Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Čudno vprašanje 14.8.2008 12:04:55
|
|
|
|
baguSka
|
vprasanje niti ni cudno.... testi velikokrat tud zatajijo.... in ce bos kricala, ne bo nic vec ali manj odgovorov...
|
|
|
|
RE: Čudno vprašanje 14.8.2008 12:10:53
|
|
|
|
glen
|
Mogoče pa punca neve kaj pomeni da kriči. Anonimna na javnih forumih uporaba velikih tiskanih črk pomeni kričanje. pa še odgovor. Ne, nič ni čudno vprašanje. Prijateljici je test pokazal pozitivno ko je bila noseča že skori dva meseca,prej pa je bil skoz negat.so pa to izjeme. Naj proba še enkrat z jutranjim urinom z testom Clear Blu kateri naj bi bil med bolj zaneslivimi. srečno
|
|
|
|
RE: Čudno vprašanje 14.8.2008 13:33:47
|
|
|
|
voyager
|
jojojo se opravicujem, nisem vedela da kricim... zal mi je. clovek se vsak dan neki novega nauci
|
|
|
|
RE: CUDNO VPRASANJE 14.8.2008 13:46:16
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz tudi ne... tosem pa danes prvic cula, pa verjetn nisem edina, se opravicujem
|
|
|
|
RE: CUDNO VPRASANJE 14.8.2008 14:00:41
|
|
|
|
baguSka
|
voyager... ups.. sori.. anonimna..
|
|
|
|
RE: CUDNO VPRASANJE 14.8.2008 14:04:43
|
|
|
|
voyager
|
|
|
|
|
RE: Čudno vprašanje 14.8.2008 14:06:40
|
|
|
|
baguSka
|
kaj!?
|
|
|
|
RE: CUDNO VPRASANJE 14.8.2008 14:06:49
|
|
|
|
ursa30
|
meni je prejšni mesec zamudila za cel teden, pa sem imela cikluse 2 leti redne. tako da obstaja možnost, da ji je izostala iz takega ali drugačnega razloga. druga možnost pa je, da je noseča in ji test še ni tega pokazal, ker v sebi nima dovolj nosečniškega hormona. meni je ginekologinja takrat ko sem jo klicala svetovala, naj počakam še par dni in test spet ponovim.če je v roku 10-15 dni ne bi dobila, test pa bi bil kljub temu negativen, naj se naročim za pregled.
|
|
|
|
RE: CUDNO VPRASANJE 14.8.2008 14:12:07
|
|
|
|
Sergia
|
Sploh ni čudno vprašanje. Meni je clear blue pokazal mesec po tem ko sem bila noseča. Pa mi je ginekologinja razložila da to sploh ni nič nenavadnega in da je vse odvisno od količine hormona. Za naslednjič mi je priporočala naj grem raje v laboratorij, ker test ki ga tam uporabljajo, zazna nosečnost že pri zelo majhni količini hormona. Plačaš pa manj kot je cena clear blueja. Tako da tvoji prijateljici priporočam, naj gre tja in bo potem upam da pomirjena.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?