Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj v stolček za hranjenje???????? 5.6.2006 14:01:35
|
|
|
|
Seven*
|
Odvisno kako je ze sposoben sedenja.. Eni ze pri petih mesecih skoraj sedijo, eni pa pri devetih se ne..
|
|
RE: Kdaj v stolček za hranjenje???????? 5.6.2006 14:09:24
|
|
|
|
XXYY
|
Seven hvala za tako hiter odgovor. Malo ji še vedno nagaja ravnotežje, tako da jo moramo malo še podložiti, da ne pade na levo ali desno. Ampak v stolčku pa zelo lepo sedi. Ne vem. Ali bi morala še malo počakati?
|
|
|
|
RE: Kdaj v stolček za hranjenje???????? 5.6.2006 14:13:06
|
|
|
|
Seven*
|
Pomojem ni panike. Komot jo imas malo v stolcku. Lepo se hranita.
|
|
RE: Kdaj v stolček za hranjenje???????? 5.6.2006 14:22:51
|
|
|
|
Ninica
|
naša je že pri 4 mesecih sedela oz ležala, nevem kako bi to opisala, v stolčku, ki je bil naravnan v najnižji naklon, je pa res že pri 6. mesecih samostojno sedela. To je odvisno od vsakega otroka posebej.
|
|
RE: Kdaj v stolček za hranjenje???????? 5.6.2006 14:37:22
|
|
|
|
tinkamiška
|
Iza je bla 25.5. stara 5 mesecev, pa sva jo danes prvič dala sedet v stolček in za mizo, ko sva imela kosilo. Kakšen srečen obrazek je imela Sva jo pa pripasala, ker jo tudi še malo nese v levo ali desno. Mi smo šele na začetku uvajanja, poskušamo jabočni sokec, ampak jo bom dala vsak dan malo sedet v stolček. LP, Tinka
|
|
RE: Kdaj v stolček za hranjenje???????? 5.6.2006 14:38:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Malo Mič smo dali vanj pri dobrih 6-ih mesecih, smo ga šele takrat kupili. Prej smo uporabljali pa kar lupinico, se je dalo jest, pa tudi lupinico umit.
|
|
|
|
RE: Kdaj v stolček za hranjenje???????? 5.6.2006 21:51:40
|
|
|
|
cuma
|
Ovčka! Ti jo po moje kar lepo pogumno posedaj v stolček, saj ti bo itak sama pokazala, ko bo utrujena in ne bo želela več sedeti. Vsak dan po malo, pa bo! Lp cuma
|
|
|
|
RE: Kdaj v stolček za hranjenje???????? 5.6.2006 21:54:33
|
|
|
|
rija
|
En teden pred petim mesecem. V stolčku uživa Je pa res, da imamo tisti ikeiin stolček, ki je tako majhen, da ga ni treba nič podlagati, pa zelo lepo sedi. Vendar je v njem samo v času hranjenja.
|
|
|
|
RE: Kdaj v stolček za hranjenje???????? 5.6.2006 21:56:34
|
|
|
|
NRMM
|
Jaz sem dala svojo ravno prejšnji petek prvič v stolček in bila je zelo navdušena . V stolčku se napapcava, par minutk po hranjenju še ''razgraja'' po njem, potem pa je zanjo že dovolj in začne protestirat. Sedi še ne samostojno (dobrih 5 mesecev), ampak v stolčku je kot grofica, ne levo ne desno.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?