|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj ste povedale v službi?
22.10.2004 12:43:29   
tejč
Sem v 11. tednu. Zanima me, kdaj ste v službi povedale, da ste noseče? Kakor jaz vem, smo dolžne povedati po prvem trimesečju, ne? Jaz bom verjetno kar po nuhalni... Kaj pravite?:muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
22.10.2004 12:53:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tejč)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2004 12:58:48   
tejč
Meta, ti povem, da je mene tut kar malo strah. Ne vem, kako bo šefica prenesla in tudi vem, da niti slučajno ne pričakuje. Vem, da je to moja stvar, če sem zanosila in se tega držim, pa ji bom povedala kar lepo po tretjem mesecu. hvala za nasvete.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.10.2004 13:01:18   
BarbaraE
Živjo,

jaz sem povedala konec 3. meseca, ker se mi je en mal že začelo poznat, pa tudi nekako se mi je zdelo fer, da direktor ve, že zaradi organizacije dela. Drugače pa ti kar povej takrat, ko se bo tebi zdelo okej. Sama sem tudi imela NS že za sabo.

Lp,
Barbara

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.10.2004 13:10:42   
Ninica
Jaz sem povedala nekje okrog 11. tedna in to še za to ker sem šla na bolniško. Vsem nisem niti povedala takrat, so pa sumili:). Zdaj že znajo vsi.

LP, Ninica (18t)9nebesa

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.10.2004 13:20:33   
urskas
Jaz sem povedala nekje okrog 7. tedna, ko mi je bilo zelo slabo in nisem mogla na službeno potovanje v tujino. Seveda sem poveda le šefici, ki je novico zadržala zase, dokler je nisem želela povedati vsem to je bilo pa nekje okrog 15 tedna.

LP urskas

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.10.2004 13:53:01   
Naja31
Zivjo,

jaz sem povedala po nuhalni. Dolzna si pa po zakonu povedati mislim, da en mesec pred PDP in ne prej. Samo kaj ko se ze prej pozna:)

Se mi je pa kar skala od srca odvalila, ko sem povedala, saj me je to ocitno precej obremenjevalo, kljub temu, da vem, da je to moja osebna zadeva. Nikoli ves kako bodo sefi reagirali.

Sicer sva pa midva itak cakala, da minejo trije meseci in sele potem povedala se drugim.

Lp, Naja:nosecka:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.10.2004 14:44:18   
bivka
Jaz sem povedala takoj!

Tiste, ki vam je slabo, boste težko skrile.

LP
B srečka :nosecka: in :duda: (23t)

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.10.2004 18:26:38   
naja78
SE STRINJAM Z NATY.TAKOJ PO PREGLEDU.ODVISNO KJE DELAŠ???????????IN KAJ!!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.10.2004 20:52:10   
SU
Jaz sem poveedala takoj, po prvem pregledu! Nisem mogla zadržat zase. Samo je tudi šef takšen "človeški" in je bil zelo, zelo vesel! :) Mislim, da je predvsem odvisno od kolektiva oz. tega kakšen je tvoj šef! LP, :nosecka: Saša (15,5/7)

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.10.2004 11:33:58   
nita
Živjo!

Jaz sem povedala šefu nekje v 12t. Sicer je to odvisno samo od tebe kdaj boš povedala...Ko boš pripravljena!!

Medava sva sicer povedala vsem nekje v enem tednu, tako da ne bi kdo zvedel od koga drugega kot od naju (seveda tisti, ki so nama pomembni), sedaj se pa že tako vidi, se samo pokažem, pa je jasno tudi tistim, ki jim do sedaj še ni bilo.

Lepo nosečnost ti želim!!

LP, Anita:nosecka:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?