|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj v materinsko solo?
19.7.2005 16:39:50   
Nyah*
Najbrz ste o tem ze pisale, ampak jaz ne najdem, pa vas prosim, ce mi napisete.

Kdaj (pri koliko tednih) je treba zacet hodit, ali ti to pove tvoj G in te napoti, ali je treba sam poklicat?

Koliko casa traja, ali je v vecernih urah, ali lahko tudi :love: gre zraven?

Ze vnaprej hvala za odgovore :rozica::rozica::rozica:.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kdaj v materinsko solo?
19.7.2005 16:44:53   
nana 27
Najbolje, da vprašaš v svojem ZD ali svojega G.

Obstajajo tečaji za zgodnjo nosečnost (ne vem, kdaj se začnejo)in šola za starše, ki naj bi jo začela bodoča mami in očka obiskovati nekje v 7. mesecu.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kdaj v materinsko solo?
19.7.2005 19:07:33   
tina104
Odvisno od kod si. Če si iz Mb, ti lahko kaj več napišem.
V splošnem je tako, da obstaja šola za starše za zgodnjo nosečnost in šola za starše. Za zgodnjo nosečnost nimajo povsod predavanj, v MB so. Meni je G dala tel št., pa sem se dalje sama zanimala. To je najbolje iti tam v 7., 8. tednu, najkasneje do 12. tedna.
Potem imaš pa še šolo za starše, katero priporočajo tam nekje v 28. tednu, isto pokličeš, se pozanimaš za termin - ker to je zelo različno. Mi smo npr. imeli ob 8.00, 12.00, 14.30,...

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kdaj v materinsko solo?
19.7.2005 21:48:08   
Nyah*
Najlepsa hvala :rozica::rozica::rozica:!

Tisto za zgodnjo nosecnost sem torej ze zamudila :(, mi nihce ni povedal, bom se pa pozanimala za naprej!

Papa

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kdaj v materinsko solo?
20.7.2005 11:51:22   
Andy13
A vaši partnerji bodo šli z vami v materinsko šolo?

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kdaj v materinsko solo?
20.7.2005 11:52:32   
tinkamiška
Jst bom šla septembra, pa moj:love: bo šel tudi zraven:)

Tinka

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kdaj v materinsko solo?
20.7.2005 13:20:50   
Nyah*
Tudi midva sva se odlocila za septembra, pa seveda gre :love: zraven, ga ful zanima, pa se pri porodu bo, tako da...:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

porod

Prvega otroka sem rodila:

pred dopolnjenim 37. tednom (24%)

med dopolnjenim 37. in 38. tednom (6%)

med dopolnjenim 38. in 39. tednom (8%)

med dopolnjenim 39. in 40. tednom (18%)

točno na PDP (8%)

po PDP (36%)

Število vseh glasov: 362

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!