Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj ste se začele ličiti? 25.4.2007 12:07:15
|
|
|
|
Felicity
|
Tudi jaz v OŠ. Verjetno tudi 7 ali 8 razred. Začela pa sem s pudrom - tekočim.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste se začele ličiti? 25.4.2007 12:53:14
|
|
|
|
romy
|
Tudi jaz tam nekje 7, 8 razred OŠ. Ampak samo maskaro, kakšen lak za nohte nežne barve,...in tudi še danes uporabljam samo to in kakšen glos nežen ali labelo. Enostavno mi ta močna ličila in pol kile pudra delujejo prej za kot za lepo.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste se začele ličiti? 25.4.2007 12:55:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem začela nekje v osmem razredu. V srednji šoli dala skozi leta totalnega pretiravanja z ličili, sedaj pa sem bolj umirjena.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste se začele ličiti? 25.4.2007 13:03:12
|
|
|
|
taja27
|
tud jst sm začela v 7 razredu OŠ, ampak samo za pohajat. v šoli je blo vse prepovedano, razen labela. sem si za en športni dan nalakirala nohte s prozornim lakom, pa sem si ga mogla pred razredničarko spraskat dol . je komentirala moji mami, da bom kmal ena pocestnica. si predstavljate. ampak imam pa zdej užitek, kadar jo srečam (in moja mami tudi). njena hčerka je zanosila v prvem letniku srednje šole s šoferjem avtobusa, ki je imel takrat 38 let. zdaj je sama z otrokom, živi pri mami in ima nekega pijančka. moja mami ji pa tko ponosno pove, da imam dve diplomi, fajn službo, še boljšega moža ...
|
|
|
|
RE: Kdaj ste se začele ličiti? 25.4.2007 13:04:56
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
V 8. razredu OŠ. Samo z maskaro. Nohte sem si pa že tud kdaj prej nalakirala, ampak bolj z umirjenimi barvami.
|
|
RE: Kdaj ste se začele ličiti? 25.4.2007 13:12:04
|
|
|
|
srki
|
V 1. letniku srednje šole. Nohte pa že kot predšolska frklja, ko smo hodili na obisk k ženi mojega strica, ki si je lakiral nohte in takrat mi jih je morala obvezno nalakirat, drugače sem bila tečna kot .
|
|
|
|
RE: Kdaj ste se začele ličiti? 25.4.2007 13:38:02
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
v 6razredu OŠ sem si začela kupovati barvne lake - rumeno, zeleno itd. Potem okoli 14leta sem začela uporabljati maskaro (džizus, kako sem si jo včasih gor napacala), puder pa ful pozno, nekje konec 4letnika gimnazije, pa še to ga zdaj samo tam pa tam, ko res grem tja, kjer moram biti popolnoma urejena. Drugače pa sedaj redno uporabljam obarvano kremo.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste se začele ličiti? 25.4.2007 14:20:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da pri 13-ih letih. Samo maskara, kot tudi zdaj. Na momente sem se afnala s pudrom in kakšno šminko, ampak to v bistvu bolj kot ne samo za doma.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste se začele ličiti? 25.4.2007 14:23:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri 40-ih. Če mi bo uspelo. Ker se ne ličim. Nimam pojma, kako se naličit. Še s kremo se ne mažem.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste se začele ličiti? 25.4.2007 15:12:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Pomojem, da 5. razred. Ampak s prozorno maskaro .. Namazala sem se pa zeloooooooo redko, kje se mi je pa dal se s tem zjutraj ukvarjat. Pa se oci ne smes mencat, ko si zaspan Ce se pa ze namazem, je pa to maskara, srebrn eyeliner, svetlo sencilo ..
|
|
|
| Stran: [1] |
Katero ime izbrati za punčko?mmmvKaj vam je lepšeMaša (
63%)
Tjaša (
37%)
Število vseh glasov: 257Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!