Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj v "navadno" posteljco? 10.1.2007 11:45:34
|
|
|
|
sezam
|
Naša bo konec drugega mesca stara 2 leti, pa jo nameravam dati sedaj v taveliko posteljo. Ji bom pa dala ograjico zraven, da se res ne bo takoj dol zvalila. Bomo videli kako se obnese. Malo pobrskaj nazaj so bile že debato na to temo. Jih je kar nekaj, ki so jih prestavile pri 2 letih in to BP. Je pa pomoje tudi odvisno od otroka.
|
|
RE: Kdaj v "navadno" posteljco? 10.1.2007 12:09:42
|
|
|
|
April
|
Jaz mislim našega selit pri dveh letih. Pa upam, da mi rata. Sprememba pa ne bo iz manjšega v večje, ampak iz velike v navadno. Zdaj namreč spi pri nama.
|
|
|
|
RE: Kdaj v "navadno" posteljco? 10.1.2007 12:31:35
|
|
|
|
CAPA
|
Pozdravljene! Naš fant je bil star 20 mesecev. Se mu je zdel ful fajn, ker je dobil novo sobo - pohištvo!! Kupla sem mu tudi Brevijevo ograjico dolgo 1,5m. Tko, da ne more pasti, lahko pa ob koncu postelje sam spleza dol. - NO TO JE BIL EDINI PROBLEM ! Ker smo mel pol problem, k je skoz ven hodu, mi smo ga pa nazaj nosil!! lp
|
|
|
|
RE: Kdaj v "navadno" posteljco? 10.1.2007 12:36:10
|
|
|
|
Pajaca
|
Pri letu in pol je šla Pajacka v svojo postlco imela je le zaščitno ograjco. Pajacek dobi veliko posteljo pred poletjem.
|
|
|
|
RE: Kdaj v "navadno" posteljco? 10.1.2007 18:19:37
|
|
|
|
k1
|
naša je šla pri letu in pol v veliko posteljo - brez težav. nima ograje, edino eno odejo zarolam, da je bolj debeli rob ob robu postelje. še nikoli ni padla z nje. spi pa že od začetka v svoji sobi.
|
|
|
|
RE: Kdaj v "navadno" posteljco? 10.1.2007 20:25:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Našo bomo preselili v veliko pojstlo, ko bo stara nekje 15 ali 16 mesecev, da se bo navadila nanjo, saj bo julija njeno malo pojstlco rabil že drugi pamžek. Ne vem pa, katero ograjico nabavit. To bomo morali obvezno imet.
|
|
|
|
RE: Kdaj v "navadno" posteljco? 10.1.2007 20:40:26
|
|
|
|
Tejči
|
Mia je šla v taveliko posteljo, ko je bila stara 15 mesecev. Dali smo ji ograjico od Brevija in lepo kraljuje v svoji sobici. Spleže pa tudi na koncu postelje dol in gor, sploh ni problema
|
|
|
|
RE: Kdaj v "navadno" posteljco? 11.1.2007 10:30:52
|
|
|
|
srki
|
Aljaž bo maja star 3 leta pa spi še v posteljici z ograjico, s tem, da je posteljica zraven najina postelje, zato je ta stran posteljice brez ograjice. Kaj pa vem, pri dveh letih se mi zdi še malo prehitro.
|
|
|
|
RE: Kdaj v "navadno" posteljco? 11.1.2007 14:12:47
|
|
|
|
sezam
|
Saj pri nas je tudi glavni razlog za ta veliko posteljo drug , ki pride čez slaba 2 meseca. Kupili smo pa ograjico od Tommya v BC. Kako se bo obnesla bomo videli kasneje.
|
|
RE: Kdaj v "navadno" posteljco? 14.1.2007 14:23:29
|
|
|
|
Anonimen
|
kako se pa ta ograjica prišraufa na posteljo? Oz. kaj je to za patenta, da vidim, če pride to pi nas v poštev?
|
|
|
|
RE: Kdaj v "navadno" posteljco? 16.1.2007 8:35:47
|
|
|
|
CAPA
|
Pozdravljena! Jest mam tako ograjico - dobi se pri Pikapolonici za 25,66 EUR (6.150,00 SIT). Se samo zatakne za jogi. Je stabilna in sem z njo zelo zadovoljna. Upam, da sem kaj pomagala. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
cepljenje pri 3 mesecihocka818lep dan vsem članom ringaraja spletne strani imam eno vprašanje zanima me ali kdo mogoče ve če otrok nima zdravstvenega zavarovanja kolikšna je cena cepljenja hvala za vaše odgovore in lep pozdrav 1 (
86%)
1 (
14%)
Število vseh glasov: 43Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!