|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj v Celju vabijo na pregled pri treh letih?
23.10.2007 19:48:31   
Jančika_
Mogoče se naslov čudno bere, ker je jasno, da pri treh letih, ampak že pri pregledu pri 18 mesecih so zamujali in ga je imel dobra dva meseca kasneje, torej pri 20 mesecih. Zdaj je star tri leta in skoraj tri mesece, pa vabila še nismo dobili (razen za zobozdravnika in sicer je vabilo prišlo en mesec po tistem, ko smo itak že bili tamuser posted image ).

Na dispanzerju odgovorajajo, da bo vsak čas - OK, ampak me zanimajo konkretne izkušnje, kdaj ste dobili vabilo? Čisto iz firbcauser posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj v Celju vabijo na pregled pri treh l...
23.10.2007 19:53:47   
FORZA
Jančika v Celju verjetno zelo zamujajo s temi vabili. Nevem a je to krivo, ker so urejali šolski dispanzer in so ta čas imeli v uporabi ordinacije na otroškem dispanzerju.
No mojegauser posted image bi morali že pred 3 oz. 4 meseci vabiti na kontrolni pregled pa nič od tegauser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2007 19:57:44   
Jančika_
Ja, verjetno imajo te prenove res kaj pri tem; prej so pa otroškega rihtali in smo se tudi selili po celem ZD (od kleti do šolskega, vse sem videlauser posted image ). Bohved, kdaj bojo prišli na zeleno vejouser posted image .

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2007 19:59:21   
metkica1
Moja je imela včeraj pregled, pa je bila maja stara 3 leta.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2007 20:01:20   
Jančika_
Aha...pol bomo mi nekje do novega leta verjetno na vrsti. No, saj v bistvu ni tako važno, a neuser posted image .

Metkica, oprosti, ampak nisem na tekočem, a ti si že rodila?

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.10.2007 20:05:05   
metkica1
Že cartamo ja. Rodila sem 14.10. imamo pa punčko Luno.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.10.2007 20:08:34   
Jančika_
O, lepo, čestitam!  Upam, da se bomo kaj dogovorile za kakšno srečanje in da se takrat vidimo.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.10.2007 11:26:17   
KIKI****
Jančika tud mi smo imeli v CE zelo pozno (res je da so takrat prenavljali dispanzer in se jim je vse zavleklo in bodo rabli ene 2 leti da pridej na čisto.

Naš je bil lani avgusta (2003) star 3 leta pa sva bila na sistematskem letos!!!  febraurja 2007.user posted image
Itak da je vse znaluser posted image , no sej so mu dal pa zato težje naloge primerje za starost njemu.

Saj bo, ampak res z zamudouser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.10.2007 8:06:17   
Bonnie_RR
Oj!

Jančika, kaj ste za pregled pri 18m tud dobili vabilo? Mi smo sedaj stari že 20m, pa od sistematskega pregleda in cepljenja pri 1 letu (skupaj s pregledom pred vstopom v vrtec) nismo imeli še nobenega pregleda.user posted image Mi takrat nihče ni nič povedal o tem, niti nobenega datuma nisva dobila...user posted image
Sem že nekaj časa nazaj rekla, da moram poklicat in vprašat, pa mi vsakič pade iz glave... user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.10.2007 8:15:08   
FORZA
Midva bova tudi kmalu 20 mesecev pa še nisva bila nič vabljena na sistematski pri 18 mesecih.
3 oz 4 mesece nazaj bi morala dobiti vabilo za pregled srčka pa tudi ničuser posted image
Sem enkrat že klicala pa je bil odgovor ja boste dobili vabilo.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.10.2007 8:55:35   
Jančika_
Na Kajetanovem pregledu pri enem letu (ki ga je imel pri 14 mesecihuser posted image ) so mi rekli, da bomo dobili po pošti vabilo za naslednji pregled, ki bi naj bil pri 18 mesecih. Pri Vasju je bilo to potem pri 20 mesecih. Zgleda, da zdaj še bolj zamujajo kot pred dvema letomauser posted image .

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.10.2007 13:35:25   
arijana..
Pozdravljena!
V CE zaradi prenove in bog ve česa še zamujajo s pregledi približno 4-5 mesecev. Moja je rojena avgusta 2004 in, ko sem pred kratkim spraševala sestro na dispanzerju, mi je rekla, da bomo nekje do novega leta že na vrsti, prej pa naj bi dobili še vabilo za psihologa.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.10.2007 14:59:49   
Gordana-3
mi smo pa kar hitro prišli na pregled, pa je tud v celju. aprila je bila stara 3 leta, enkrat maja ali junija smo bili na sistematskem. no, zdaj v ponedeljek pa imamo še psihologa.

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?