|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj ste zagledale + ?
9.2.2013 21:39:12   
Anonimen
Punce, prosim povejte mi, kdaj ste zagledale + na testu? Koliko dni pred ali po M?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj ste zagledale + ?
9.2.2013 22:00:10   
Mimas
Jaz sem ga zagledala 2 dni pred M. sicer je bil še malo bolj rahel, ampak bil je :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.2.2013 19:06:58   
jagoda#
8 dni pred pričakovano menstruacijo user posted image . Zelo zelo zgodaj, zato z ginekologinjo predvidevama, da sem zanosila takoj po menstruaciji.

(odgovor članu Mimas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.2.2013 20:18:20   
dvojčica6
Vedno sem naredila test potem ko mi je zamujala, se pravi vsaj en dan po pričakovani M... prej se mi zdi brezveze in metanje šoldov proč, samo razumem, da je kdaj neučakanost user posted image

(odgovor članu jagoda#)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.2.2013 10:54:45   
gregorina35
Vedno je bil + nekje 11-12 dan po ovulaciji, torej 2-3 dni pred user posted image in to ne glede na vrsto testa.

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.2.2013 12:51:06   
ančula
Živjo!

Zanima me, ali je možno, da sem noseča, kljub temu, da sem imela 3 dni nazaj malo obarvano rdeče na toal.papirju, potem pa nič več, test-narejen včeraj, je bil negativen, menstruacije ni že od nedelje (danes je četrtek) -ponavadi ne zamuja...ali je možno, da sem prehitro naredila test?
Hvala za odgovor

(odgovor članu gregorina35)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.2.2013 13:15:20   
ursika_ursi
JAz sem vedno počakala, da je M začela zamujat, torej en dan po predvideni M in se je lepo pokazal plusek.
ančula, vse je možno... Počakaj do ponedeljka in če takrat M ne bo, zopet testkaj.

(odgovor članu ančula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?