|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj v materinsko in ...
16.5.2007 19:20:05   
AnaB.
Živjo, mene pa zanima, kdaj je najbolje it v materinsko in ali jo izvajajo tudi poleti (mogoče čudno vprašanjeuser posted image )? A hodiš v materinsko vedno tja, kjer boš rodil, ali lahko tja, kjer ti je bližje?

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj v materinsko in ...
16.5.2007 20:25:59   
2 Sraki
Pri nas je ni bilo poleti. Greš pa tja, kjer ti najbolj ustreza.

(odgovor članu AnaB.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2007 20:26:07   
ona
jaz sem šla nekje v 7 mesecu nosečnosti in ni pomembno v kateri kraj greš,lahko tudi v najbližjega...
če pa poleti izvajajo se moraš pa pozanimatuser posted image

(odgovor članu AnaB.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2007 20:32:06   
lunca2
Mi smo za vsako predavanje vedno dobili domov vabilo tako, da nisem skrbela še za to kdaj moram iti in kdaj bo. Zdej čakam samo vabilo za pravilno dihanje med porodom. Upam, da bo kmalu.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2007 21:01:58   
eya
Greš v 7. ali 8. mesecu, pri nas pa poleg tega izvajajo še materinsko šolo v prvem trimesečju, ko si mekje v 3. mesecu-gre za 1x predavanje, kjer malo razložijo o nosečnosti. Pri nas visi termin materinske šole v čakalnici pri ginekologih.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.5.2007 9:49:26   
majrim
mi smo šli v aprilu(7 mesec)...da imamo zdej mir...pa še na dopustu smo bli,zdej pa v miru vse pripravimo za dogodek...pri nas ti pa o tem nihče ne črhne besede...se moraš kar sam organizirat...še dobro,da je ta stran,kjer lahko vse izvešuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.5.2007 9:51:29   
t*e*j*k*a
Mene pa zanima kje je ta stran kjer vse izveš??

Hvala

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.5.2007 9:54:21   
majrim
tejka...jaz sem mislila na to,da hvala bogu tem forumom tukaj,sem si marsikaj pomagala...sploh,če si prvič noseč

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.5.2007 9:57:43   
t*e*j*k*a
Aja jaz sem pa mislila da obsaja prav stran kjer so vse materinske šole in termini,...

Jaz sem tudi prvič noseča v 8 tednu in vse pravite da ste že šle v tem tednu v materinsko šolo. Jaz nisem mela pojma da je to že tako hitro, in zdej sem zmeneda, ker sploh ne vem kje je meni najbližje in ....

A katera ve če je to v Slov. Konjicah??'

Sej verjetno mora biti a ne?

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.5.2007 10:11:40   
Splet.Ka
Ojla.

Vseeno je, kam greš v materinsko šolo. Povsod na koncu dobiš potrdilo, da si "opravil". Nekatere porodnišnice ga namreč za prisotnost očkov zahtevajo.

Pri nas forsirajo v materinsko šolo čim kasneje. Jaz sem šla maja, rok sem imela konec avgusta, rodila sem konec junija. No, hočem povedat to, da sem jaz veliko lažje delala tiste vaje z dihanjem, pa lažje sem sedela tam eno uro, kot pa tiste, ki so bile mesec pred rokom.

Ja, saj res, pri nas je bila junija zadnja materinska, potem pa šele septembra.

Pa prej malo pokliči, včasih je gužva in ti kar rečejo, da pridi naslednji termin.

Srečno!

Cvetim...

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.5.2007 10:12:59   
Splet.Ka
Aja, šola za zgodnjo nosečnost je v Ljubljani. Na našem Gorenjskem koncu tega ni...je samo klasična materinska šola. Pokliči v svojo ginekološko ordinacijo, zagotovo vedo, kako in kaj.

Cvetim...

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?