!

Neposredna povezava do sporočila: 5
5.10.2006 11:06:06   
srki
En mesec

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.10.2006 11:26:31   
Taula
 In kaj je skrivni recept za to super plodnost, razen sproščenosti?

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.10.2006 11:31:48   
Anonimen
Prvi recept. Odmislite da se matrate. Kako lahko rečete, da se en mesec matrateuser posted image , pa nič. Prvih nekaj mesecev pa ja uživate v spolnosti. Šele kasnej pride pravo matranje, kaj boste pa pol temu rekleuser posted image . Punce, težko je odmislit oz ne mislit na vse skupaj, ampak pozitivne besede že prispevajo k večji sproščenosti. Zato matranje in stale negativne besede odmislite. Raje pripravite romantično večerjo, vzdušje, kar koli in se re sne obremenjujte z matranjem. Zakaj sploh bi se moglo že v prvo zgodit, že prvi mesec. Kam se vam pa mudiuser posted image . Uživajte, uživajte v spolnosti, če ne se vam bo vse skupi zagnusilo, še bolj boste napete, še več stresa, še težje zanosile. Otrok rata iz ljubezni obeh. 

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.10.2006 11:48:44   
saša80
delamo že skoraj 3 leta pa še nič user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.10.2006 12:00:14   
lelaval
3x v prvo.
Odmislita, da delata na user posted image . Enostavno se prepustita svojim lastnim užitkom. Pol pa ni vrag, da ne bi uspelo (razen, če nimata kakšnih drugih - zdravstvenih težav).

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 10
5.10.2006 12:14:07   
BLAŽIKA
Po šestih mesecihuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.10.2006 12:37:46   
sašaš
V prvo! user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.10.2006 13:07:51   
Ninica
Tudi nam je ratalo talo takoj!user posted image user posted image user posted image

LP, Ninica

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.10.2006 13:13:31   
iwa
Nama se je zgodilo 5 mesec brez zaščite - zgodilo pa pravim zato, ker je zelo pomembno da sta vidva eden drugemu najpomembnejša in ne "projekt izdelave otroka". Seveda vsaka ženska ko se enkrat odloči za otroka to ne more kar odmislit in normalno je da kdaj pomisliš, mogoč pa bo...ampak glavno je da s partnerjem res uživata! Nama se je zgodilo ko nisva uporabila nobenih posebnih metod, bilo je na hitro, ko sva si med kup opravki vzela nekaj trenutkov za užitek eden z drugim, brez nog v luftu, pa ležanjem pol ure, pa....ampak kar tako... Prva dva meseca sva delala nevemkaj vse pa ni blo nč, pol pa kr naenkrat. Tud nobenih posebnih znakov nism pol mela - kot pred M. Pol mi je blo pa že sumljiv da zamuja toliko in je blouser posted image , tko da moj recept je da najprej užitek user posted image user posted image pol pa pride še drugo...
Pa držim pesti da se vam kmal zgodi....user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.10.2006 13:40:23   
tasi81
Sem vam kr mal fovš ker lahko tako razmišljate. Zdej me pa lepo prosim ozmerjajte, da se bom tud jst lahko nehala sekirat in šla mirno v akcijo zauser posted image .

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.10.2006 13:59:03   
PBJ
Malo več kot tri leta, ratalo pa je le!!

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

Neposredna povezava do sporočila: 16
5.10.2006 14:01:16   
Xandra1
nč te ni treba zasekirat za Božjo voljo user posted image ko boš s svojim najdražjem delila tiste intimne trenutke, skušaj iz svoje bučke odmisliti user posted image vem, da je to težje narediti kot govoriti. Vendar zares raje takrat pomisli, kako močno ljubiš svojega partnerja, kako si želiš, da se združita v eno zgolj in samo zaradi ljubezni, sexa (če temu tako rečeš) ali pa lastne zadovoljitve. user posted image
Potem pa seksajta ob različni uri, na različnih mestih ... imejta tiste "kvikije" (brzinske) vmes ...

