Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2004 12:53:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Kdaj ste povedale v službi? 22.10.2004 12:58:48
|
|
|
|
tejč
|
Meta, ti povem, da je mene tut kar malo strah. Ne vem, kako bo šefica prenesla in tudi vem, da niti slučajno ne pričakuje. Vem, da je to moja stvar, če sem zanosila in se tega držim, pa ji bom povedala kar lepo po tretjem mesecu. hvala za nasvete.
|
|
|
|
Kdaj ste povedale v službi? 22.10.2004 13:01:18
|
|
|
|
BarbaraE
|
Živjo, jaz sem povedala konec 3. meseca, ker se mi je en mal že začelo poznat, pa tudi nekako se mi je zdelo fer, da direktor ve, že zaradi organizacije dela. Drugače pa ti kar povej takrat, ko se bo tebi zdelo okej. Sama sem tudi imela NS že za sabo. Lp, Barbara
|
|
|
|
Kdaj ste povedale v službi? 22.10.2004 13:10:42
|
|
|
|
Ninica
|
Jaz sem povedala nekje okrog 11. tedna in to še za to ker sem šla na bolniško. Vsem nisem niti povedala takrat, so pa sumili:). Zdaj že znajo vsi. LP, Ninica (18t)9nebesa
|
|
|
|
Kdaj ste povedale v službi? 22.10.2004 13:20:33
|
|
|
|
urskas
|
Jaz sem povedala nekje okrog 7. tedna, ko mi je bilo zelo slabo in nisem mogla na službeno potovanje v tujino. Seveda sem poveda le šefici, ki je novico zadržala zase, dokler je nisem želela povedati vsem to je bilo pa nekje okrog 15 tedna. LP urskas
|
|
|
|
Kdaj ste povedale v službi? 22.10.2004 13:53:01
|
|
|
|
Naja31
|
Zivjo, jaz sem povedala po nuhalni. Dolzna si pa po zakonu povedati mislim, da en mesec pred PDP in ne prej. Samo kaj ko se ze prej pozna:) Se mi je pa kar skala od srca odvalila, ko sem povedala, saj me je to ocitno precej obremenjevalo, kljub temu, da vem, da je to moja osebna zadeva. Nikoli ves kako bodo sefi reagirali. Sicer sva pa midva itak cakala, da minejo trije meseci in sele potem povedala se drugim. Lp, Naja:nosecka:
|
|
|
|
Kdaj ste povedale v službi? 22.10.2004 14:44:18
|
|
|
|
bivka
|
Jaz sem povedala takoj! Tiste, ki vam je slabo, boste težko skrile. LP B srečka :nosecka: in :duda: (23t)
|
|
|
|
Kdaj ste povedale v službi? 22.10.2004 18:26:38
|
|
|
|
naja78
|
SE STRINJAM Z NATY.TAKOJ PO PREGLEDU.ODVISNO KJE DELAŠ???????????IN KAJ!!
|
|
|
|
Kdaj ste povedale v službi? 22.10.2004 20:52:10
|
|
|
|
SU
|
Jaz sem poveedala takoj, po prvem pregledu! Nisem mogla zadržat zase. Samo je tudi šef takšen "človeški" in je bil zelo, zelo vesel! :) Mislim, da je predvsem odvisno od kolektiva oz. tega kakšen je tvoj šef! LP, :nosecka: Saša (15,5/7)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?