|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj test pokaže pozitivno?
14.8.2008 12:00:17   
Anonimen
Cao punce, vceri mi je prjatlca postavila eno vprasanje na katerega ji nisem znala odgovorit pa sem se spomnila da lahko tle vas vprasam ce ma kera slucajn take izkusnje....
Stvar je taka, user posted image  zamuja 6 dni kar je neobicajno, vceraj je naredila test in ni noseca, stresa pravi da nima nekega posebnega, mesec nazaj pa je bila pr gineku naj bi blo vse ok, do danes k je 8 dan pa se user posted image  ni prsla. A je mozno, da po 6 dneh se nima dost hormona in da se ne pokaze user posted image ? Men se zdi neverjetno, me pa zanima ce je mela katera slucajn tako izkusnjo

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 15.8.2008 10:27:53 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čudno vprašanje
14.8.2008 12:04:55   
baguSka
vprasanje niti ni cudno....  testi velikokrat tud zatajijo....

in ce bos kricala, ne bo nic vec ali manj odgovorov... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.8.2008 12:10:53   
glen
Mogoče pa punca neve kaj pomeni da kriči.
Anonimna na javnih forumih uporaba velikih tiskanih črk pomeni kričanje.
pa še odgovor.
Ne, nič ni čudno vprašanje.
Prijateljici je test pokazal pozitivno ko je bila noseča že skori dva meseca,prej pa je bil skoz negat.so pa to izjeme.
Naj proba še enkrat z jutranjim urinom z testom Clear Blu kateri naj bi bil med bolj zaneslivimi.
srečno

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.8.2008 13:33:47   
voyager
jojojo se opravicujem, nisem vedela da kricim... zal mi je. clovek se vsak dan neki novega nauci

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: CUDNO VPRASANJE
14.8.2008 13:46:16   
Anonimen
jaz tudi ne... tosem pa danes prvic cula, pa verjetn nisem edina, se opravicujem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.8.2008 14:00:41   
baguSka
voyager... user posted image user posted image  ups.. sori.. anonimna..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.8.2008 14:04:43   
voyager
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.8.2008 14:06:40   
baguSka
kaj!?user posted image

(odgovor članu voyager)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.8.2008 14:06:49   
ursa30
meni je prejšni mesec user posted image  zamudila za cel teden, pa sem imela cikluse 2 leti redne. tako da obstaja možnost, da ji je izostala iz takega ali drugačnega razloga.
druga možnost pa je, da je noseča in ji test še ni tega pokazal, ker v sebi nima dovolj nosečniškega hormona.
meni je ginekologinja takrat ko sem jo klicala svetovala, naj počakam še par dni in test spet ponovim.če je v roku 10-15 dni ne bi dobila, test pa bi bil kljub temu negativen, naj se naročim za pregled.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.8.2008 14:12:07   
Sergia
Sploh ni čudno vprašanje. Meni je clear blue pokazal mesec po tem ko sem bila noseča. Pa mi je ginekologinja razložila da to sploh ni nič nenavadnega in da je vse odvisno od količine hormona.
Za naslednjič mi je priporočala naj grem raje v laboratorij, ker test ki ga tam uporabljajo, zazna nosečnost že pri zelo majhni količini hormona. Plačaš pa manj kot je cena clear blueja.
Tako da tvoji prijateljici priporočam, naj gre tja in bo potem upam da pomirjena.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.8.2008 8:57:43   
spps
možnosti za zanositev so še,odvisno je od količine hormona ,in odvisno kdaj je bila O.
jaz,ko sem prvič zanosila,sem plus na testku zagledala 21.dan zamude M,to se previ,da sem imela pozno O in nisem zanosila na sredini cikla,ampak malo preden bi morala dobit M.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Sergia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?