|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj stopko?
3.9.2007 7:00:59   
anadejka
Živ sam na hitr bi uprašala, kok ste imele velike folikle, tiste ki ste bile v postopkih (IUI), ko ste si mogle dat stop inekcijo?
Jest sm bla dons zjutri na UZ pr Rešu pa je reku da je največji velik 19 in da sem danes za stopko.
Men se pa zdi da je to mogoče še mal prehitro,saj sem v Lj. imela vodilne čez 20 ko sem bla ready za stop.Zdej sm pa full v dvomih.A pol si danes ne dam več Menopurja?
Sej čakam odgovor iz Prage, sem jim prej poslala mail,ampak vseeno....strah me je in prou živčna sem,uffff... komi čakam,da bo tole za mano.Pa sej drugič bom že bolje vedela kako gre in me ne bo več tako skrbel.

Hvala vnaprej za odgovore in lep dan vam želim.

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj stopko?
3.9.2007 7:33:42   
Anonimen
Ginekologa imaš zato,da ga to pravočasno vprašaš.Saj vem,da včasih človek kaj pozabi,ampak to je pomembno.Če ti je rekel,da so folikli dovolj veliki,potem bo že držalo,kajne?In ne bodi v dvomih,saj on že ve.Misliš da te ne bi pustil še kak dan,če bi mislil,da niso dovolj veliki?Jaz mislim,da se ni kaj bati.Samo navodila upoštevaj in bo vse dobro.
Glede menopurja pa tudi lahko pokličeš.Jaz zaupam samo zdravnikom,kar se tiče tako pomembnih stvari,ko lahko mogoče kaj zafrkneš,če ne veš.Sama osebno bi poklicala v ambulanto in povedala,pa seveda vprašala.

(odgovor članu anadejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.9.2007 8:08:19   
anadejka
Draga Anonimna?Si že bla kdaj pri Rešu?Veš kako gre pri njemu?
No danes zjutraj se še oblekla nisem do konca,pa me je že ven podil,češ da on mora delat.Sploh nisem imela časa ga karkoli vprašat,pa še nejevoljen je bil.Kok so veliki folkli sem mogla vlečt iz njega.Rekel je samo da imam 3 vodilne,ampak jest moram v Prago sporočiti točne podatke.Potem mi je dal list in poslal ven,da nej si sama prepišem,ker on mora delat in naj drugo pacientko not pošljem.
V soboto sem videla na ekranu da je endomentrij izmeril 9,2, v tabelo pa je zapisal 8user posted image  Kaj je zdej prav?Danes pa je napisal 9user posted image ,nisem pa videla ekrana,ker je imel stran obrnjenega.
Nazaj k njemu ne bom klicala,saj bo reku,da tečnarim.Hotela sem samo vedeti in primerjati kok imajo ostale velike folikle,ker se mi na moj prejšnji primer stimulacije zdi,da imam še premajhne in bi po moje morala še en dan uzet Menopur in jutri še enkrat na UZ.
Ampak sej je vseen,kokr pravš on že ve in se nimam česa bat.Upam,da bo vse O.K.
Aja pa res ti ni treba bit anonimna,sej to ni nič tazga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.9.2007 9:38:01   
*sanela*
Tud meni Reš ni všeč.
Z napotnico sm šla na nujno ker sem imela bolečine v spodnjem delu telesa, ful grdo me je pregledal in nazjal, da kaj sem prišla z napotnico, da mi ni nič. Grozno sm se počutla.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.9.2007 12:25:56   
Anonimen
Ne,nisem bila nikoli pri Rešu,ampak v Mariboru,pa sem mislila,da gre povsod tako gladko.Pa brala sem o njem že veliko in videla,da so punce kar zadovoljne z njim in da ima gnečo.Nisem vedela,da je pri njem tako,da nič ne moreš vprašat,saj se gre dejansko za tebe in za tvojega otročička.Res ne razumem nekaterih ginekologov.No,jaz k njemu po teh inf.že ne bi šla.V Mb sem naletela na zelo prijazne in dostopne ginekologe in ginekologinje,na vsa vprašanja odgovorijo in vedno lahko pokličeš,tudi sestre so super vredu,marsikaj ti znajo povedati,svetovati,delajo timsko,pa tudi sestra,ki deli terapijo ti vse super razloži,ko dobiš injekcije in ti vse napiše na škatle od zdravil,nastavi injekcije,da ti navodila...in še in še.To je meni zelo pomembno,tako da narediš prav.

Mislila sem,da je tak postopek malo bolj natančen,ker ko sem si dala sama stop injekcijo, je morala biti točno ob določeni uri glede na punkcijo...še spomnim se- ob 22.15.Pa vsa original navodila sem dobila za cel postopek in vedno sem videla svoje folikle , ko jih je gin.meril in narekoval sestri,da je zapisovala in sproti sem gin.spraševala,tudi koliko jih je,tistih "dobrih"...Moji so bili od 19 do 20 veliki.Bilo jih je 8,4. so se oplodili.

Bila sem zelo zadovoljna,tu pa berem,da ni povsod tako.Hvala bogu,da sem dobro naletela,šele zdaj vidim,da sem imela srečo.
Želim jo tudi tebi,da se vse dobro izteče.

