Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj ste zacele piti alkohol? 1.2.2008 10:17:28
|
|
|
|
katra55
|
Če ne dojiš lahko spiješ kak kozarček.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste zacele piti alkohol? 1.2.2008 10:18:36
|
|
|
|
metkica1
|
Če ne dojiš več lahko komot, le zakaj ne.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste zacele piti alkohol? 1.2.2008 10:20:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Če ne dojiš, lahko kar takoj.. Sem jaz 4 mesece po porodu en Laško hotela piti, ampak samo en šluk sem naredla.. Mi ni pasalo.. Tebi pa, če paše, kar
|
|
|
|
RE: Kdaj ste zacele piti alkohol? 1.2.2008 10:22:49
|
|
|
|
ThinkPink
|
Ne vem, zakaj ne bi kaj spila, če ne dojiš? Jaz dojim, pa sem že spila kak deci piva ali vina.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste zacele piti alkohol? 1.2.2008 10:24:19
|
|
|
|
želva
|
Jaz polno dojim, punčka je stara 2 meseca, pa vseeno kdaj spijem kako pivo(baje je dobro za mleko).Seveda ni za pretiravat.Enkrat na teden greva z možem sama ve in takrat si privoščim eno laško.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste zacele piti alkohol? 1.2.2008 10:28:19
|
|
|
|
Maxica
|
Če ne dojiš, si kar privošči kakšen kozarček, seveda.
|
|
RE: Kdaj ste zacele piti alkohol? 1.2.2008 11:20:31
|
|
|
|
blazka
|
Moja tamala je stara skoraj 8 mesecev, se še malo dojiva in tudi spijem kakšenga italijančka, ali pa kozarec terana. Že ko je bila mesec stara sem spila malo piva. Ti pa če ne dojiš, pa sploh ne vem, kako bi lahko slabo vplival en kozarec vina na tvojega .
|
|
|
|
RE: Kdaj ste zacele piti alkohol? 1.2.2008 12:30:48
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: želva Jaz polno dojim, punčka je stara 2 meseca, pa vseeno kdaj spijem kako pivo(baje je dobro za mleko).Seveda ni za pretiravat.Enkrat na teden greva z možem sama ve in takrat si privoščim eno laško. želva, če je pa laško, ti je pa pol oproščenega. zdaj pa resno, tudi jaz si privoščim tu in tam deci rdečega in dojim.
|
|
RE: Kdaj ste zacele piti alkohol? 1.2.2008 12:31:50
|
|
|
|
Naja30
|
Seveda si lahko privoščiš kozarček ali dva Jaz sem dokler sem dojila, tudi spila kakšen kozarček piva.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste zacele piti alkohol? 1.2.2008 12:33:20
|
|
|
|
Lunc_a
|
Ne pijem alkohola
|
|
|
|
RE: Kdaj ste zacele piti alkohol? 1.2.2008 12:34:16
|
|
|
|
bsasab
|
No fino, pol pa si boma danes z šacijem privoscla kak rdec vincek...
|
|
RE: Kdaj ste zacele piti alkohol? 1.2.2008 13:36:54
|
|
|
|
lelaval
|
Če ne dojiš - seveda si ga lahko privoščiš. Jaz sem med dojenjem tudi spila kak kozarček rdečega, če mi je zapasal.
|
|
RE: Kdaj ste zacele piti alkohol? 1.2.2008 13:50:30
|
|
|
|
mišk
|
Jst sem dojila samo 14 dni, po kakem mescu pa pol sem ga pa že šla eno noč mal žurat in sem neki alkoholčka spila! V glavnem, če ne dojiš ne vidim problema. Samo v meji normale.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste zacele piti alkohol? 1.2.2008 14:24:48
|
|
|
|
Majchi
|
Jaz sem dojila, pa sem kakšen kozarček piva spila. Kao zaradi mleka . Če pa ne dojiš, pa itak ni panike.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste zacele piti alkohol? 1.2.2008 15:59:49
|
|
|
|
tinaaja
|
jaz tud med dojenjem kaj alkoholnega spijem... sam zelo pazim kok ... deci vina na dan ne skodi tud med dojenjem, je celo neonatologinja svetovala, da je cist OK...
|
|
RE: Kdaj ste zacele piti alkohol? 1.2.2008 19:49:46
|
|
|
|
mucek1
|
komot lahko
|
|
|
|
RE: Kdaj ste zacele piti alkohol? 1.2.2008 19:55:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj ga pa ne bi spila, ce ti disi?
|
|
|
|
RE: Kdaj ste zacele piti alkohol? 1.2.2008 21:41:18
|
|
|
|
valči
|
Jaz tudi občasno spijem do deci vina,že pol deci mi je močno,tako da ti kar.Aja,jaz polno dojin, ni to škodilo. Seveda pa glej,da se ga ne napiješ Zakaj pa si sploh vprašala,če lahko piješ,a dojiš več ne?Me resno zanima.
|
|
RE: Kdaj ste zacele piti alkohol? 1.2.2008 21:56:06
|
|
|
|
NRMM
|
Jaz sem pri prvi vsak večer spila en radler,že od prvega dne,ko sva prišle domov.......mi je tako predlagala patronažna,ker sem imela probleme z mlekom.No pri drugi mi pa ni pasalo. In ravno študiram,mogoče je pa zato bila prva tok pridna pri spanju,druga pa ne .
|
|
RE: Kdaj ste zacele piti alkohol? 2.2.2008 10:21:22
|
|
|
|
bsasab
|
Zakaj pa si sploh vprašala,če lahko piješ,a dojiš več ne?Me resno zanima. Zaradi tega, ker pol smrdis po alkoholu in dihas zraven svojega piseka, in me je zanimalo tudi ce to otrockom ful smrdi, al sploh ne porajtajo
|
|
RE: Kdaj ste zacele piti alkohol? 2.2.2008 10:24:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bsasab Zakaj pa si sploh vprašala,če lahko piješ,a dojiš več ne?Me resno zanima. Zaradi tega, ker pol smrdis po alkoholu in dihas zraven svojega piseka, in me je zanimalo tudi ce to otrockom ful smrdi, al sploh ne porajtajo Aja. Ne vem, ce full smrdis od pol kozarca vina , pojma nimam.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste zacele piti alkohol? 2.2.2008 11:36:40
|
|
|
|
valči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: bsasab Zakaj pa si sploh vprašala,če lahko piješ,a dojiš več ne?Me resno zanima. Zaradi tega, ker pol smrdis po alkoholu in dihas zraven svojega piseka, in me je zanimalo tudi ce to otrockom ful smrdi, al sploh ne porajtajo Aja. Ne vem, ce full smrdis od pol kozarca vina , pojma nimam. smrdiš,ko se ga nasekaš do amortusa,ne od kozarca vina
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?