Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj v Celju vabijo na pregled pri treh l... 23.10.2007 19:53:47
|
|
|
|
FORZA
|
Jančika v Celju verjetno zelo zamujajo s temi vabili. Nevem a je to krivo, ker so urejali šolski dispanzer in so ta čas imeli v uporabi ordinacije na otroškem dispanzerju. No mojega bi morali že pred 3 oz. 4 meseci vabiti na kontrolni pregled pa nič od tega
|
|
|
|
RE: Kdaj v Celju vabijo na pregled pri treh l... 23.10.2007 19:57:44
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja, verjetno imajo te prenove res kaj pri tem; prej so pa otroškega rihtali in smo se tudi selili po celem ZD (od kleti do šolskega, vse sem videla ). Bohved, kdaj bojo prišli na zeleno vejo .
|
|
|
|
RE: Kdaj v Celju vabijo na pregled pri treh l... 23.10.2007 19:59:21
|
|
|
|
metkica1
|
Moja je imela včeraj pregled, pa je bila maja stara 3 leta.
|
|
|
|
RE: Kdaj v Celju vabijo na pregled pri treh l... 23.10.2007 20:01:20
|
|
|
|
Jančika_
|
Aha...pol bomo mi nekje do novega leta verjetno na vrsti. No, saj v bistvu ni tako važno, a ne . Metkica, oprosti, ampak nisem na tekočem, a ti si že rodila?
|
|
|
|
RE: Kdaj v Celju vabijo na pregled pri treh l... 23.10.2007 20:05:05
|
|
|
|
metkica1
|
Že cartamo ja. Rodila sem 14.10. imamo pa punčko Luno.
|
|
|
|
RE: Kdaj v Celju vabijo na pregled pri treh l... 23.10.2007 20:08:34
|
|
|
|
Jančika_
|
O, lepo, čestitam! Upam, da se bomo kaj dogovorile za kakšno srečanje in da se takrat vidimo.
|
|
|
|
RE: Kdaj v Celju vabijo na pregled pri treh l... 24.10.2007 11:26:17
|
|
|
|
KIKI****
|
Jančika tud mi smo imeli v CE zelo pozno (res je da so takrat prenavljali dispanzer in se jim je vse zavleklo in bodo rabli ene 2 leti da pridej na čisto. Naš je bil lani avgusta (2003) star 3 leta pa sva bila na sistematskem letos!!! febraurja 2007. Itak da je vse znal , no sej so mu dal pa zato težje naloge primerje za starost njemu. Saj bo, ampak res z zamudo
|
|
|
|
RE: Kdaj v Celju vabijo na pregled pri treh l... 25.10.2007 8:06:17
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Oj! Jančika, kaj ste za pregled pri 18m tud dobili vabilo? Mi smo sedaj stari že 20m, pa od sistematskega pregleda in cepljenja pri 1 letu (skupaj s pregledom pred vstopom v vrtec) nismo imeli še nobenega pregleda. Mi takrat nihče ni nič povedal o tem, niti nobenega datuma nisva dobila... Sem že nekaj časa nazaj rekla, da moram poklicat in vprašat, pa mi vsakič pade iz glave...
|
|
RE: Kdaj v Celju vabijo na pregled pri treh l... 25.10.2007 8:15:08
|
|
|
|
FORZA
|
Midva bova tudi kmalu 20 mesecev pa še nisva bila nič vabljena na sistematski pri 18 mesecih. 3 oz 4 mesece nazaj bi morala dobiti vabilo za pregled srčka pa tudi nič Sem enkrat že klicala pa je bil odgovor ja boste dobili vabilo.
|
|
|
|
RE: Kdaj v Celju vabijo na pregled pri treh l... 25.10.2007 8:55:35
|
|
|
|
Jančika_
|
Na Kajetanovem pregledu pri enem letu (ki ga je imel pri 14 mesecih ) so mi rekli, da bomo dobili po pošti vabilo za naslednji pregled, ki bi naj bil pri 18 mesecih. Pri Vasju je bilo to potem pri 20 mesecih. Zgleda, da zdaj še bolj zamujajo kot pred dvema letoma .
|
|
|
|
RE: Kdaj v Celju vabijo na pregled pri treh l... 25.10.2007 13:35:25
|
|
|
|
arijana..
|
Pozdravljena! V CE zaradi prenove in bog ve česa še zamujajo s pregledi približno 4-5 mesecev. Moja je rojena avgusta 2004 in, ko sem pred kratkim spraševala sestro na dispanzerju, mi je rekla, da bomo nekje do novega leta že na vrsti, prej pa naj bi dobili še vabilo za psihologa.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?