(odgovor članu *sanela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.9.2007 12:38:24   
tosja
user posted image  anadejka - pol so že redi...user posted image  user posted image  user posted image
Glej moji so tud bli 19, pa so me naročl čez 2 dni, pa so že počl...tako, da kar pogumno! user posted image

Močno močno stiskam pestke!!! user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.9.2007 13:27:37   
GoYa
anadejka, moj je bil en dan pred stopko velik 20, ostali do 19, tako da nič bat, da bi bili premajhni. Kar se tiče menopurja, jaz ga na dan stopke nisem dobila. Sem pa imela že postopek, ko sem zjutraj na dan stopke dobila tudi gonal, al je bil takart menogon (niti ni važno). Če ti Reš ni rekel nič za menopur, ga ne vzemi.

Pa srečno, bejbi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.9.2007 14:03:20   
anadejka
O HVALA user posted image
Sej zdej sm že kontaktirala s Prago,pa so rekl naj uzamem danes stopko ob 17.00 in nič Menopurja.IUI bom imela pojutrišnjem,točno uro pa mi še sporočijo.Tko da jutri zgodej zjutri pičiva proti Pragi.
Hvala Goyči za gud lak,jest teb enako želim,pa da ti čimmirneje mine čas do testa,valda pozitivnega user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.9.2007 14:14:35   
GITA14
anadejka
srečno
pa poročaj nam čim boš lahko

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.9.2007 14:17:50   
sayuri
Anadejka, jst te čist zastopm, da si v skrbeh, pa ti bom tko rekla, kot goya in tosja - nč bat...prav so veliki. Tud moji so bili eni 19, eni 20. Itak sem pa mogla sama pošpegat na ekran UZja. Tiste, ki smo pri Rešu vemo, kako to gre, kakšen način dela ima in da je včasih dobre volje, drugič malo slabše. Jaz sem vesela, da sem pri njemu, spremlja me cel postopek, od začetka do konca in mu zaupam.
Močno držim pesti, da bo na punkciji čimveč polnih jajčk.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.9.2007 14:31:41   
soncek.djukelica
anadejka, super super!user posted image user posted image user posted image  Sam da greš v Prago, zdej se bo hitro dogajalo, v sredo punkcija do konca tedna še et in pol boš naša nova nosečka!user posted image user posted image user posted image

glede stopke,meni so rekli,da tisti dan nič drugih injekcij; kar bi pri meni pomenilo suprefact in menopur! sej v tem je namen stopke; da ustavi rast foliklov!

en fajn izlet na vzhod ti želim in veselim te tvojemu uspehu!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.9.2007 14:34:20   
anadejka
O hvala za lepe želje user posted image
Sayuri jest sm Reša v soboto prvič vidla,pa se mi je zdel tok fajn.Full je bil prjazn in sm šla prou dobre volje domov.Danes je blo pa kr neki in sem šla domov čist zmedena.Pojma nisem mela kaj zdej.Ampak sm razčistla in je zdej vse O.K.Hvala ker ste me pomirile,zdej vidim da jajčka pa mogoče niti niso tako majhna.
Tut jest upam,da bojo lepa in polna in iz njih zraste še nekaj lepšega user posted image .Joj mi tako srce razbija,ko samo pomislim, da imam končno po treh letih vsaj par % možnosti.Nor občutek user posted image

LP

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.9.2007 14:36:46   
anadejka
O žijo S.D. eeeemm jest nimam punkcije in e.t.,ker sem se zaradi financ odločila za IUI.Vem da je full manj možnosti,ampak vseeno bolje to,kot pa 0% doma user posted image
Bomo še vidl,če bo res kej ratal.Jest bom kr optimistična,pol pa bo kar bo user posted image

Hvala user posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.9.2007 14:41:14   
soncek.djukelica
anadejka, čemu pa pol stopka? a ti ne bodo foliklov "ven pobral"? user posted image user posted image user posted image
zdej sem pa jaz čist zmedena! koker jaz vem,ti imaš pri IUI tudi punkcijo!user posted image user posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.9.2007 15:05:34   
GoYa
Ne, s.d, pri IUI sam not "špricnejo" plavalčke. Nič punkcije. Stopka pa je zato, da počijo lih ta pravi čas, ko bojo plavalčki na cilju in se zaljubijo na prvi pogled in akcijaaaaaa.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.9.2007 15:06:37   
anadejka
Ne ne, jest mam samo inseminacijo.Nič vn ne pobirajo,spermije sam not dajo.To je full bolj enostaven postopek,ampak tut full manj obetaven.

Tko pupe,jest grem zdej počas domov,do petka se bom bl težko kej oglasila.Viš mi gud lak user posted image  jest pa tut želim vsem ki čakate debele pluske in velik veselja tuki na RR.
Držte se!

pa pauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 16
3.9.2007 15:08:54   
anadejka
He he user posted image  Goya to si pa dobr napisala ;)))  Morm rečt mojim jajčkom,nej bojo full prjazni,da se bojo plavalčki nanje fajn nalimal user posted image  he he upam da si bojo ušeč in se bojo fajn prvlačl.

zdej pa res grem,dijo

..out

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.9.2007 16:35:49   
soncek.djukelica
goya, hvala na strokovni razlagi!
mi je sedaj prišlo...user posted image user posted image user posted image  jaz sem ICSI zamenjala z IUI!
anadejka, viš ju d best lak!

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.9.2007 20:38:43   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica
mi je sedaj prišlo...

Ok, ni treba tle vsem razlagat, da ti je lih kar prišlo user posted image .

Anadejka, GUD LAK user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19
3.9.2007 21:48:07   
pika74
anadejka - srečno!!!!!

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.