Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdaj ste začeli kobacat 7.3.2005 20:25:42
|
|
|
|
mamsi
|
Naša :duda: je tolk živahna, da ležat na tleh al pa sedet ni dovolj zanimivo. Stara je 8m esecev pa še mal, in takooo nerada pri miru sedi, se prevali iz hrbta na trebuh, kje da bi se navadla kobacat. Najraje vidi, da jo držim pod pajsho, medtem ko ona hodi in raziskuje okol, pa pobere kakšno igračo. Hojica ji predstavlja tut pravi žur. Mal me skrbi, ker pravijo, da hojica ni dobra, kaj, če pa noče ne kobacat, ne sedet, ne nič. Mami pa more tut kej nardit in rabi roke. Kako je pa pri vas?
|
|
|
|
Kdaj ste začeli kobacat 7.3.2005 20:31:45
|
|
|
|
ZARA
|
oj mamsi... Zara ja 'skobacala' precej pozno,ene 4 tedne nazaj...pri mal vec kot 9 mes...ampak zdej ze precej obvlada telo in se postavlja na noge-skoz!!! To pa zdej 10 dni nazaj... Hojice nimamo,pa ne zato ker jo odsvetujejo,ampak je pac nimamo in jst je ne pogresam...
|
|
|
|
Kdaj ste začeli kobacat 7.3.2005 20:38:48
|
|
|
|
puncica
|
Naša je začela kobacat tam pri enih 7 mescih, zdej pa laufa okol po štirih ko nora:bravo: Mi smo jo kr na tleh mel pa je mal telovadla in se naučila plazit. Hojce pa itak nimamo, pa tud če bi jo mel, verjetno ne bi uporabljal
|
|
|
|
Kdaj ste začeli kobacat 7.3.2005 20:41:16
|
|
|
|
lin
|
Ciao mamsi! Mi imamo tudi 8 mes.(5.3.-8mes.)in se tudi še ne plazimo in niti ne kažemo nobenega zanimanja.Mi sedimo (no neki cajta ma ne dolgo)pol pa valda je zanimiva tista igrača ki je najdlje pol pa hop do nje tako da se prekucnemo na trebuh in trebuh(na katerem nemara bit)na hrbet,pol pa pravi mami da dela trebušnjake,ker dviga glavo in bi se rada dvignila a normalno da še nezna ,tako da pol mora mama priskočit na pomoč. Hojice tudi mi neuporabljamo in je tudi ne pogrešamo.
|
|
|
|
Kdaj ste začeli kobacat 7.3.2005 20:44:38
|
|
|
|
viv_
|
mamsi, pri nas je bilo isto! Rezultat - pri 9 mesecih je shodila - brez puzanja! lp
|
|
|
|
Kdaj ste začeli kobacat 7.3.2005 20:46:38
|
|
|
|
puri
|
Naš bo čez 2 dni star 8 mesecev, pa tut ne kaže še nobenega zanimanja, da bi kaj kobacal,......bo že! lp
|
|
|
|
Kdaj ste začeli kobacat 7.3.2005 20:46:40
|
|
|
|
mamsi
|
Juhuhu Viv, ma se prehitro veselim, a ne, pol jo bom pa lovila po omarah, hehe:)-:)-:)-
|
|
|
|
Kdaj ste začeli kobacat 7.3.2005 20:49:23
|
|
|
|
viv_
|
mamsi, ja jaz sem bila na začetku tako ponosna mati, hčer shodila pri 9 mesecih - no ja! Se je pa začelo - letanje po stanovanju, postavljanje pregrad (pod stopnicami, pri računalniku, kjer so vsi kabli), potem vse omare - zakon je tista s pokrovkami! Močno upam, da boste še kakšen mesec na vseh 4 :bravo::bravo::bravo: Fajn se mejte! Pa hitr omare pospravit - zna bit nerodno, če mate ravno kakšne obiske pa ta mala odpre omaro in notri explozija :)-:)-
|
|
|
|
Kdaj ste začeli kobacat 7.3.2005 21:50:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo bili na vseh štirih od 10. do 14. meseca. Pa ni čisto nič prišparanega. Tudi na cesto uide na sprehodu. To bi bilo šele hecno, da bi takega vpregli v vajeti. Ko je po pločniku hodil po vseh štirih in smo lepo šli na sprehod. Pa še pes zraven.
|
|
|
|
Kdaj ste začeli kobacat 7.3.2005 21:54:22
|
|
|
|
Gina
|
Pri nas je kobacal pri 6. mesecih. Zdaj pa kobaca, hodi okrog, stoji kakšni 2 sekundi sam,pa spet po štirih....Ta velik pa tudi ni nič plazil, je kar shodil. Pa hojco so vsi trije imeli, meni je ful bila praktična. Sam ta mali je ne mara preveč,bi šel povsod, z njo pa ne more.:)
|
|
|
|
Kdaj ste začeli kobacat 7.3.2005 22:53:15
|
|
|
|
nejcko
|
Naš tavečji je nekje od 6. mes norel v hojci, čisto nor je bil nanjo... pri 8-ih je začel plaziti, nato je v dveh mesecih shodil. Tamala pa je čisto nasprotje. Hojce ne mara preveč, čisto nesrečna not čepi, no zdaj se je začela mal nazaj odrivat, o kakem plazenju pa ni ne duha ne sluha. Najraje sedi na tleh, čim je v stajci, na postelji ali na kavču se pa takoj vrže naprej in se potem kar nekaj preobrača in jamra, ker nič ne more.
|
|
|
|
Kdaj ste začeli kobacat 7.3.2005 22:54:25
|
|
|
|
nejcko
|
Aja, stara je pa 8 mes in teden dni.
|
|
|
|
Kdaj ste začeli kobacat 7.3.2005 22:58:43
|
|
|
|
frutka_
|
Naš mali je bil 23. star 8 mesecev in tudi ne plazi, ne kobaca,... Postavlja pa se v posteljici na noge že od dobrega 6.meseca, ob opori se dvigne brez problema, prehodi stajico (da se drži za rob), hojice ne uporabljamo, samostojno sedi že dolgo (od kakega 5.meseca), vali se v levo in desno kot žoga tako da je previjanje postalo pravi podvig! Po moje ni nič narobe, če občasno uporabiš hojico, sploh če je rada v njej. Kaj pa na tleh ni rada?
|
|
|
|
Kdaj ste začeli kobacat 7.3.2005 23:01:15
|
|
|
|
frutka_
|
Nejcko naš je enak! Kadar se prevali na trebuh samo jamra in se steguje na vse strani. V hojici pa je samo sedel in nesrečno gledal, hotel je naprej noge pa je puščal zadaj in z njimi nekaj opletal...še slabše! Hihihi..je pa zato v stajici kar rad.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?