Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdaj ste začele z uvajanjem goste hrane? 9.7.2005 12:51:50
|
|
|
|
Magi*
|
mi smo začeli en teden preden je dopolnila 6 mesecev. za zdaj še ne je ravno rada. če ji uspem stlačiti not dve majhni žlički, sem že zelo vesela. poskusila je že kuhano sadje, surovo sadje, pripravljene kašice, kuhano zelenjavo, mlečne kašice (teh še posebej ne mara), včeraj pa purana (ta je pa začuda še kar šel dol po grlu). zaenkrat še nismo pri celem obroku, torej jo še polno dojim.
|
|
|
|
Kdaj ste začele z uvajanjem goste hrane? 9.7.2005 13:03:23
|
|
|
|
morskadeklica
|
Jaz sem po nasvetu patronažne začela prejšnji teden. Mala namreč ni dojena, žal. Začela sem s korenčkom, jabolčkom (stisnjen sok) in kašico. Po jabolčku so bili krči, kašico pa zdaj je za večerjo (full jo ma rada). lp:muca:
|
|
|
|
Kdaj ste začele z uvajanjem goste hrane? 9.7.2005 13:46:46
|
|
|
|
Annny
|
Pri 4 mesecih in sicer kuhano, pretlačeno jabolko. Ponavadi je vse pojedla. Na začetku naj bo vse prekuhano, nič surovega. Tudi kakih frutkov oz. kupljenih kašic ti na začetku ne priporočam (lahko se pojavi hudo zaprtje). Lp
|
|
|
|
Kdaj ste začele z uvajanjem goste hrane? 9.7.2005 15:00:47
|
|
|
|
HuAnita
|
enako kot magi*
|
|
|
|
Kdaj ste začele z uvajanjem goste hrane? 10.7.2005 7:11:25
|
|
|
|
lidia
|
Pri 5 mesecih. Tudi jaz sem mnenja, da je surovo sadje na začetku absolutno neprimerno, jaz sem sicer začela s kuhanim jabolčkom z malo cimeta. S surovim sadjem sem začela en mesec kasneje, nobenih problemov!!!
|
|
|
|
Kdaj ste začele z uvajanjem goste hrane? 10.7.2005 11:54:51
|
|
|
|
Seven*
|
Prvic kmalu po 4. mesecu. Zdaj bom dojila cimdalj. Do 6 meseca samo mamino mleko.
|
|
|
|
Kdaj ste začele z uvajanjem goste hrane? 10.7.2005 21:24:00
|
|
|
|
miška piška
|
Pri 6 mesecih. Začela sva s korenčkom, potem kuhano jabolko itd.Najprej en mesec po en obrok, nato sva počasi presedlala na dva obroka. Po treh mesecih je imel zjutraj in zvečer mleko, dojenje, vmes pa tri obroke. Po vsakem obroku sem ga še malo podojila, če je želel. Dojila sva se do 23 meseca.:duda: mp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?