Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj uvesti blazino za spanje? 11.12.2007 18:50:09
|
|
|
|
neisha80
|
menda do drugega leta naj ne bi imeli blazine..ampak to bodo bolj vedele mamice z več izkušnjami.
|
|
|
|
RE: Kdaj uvesti blazino za spanje? 11.12.2007 18:53:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa ne morš ji dat pri dveh mesecih blazine! Menda res do dveh let ne sme met, mi nimamo in še ne bomo dali dolgo.
|
|
|
|
RE: Kdaj uvesti blazino za spanje? 11.12.2007 18:57:03
|
|
|
|
melanija
|
Moja ta mičkena ima 2 leti in že pol leta spi na blazini, dala sem delat prav zanjo takega majhnega 40 x40, ki ni zelo visok, je bolj nizek. Samo ugotavljam, da najraje spi na okrasni blazini, ki jo je dobila lani za miklavža. In tudi noče spat, če nima te blazine.
|
|
|
|
RE: Kdaj uvesti blazino za spanje? 11.12.2007 20:13:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja pa že od rojstva spi na tanki blazini, ampak tako, da ji samo nogice gledajo dol. Predvsem zaradi tega, da je ustrezen naklon, ker se ponoči dojiva kar v postelji.
|
|
|
|
RE: Kdaj uvesti blazino za spanje? 11.12.2007 20:56:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sevenka Zanima me kdaj lahko dam otroku blazino za spat? Se mi zdi, da mala kar hoče nekaj mehkega pod glavco, glavco kar obrača in išče nekaj na kar se lahko upre. V ležalniku ali vozičku ji glavico spodviham s pleničko in ji ful paše. Kdaj ste ve dale otroku blazino? Hvala za odgovore. Nasa je pri kaksnih 7 mesecih tudi kazala znake, da hoce blazino in smo ji dali, uno od Odeje smo kupili, ki je v bistvu presita odeja in ne blazina s puhom. zdaj jo vcasih ima, vcasih ne... Ko smo jo pa prinesli domov iz porodnisnice, smo ji pa podlozili brisaco pod galvico, ker uporabljamo racmanke, da ni bila prevec zvita, ko je spala. pa ni bilo problemov..
|
|
|
|
RE: Kdaj uvesti blazino za spanje? 11.12.2007 22:12:37
|
|
|
|
eya
|
Mi smo mu jo dali pred kratkim, pri 18ih mesecih.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2007 22:21:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kdaj uvesti blazino za spanje? 11.12.2007 22:22:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Tam okrog drugega leta mislim, da sem jo šele dala.
|
|
|
|
RE: Kdaj uvesti blazino za spanje? 16.12.2007 10:56:36
|
|
|
|
andie
|
Moja je stara 8 in ima blazino od 3m. Je mal polivala in smo jo ji dal, zej ji pa tko paše.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?