Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdaj ste zanosile po HSC? 1.6.2009 13:22:11
|
|
|
|
honey
|
Vem, da sem tečna, ampak res me firbec matra. V ponedeljek sem imela HSC v Lj. Dr. Tomaževič, ki me je operiral, mi je rekel, da naj potegnem s KT tabletkami 3 tedne, jih preneham jemat in po M lahko greva takoj v akcijo . Zdaj pa me zanima, kdaj ste tiste, ki ste imele HSC zaradi pregrade, zanosile po operaciji? Res je, da imam doma že 4-letnika, ki je bil bolj kot ne čudež (glede na dr. Tomažičevo izjavo) in imam za sabo še en ss (posledica pregrade, ki je po 8 letih in vseh preiskavah niso odkrili ), tako da me zdaj res matra firbec oz. vaše izkušnje.
|
|
RE: Kdaj ste zanosile po HSC? 1.6.2009 13:38:56
|
|
|
|
ursa30
|
jaz sem imela HSC novembra lani. do zdaj mi še ni uspelo zanositi, jeseni grem še na laparo.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste zanosile po HSC? 1.6.2009 14:21:43
|
|
|
|
ziva1
|
Tudi sama sem imela hsc - našli malo pregrado, skupaj z laparo - vse OK, v februarju in še vedno ni in ni . Začela takoj po prvi . KT sem jedla samo do operacije oz. en teden pred operacijo.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste zanosile po HSC? 1.6.2009 14:41:18
|
|
|
|
honey
|
IZVIRNO SPOROČILO: ziva1 KT sem jedla samo do operacije oz. en teden pred operacijo. Aha, no, vidiš, jaz sem jih jedla pa že od začetka M in jih moram podaljšat še za 14 dni - se pravi moram pojesti celo tablico in potem še 14 iz naslednje, potem pa lahko začnemo . Kako so to različna mnenja. Sem brala na MON-u, da Pušenjak odsvetuje zanositev vsaj 3 cikluse po HSC. Zelo različno, vidim.
|
|
RE: Kdaj ste zanosile po HSC? 1.6.2009 14:51:17
|
|
|
|
giotti
|
Honey, mene je prva, pa tudi druga M tako zelo bolela (ne tista krvavitev po tabletkah, ampak potem prava M), da si sama od sebe nisem upala zanositi, ker mi je bil to simptom, da stvari še niso zaceljene. Ko sem se čutila, da sem pripravljena, pa smo šli v akcijo. Predlagam, da tudi ti poslušaš svoje telo!! Načeloma pa je tako, da po kakršnemkoli posegu na maternici, maternica potrebuje do 6 tednov, da se zaceli. Tudi od poroda do prvega pregleda naj bi nekako minilo 6 tednov. Tako, da je že fino dati času čas in ne hiteti... Trajalo pa je potem devet krogov, da sem zagledala plusek, zdaj pa sem v 16. tednu in je vse okej hvala Bogu. Srečno, Honey
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?