|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj v prikolico?
26.4.2006 11:11:48   
arielca
Ojla,

Zanima me, kdaj se vam zdi primerno, da greš z user posted image  na počitnice v prikolico? Se vam zdi, da je zdaj za 1. maj še premrzlo? Mi malo razmišljamo, ampak nisem čisto prepričana zaradi temperatur user posted image .

Hvala!

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj v prikolico?
26.4.2006 11:17:20   
Anonimen
Boh ve kakšno bo za praznike?????Upam,da toplo.Mislim,pa da se prikolica,ki je majhen prostor,če stoji na soncu kar pošteno ogreje.
Če pa se bojiš pa kalorifer za vsak slučaj vzami s seboj.Uživajte kokr morete v naravi in prostem času.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arielca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.4.2006 11:25:13   
corfu
Mi gremo v prikolico, za vsak slučaj pa bom vzela kalorifer sabo.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.4.2006 11:42:11   
viv_
Ma dež je napovedan ... user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.4.2006 12:16:32   
Katrin
Mi smo lani bili v prikolici od maja dalje (user posted image  je bila takrat stara dobre 3 mesece). Letos gremo tudi. Seveda zna biti zjutraj, ponoči in zvečer še mrzlo (prižgemo ogrevanje).

Prijetne praznike

lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.4.2006 12:42:07   
copka77
Mi gremo tudi. Ko je mrzlo prižgem električni radiator. Sicer pa se čez dan na soncu itak segreje...

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.4.2006 13:54:52   
hubi
Mi smo imeli prenosni radiator, pa je bilo prav fino toplo.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.4.2006 17:33:23   
Marogica
Mi vzamemo za 1 maj, pa tudi za v spetembru vedno kalorifer s seboj in to nastavljiv, ker je bilo že tudi potrebno, da "laufal" celo noč. Smo imeli davnega 2001 začetka septembra med 13-15 stopinjami in to cel teden. Od takrat tudi jemljem vsa oblačila s seboj od bodijev do bund, kapic.. ker se nikoli ne ve.
Drugače pa mi vedno gremo v tem času na morje. Vzamite si mnogo igrač, igrc in voziček, ker drugače bo hudo. Mi smo bili cele dneve zunaj, sem spoznala celo vas v nulo, kot prej 25 let ne.
Lepo se imejte

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 nasvetov za zabavno in varno družinsko d...
Pri nakupu drsalk se uprite skušnjavi, da bi mu kupili nekoliko večje, saj bo otrok v prevelikih drsalkah veliko težje d...
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?