Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj v materinsko in ... 16.5.2007 20:25:59
|
|
|
|
2 Sraki
|
Pri nas je ni bilo poleti. Greš pa tja, kjer ti najbolj ustreza.
|
|
|
|
RE: Kdaj v materinsko in ... 16.5.2007 20:26:07
|
|
|
|
ona
|
jaz sem šla nekje v 7 mesecu nosečnosti in ni pomembno v kateri kraj greš,lahko tudi v najbližjega... če pa poleti izvajajo se moraš pa pozanimat
|
|
|
|
RE: Kdaj v materinsko in ... 16.5.2007 20:32:06
|
|
|
|
lunca2
|
Mi smo za vsako predavanje vedno dobili domov vabilo tako, da nisem skrbela še za to kdaj moram iti in kdaj bo. Zdej čakam samo vabilo za pravilno dihanje med porodom. Upam, da bo kmalu.
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Kdaj v materinsko in ... 16.5.2007 21:01:58
|
|
|
|
eya
|
Greš v 7. ali 8. mesecu, pri nas pa poleg tega izvajajo še materinsko šolo v prvem trimesečju, ko si mekje v 3. mesecu-gre za 1x predavanje, kjer malo razložijo o nosečnosti. Pri nas visi termin materinske šole v čakalnici pri ginekologih.
|
|
RE: Kdaj v materinsko in ... 17.5.2007 9:49:26
|
|
|
|
majrim
|
mi smo šli v aprilu(7 mesec)...da imamo zdej mir...pa še na dopustu smo bli,zdej pa v miru vse pripravimo za dogodek...pri nas ti pa o tem nihče ne črhne besede...se moraš kar sam organizirat...še dobro,da je ta stran,kjer lahko vse izveš
|
|
RE: Kdaj v materinsko in ... 17.5.2007 9:51:29
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
Mene pa zanima kje je ta stran kjer vse izveš?? Hvala
|
|
|
|
RE: Kdaj v materinsko in ... 17.5.2007 9:54:21
|
|
|
|
majrim
|
tejka...jaz sem mislila na to,da hvala bogu tem forumom tukaj,sem si marsikaj pomagala...sploh,če si prvič noseč
|
|
RE: Kdaj v materinsko in ... 17.5.2007 9:57:43
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
Aja jaz sem pa mislila da obsaja prav stran kjer so vse materinske šole in termini,... Jaz sem tudi prvič noseča v 8 tednu in vse pravite da ste že šle v tem tednu v materinsko šolo. Jaz nisem mela pojma da je to že tako hitro, in zdej sem zmeneda, ker sploh ne vem kje je meni najbližje in .... A katera ve če je to v Slov. Konjicah??' Sej verjetno mora biti a ne?
|
|
|
|
RE: Kdaj v materinsko in ... 17.5.2007 10:11:40
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Ojla. Vseeno je, kam greš v materinsko šolo. Povsod na koncu dobiš potrdilo, da si "opravil". Nekatere porodnišnice ga namreč za prisotnost očkov zahtevajo. Pri nas forsirajo v materinsko šolo čim kasneje. Jaz sem šla maja, rok sem imela konec avgusta, rodila sem konec junija. No, hočem povedat to, da sem jaz veliko lažje delala tiste vaje z dihanjem, pa lažje sem sedela tam eno uro, kot pa tiste, ki so bile mesec pred rokom. Ja, saj res, pri nas je bila junija zadnja materinska, potem pa šele septembra. Pa prej malo pokliči, včasih je gužva in ti kar rečejo, da pridi naslednji termin. Srečno!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?