Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj v Quinny speedi sx? 19.4.2006 14:56:23
|
|
|
|
sazi
|
tole piše na strani od Sončka, kjer jih tudi prodajajo: Primeren za starost od 0 do 4 let ( do 7-8 meseca ob uporabi košare Dreami ali avtosedeža Maxi-Cosi) samo meni se zdi, da se v skoraj poležan sedež otroka lahko da tudi prej. Mi imamo zaenkrat košaro, pa se bom tudi čez nekaj mesecev ubadala z istim vprašanjem.
|
|
|
|
RE: Kdaj v Quinny speedi sx? 19.4.2006 15:10:40
|
|
|
|
arielca
|
Naša je stara 4 mesece in pol in je že v vozičku. Košara je bila uporabna slabe 4 mesece, potem pa se je začela dolgočasiti in še zdelo se mi je, da je v njej zelo utesnjena. Športni del se skoraj čisto poleže, tako da ni kakšne hude panike. Pa še zunaj je toplo in nimam skrbi s tem, da bi jo zeblo.
|
|
RE: Kdaj v Quinny speedi sx? 19.4.2006 16:53:49
|
|
|
|
Lory
|
4,5 m
|
|
|
|
RE: Kdaj v Quinny speedi sx? 19.4.2006 17:43:32
|
|
|
|
StBarbara
|
Mi smo ga dali pri 5 mes. v športni del.
|
|
RE: Kdaj v Quinny speedi sx? 19.4.2006 18:24:14
|
|
|
|
uma
|
Mi smo ga dali noter pred dobrim mesecem. Se pravi je bil star dobre 4 mesece. Sploh ni panike. Pa ga tud ne dam v "čist položani " položaj in čist uživa ker ima toliko prostora okoli sebe.
|
|
RE: Kdaj v Quinny speedi sx? 20.4.2006 13:50:48
|
|
|
|
bobek05
|
eh, tista navodila od kdaj do kdaj kaj so brezveze... mi smo uporabljali košaro Dreami samo 2 ali 2,5 m, ker jo je prerasel, lupinico pa tudi ene 7 m (čeprav bi naj bilo za dosti dlje)... v voziček (Speedi SX) sva ga dala nekje pri 4 m in je bil ful bolj srečen, ker je vse lepo ven videl... ja, zdaj pa tudi s tem več ni zadovoljen, ker bi se še samo plazil in hodil (ob opori) in ga sedenje v vozičku dolgočasi, potem pa tečnari
|
|
RE: Kdaj v Quinny speedi sx? 20.4.2006 16:41:24
|
|
|
|
Lejči
|
pri dopolnjenih treh mesecih. košara je postala premajhna .
|
|
|
|
RE: Kdaj v Quinny speedi sx? 20.4.2006 18:49:24
|
|
|
|
rozi81
|
Pri 4m, ker ni šla v bundici več lepo v lupinico. In je ful uživala. Mi je na začetku skos spala notr ker je imela ful prostora. Lp S
|
|
RE: Kdaj v Quinny speedi sx? 21.4.2006 22:17:56
|
|
|
|
Alina_alin
|
Nekje pri 4. ali 5. mesecih. Lupinico pa še sedaj občasno uporabim (ko ne rabi bit v bundici in ji je prav; no ja, noge so čist izven lupinice )- ne za na vozek, temveč občasno - ko grem kam sama in jo je treba kje "odložit" pa ne morem na tla, da plazi ali se vstaja. Ali pa zadnjič je nisem peljala s svojim avtom,kjer imamo avtosedež, pa sem jo kar v lupinico posedla. Sicer pa se ji sedaj v lupinici zdi prav hecno - se gunca, kot da je na gugalnici in zraven smeji. Športni voziček pa je itak bil zakon - odkar je splazila in sploh odkar se vstaja ob opori, pa je dober samo še za spanje. Tako kot pravi Bobek. Pri nas je sedaj bolj zakon sedež na biciklu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?