|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj test nosečnosti ??
8.8.2007 7:32:58   
Nastya
Dobro jutro..

Mi lahko katera pove ali moraš res počakati da imaš kakšen dan zamude user posted image  ali lahko test narediš že prej ?? Jaz sicer imam vse iste znake takšne kot vedno pred user posted image , napihnjen trebuh, špikanje..itd..a upanje umre zadnje..user posted image ..

Lep dan..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj test nosečnosti ??
8.8.2007 7:34:40   
klepetka
CB naj bi pokazal rezultat prvi dan izostale menst.Samo meni je pokazal pa tud že 2 dni prej.
Za druge teste pa ne vem

(odgovor članu Nastya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.8.2007 7:37:17   
Marogica
Tudi meni je Clear blue pokazal "takoj". Sem bila preveč nestrpnauser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.8.2007 8:08:14   
Pat74
Raje počakaj vsaj en dan zamude, da ne boš po nepotrebnem razočarana, ker so znaki prihajajoče user posted image zelo podobni user posted image . Drugače ti pa želim, da bo user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.8.2007 8:14:55   
MARTINŠČICA
Se strinjam s predhodnico. Jaz bi na tvojem mestu počakala še nekaj dni, saj če je user posted image  v tebi in je vse OK, ne bo nikamor ušel. Če pa ne, se boš pa izognila nepotrebni slabi volji in razočaranju.

200% MAMI

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.8.2007 8:33:28   
mala zirafa
Počakaj izostanekuser posted image , se ti splača.Pa srečno.

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.8.2007 10:17:09   
srecna_zvezda
Se strinjam z ostalimi puncami. Raje pocakaj na izostanek M, saj si bos tako prihranila tako slabo voljo kot tudi denar..(hehehe, malo heca malo pa tudi zares).Sama sem namrec imela primer, ko mi je M izostajala 7dni, prej pa je bila vedno redna na 35dni, potem sem kupila pa CB in....NIC! Kaksno razocaranje in se isti dan sem potem dobila user posted image . Zato se temu raje izogni in pocakaj. Drugace pa, drzim pesti za user posted image user posted image . Pa lep dan

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.8.2007 10:52:41   
Anonimen
Joj, držim pesti - javi nam!!!!!!!!!!!!!!user posted image

Aja, počakaj še malo, potem pa naredi test.

Papa

(odgovor članu mala zirafa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.8.2007 11:43:12   
Nastya
Hvala vam, seveda vam javim kaj se bo izcimilo iz tega..upam da se bo kaj pozitivnega..

Lep dan še naprej..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?