Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj v športni del-Buzz? 13.5.2008 18:27:07
|
|
|
|
metkica1
|
Jaz sem jo dala v športni del točno pri štirih mesecih.
|
|
|
|
RE: Kdaj v športni del-Buzz? 13.5.2008 18:34:09
|
|
|
|
papica2
|
Taveliko sem dala pri treh mesecih, ker v košu ni več hotela biti, tamalega pa pri štirih mesecih in pol, pa je v začetku malo čudno gledal kaj je zdaj to...
|
|
|
|
RE: Kdaj v športni del-Buzz? 13.5.2008 21:23:31
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Jaz sem jo tudi dala pri 3 m, ker ji je bla košara že premajhna.
|
|
RE: Kdaj v športni del-Buzz? 14.5.2008 11:05:51
|
|
|
|
Mandek
|
Pri 3 m je košara že premajhna? A iimate ta globoko košaro al tisto malo manjšo? Sej vem, da ne igra vloge, ampak midva se odločava za buzza in ne veva, katero košaro zraven kupit.
|
|
|
|
RE: Kdaj v športni del-Buzz? 14.5.2008 14:39:56
|
|
|
|
BibaMaJa
|
Naš je bil pri 3 mesecih velik 62,5 cm in ima še kar nekaj prostora. Od kolgice tamali se je v košari vozil do 5 meseca brez problema pa je kar velik fant. Mandek, če te zanima košara mi piši na zs, jo prodam.
< Sporočilo je popravil BibaMaJa -- 14.5.2008 14:40:23 >
|
|
|
|
RE: Kdaj v športni del-Buzz? 14.5.2008 17:10:22
|
|
|
|
Pinkyca
|
IZVIRNO SPOROČILO: BibaMaJa Naš je bil pri 3 mesecih velik 62,5 cm in ima še kar nekaj prostora. Od kolgice tamali se je v košari vozil do 5 meseca brez problema pa je kar velik fant. Mandek, če te zanima košara mi piši na zs, jo prodam. naš je bil v košari do 5 meseca pa je velikanček je pa res da je bila zima in pogosto je sprehode v košari prespal tako da smo ga dali v športni del pri 5ihM najprej je bil obrnjen proti meni (da sem se jaz najprej navadila da ga ne vidim) potem pa naprej prav v pokončnem položaju se pa vozi šele tam od 6-7M dalje
|
|
|
|
RE: Kdaj v športni del-Buzz? 15.5.2008 6:52:02
|
|
|
|
Klarita
|
Mislim, da smo ga mi tudi pri štirih mesecih vozili v športnem delu.
|
|
|
|
RE: Kdaj v športni del-Buzz? 15.5.2008 11:27:32
|
|
|
|
bambi.t
|
Moja bo čez en teden stara 4 mesece in sem jo nekaj dni nazaj dala v športni del buzza. Malo ne moti edino, ker je treba tisto luknjo kjer ima otrok ritko zafilat, ker je še premajhna da bi jo dala sedet.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?