Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj test nosečnosti ?? 8.8.2007 7:34:40
|
|
|
|
klepetka
|
CB naj bi pokazal rezultat prvi dan izostale menst.Samo meni je pokazal pa tud že 2 dni prej. Za druge teste pa ne vem
|
RE: Kdaj test nosečnosti ?? 8.8.2007 7:37:17
|
|
|
|
Marogica
|
Tudi meni je Clear blue pokazal "takoj". Sem bila preveč nestrpna
|
|
RE: Kdaj test nosečnosti ?? 8.8.2007 8:08:14
|
|
|
|
Pat74
|
Raje počakaj vsaj en dan zamude, da ne boš po nepotrebnem razočarana, ker so znaki prihajajoče zelo podobni . Drugače ti pa želim, da bo
|
|
|
|
RE: Kdaj test nosečnosti ?? 8.8.2007 8:14:55
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Se strinjam s predhodnico. Jaz bi na tvojem mestu počakala še nekaj dni, saj če je v tebi in je vse OK, ne bo nikamor ušel. Če pa ne, se boš pa izognila nepotrebni slabi volji in razočaranju.
|
|
RE: Kdaj test nosečnosti ?? 8.8.2007 8:33:28
|
|
|
|
mala zirafa
|
Počakaj izostanek , se ti splača.Pa srečno.
|
|
|
|
RE: Kdaj test nosečnosti ?? 8.8.2007 10:17:09
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
Se strinjam z ostalimi puncami. Raje pocakaj na izostanek M, saj si bos tako prihranila tako slabo voljo kot tudi denar..(hehehe, malo heca malo pa tudi zares).Sama sem namrec imela primer, ko mi je M izostajala 7dni, prej pa je bila vedno redna na 35dni, potem sem kupila pa CB in....NIC! Kaksno razocaranje in se isti dan sem potem dobila . Zato se temu raje izogni in pocakaj. Drugace pa, drzim pesti za . Pa lep dan
|
|
|
|
RE: Kdaj test nosečnosti ?? 8.8.2007 10:52:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, držim pesti - javi nam!!!!!!!!!!!!!! Aja, počakaj še malo, potem pa naredi test. Papa
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?