Anonimen
|
Ne,nisem bila nikoli pri Rešu,ampak v Mariboru,pa sem mislila,da gre povsod tako gladko.Pa brala sem o njem že veliko in videla,da so punce kar zadovoljne z njim in da ima gnečo.Nisem vedela,da je pri njem tako,da nič ne moreš vprašat,saj se gre dejansko za tebe in za tvojega otročička.Res ne razumem nekaterih ginekologov.No,jaz k njemu po teh inf.že ne bi šla.V Mb sem naletela na zelo prijazne in dostopne ginekologe in ginekologinje,na vsa vprašanja odgovorijo in vedno lahko pokličeš,tudi sestre so super vredu,marsikaj ti znajo povedati,svetovati,delajo timsko,pa tudi sestra,ki deli terapijo ti vse super razloži,ko dobiš injekcije in ti vse napiše na škatle od zdravil,nastavi injekcije,da ti navodila...in še in še.To je meni zelo pomembno,tako da narediš prav. Mislila sem,da je tak postopek malo bolj natančen,ker ko sem si dala sama stop injekcijo, je morala biti točno ob določeni uri glede na punkcijo...še spomnim se- ob 22.15.Pa vsa original navodila sem dobila za cel postopek in vedno sem videla svoje folikle , ko jih je gin.meril in narekoval sestri,da je zapisovala in sproti sem gin.spraševala,tudi koliko jih je,tistih "dobrih"...Moji so bili od 19 do 20 veliki.Bilo jih je 8,4. so se oplodili. Bila sem zelo zadovoljna,tu pa berem,da ni povsod tako.Hvala bogu,da sem dobro naletela,šele zdaj vidim,da sem imela srečo. Želim jo tudi tebi,da se vse dobro izteče.
|