zagotovo boš čez mesec dni poročala o user posted image user posted image

(odgovor članu tasi81)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.10.2006 14:18:36   
tasi81
Naj te uslišijo vsi tisti ki so zgoraj, user posted image da bi bilo že naslednji mesec veselo pri naši hiši. Lepo si napisala, si bom tudi vsadila te besede v spomin in jih večkrat ponavljala, mogoče bodo potem odšle iz glave vse temačne misli in vsemogoča planiranja. Res pa je, da je težko v današnjem času, pri takem tempu življenja biti sproščen, pa saj sploh ne vem več kaj pomeni umirjenost. Vseskozi ena letanja iz enega konca na drugega, vedno se mudi, in vsak dan je prekratek. Upajmo na lepše čase, saj je to edinko kar nam preostane.user posted image

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.10.2006 14:42:54   
zrak
PRVIČ je ratalo v prvo toda je sledil ss v tretjem mesecu. pol pa sva poskušala leto in pol in nič.. potem pa sva malo prekinila s tem in sva ta mesec ponovno poskušala in glej ratalo je.
Namig ne razmišljal na nič... živeti moraš normalno kot si do zdaj... ne obremenjuj se.. ne šparaj se za nič.. tudi za kozarec vina ne, ker ne more škodit.. ko boš pa ugotovila, da si noseča se boš začela temu normalno obnašat.. do takrat pa tako kot do zdaj.. . delala sem napako kot ti.. obnašala sem se kot nosečnica , čeprav še nisem bila.. in kadar sem vse to ugotovila in živela normalno, se je končno tudi zgodilo.

Neposredna povezava do sporočila: 19
5.10.2006 15:40:56   
altati
3x v prvo, brez razmišljanja o plodnih in neplodnih dnevih, ovulaciji, pozi ali čim podobnem....Samo brez panike, sproščen sex zaradi sexa in ne zaradi zanositve...To je naš recept!

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.10.2006 15:53:48   
tasi81
Dejmo prosim za en mesec zamenjat glave, sam tolk da jst zanosim pol jo pa vrnem. Potem bom tud jst tako razmišljala, kako moraš sproščeno user posted image , pa nič mislit na to, pa tko naprej.  Če ne za cel mesec pa vsaj zdele ta tedem ko imam po moje ovulacijo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 21
5.10.2006 18:34:36   
**NiNa**
Živjo!
Midva resno delava na bebici že 7 mesecev, pa za enkrat ni sreče. Ravno danes sem izvedla, da tudi ta mesec ni ratalo. Smešno se mi zdi, da že po 1 mesecu delate paniko, prej ste pa pomožnosti 4 leta ali več jedle tabletke. Sej vem, sej sem bila jaz ista, samo pol pa pomislim, da telo rabi očitno čas, da se postavi nazaj na svoje noge. Punce pogumno naprej!

(odgovor članu tasi81)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.10.2006 19:00:09   
žužu
prvi takoj
drugi ni bil načrtovan, je prišel sam od sebe
tretji po pol leta

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.10.2006 19:33:06   
janusha
midva sva tud ta mesec začela, upam da bo kmalu user posted image , se pravi si pišemo drug mesec oziroma konec meseca ali smo user posted image  drugača pa bomo pač še malo počakale, jaz sem si kar na izi vzela, ja normalno je da pauser posted image  ni tako sproščen, kakorkoli je pa še vedno solidno.user posted image

(odgovor članu žužu)
Neposredna povezava do sporočila: 24
5.10.2006 22:20:54   
ALEKSA13
Pozdravljene,

tudi midva že dobra pol leta delama na user posted image , pa še nič, pa ravno včeraj sem zvedela, da tudi ta mesec ne bo nič. Tudi jaz sem že zelo obupana, in skoz mislim na to, zakaj ne zanosim. Ful se obremenjujem s tem, čepprav vem, da je vse samo še slabše. Psiha veliko pripomore k temu, da ne zanosiš...pa vseeno ne najdem recepta, kako naj se sprostim in ne mislim več toliko na to!!!
Svetujte mi prosim, kaj ste vi naredile...??
    LP

(odgovor članu janusha)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?