|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj ste povedale?
13.12.2012 10:27:57   
curly
Mene pa zanima, kdaj ste povedale sorodnikom in prijateljem, da ste noseče?
Sama sem čakala na plusek 3 leta, noseča sem 5t5d in me razganja. Najraje bi kričala, da sem noseča, da bi izvedel cel svet, ampak sva se odločila, da bova zaenkrat tiho. Na predbožični večer imava namen presenetiti starše in brate/sestre, ne veva pa, kdaj naj poveva ostalim!
TOREJ, KDAJ STE VE POVEDALE OSTALIM? (sem NE spadajo najboljši prijatelji in ožja družina)

Hvala vsaki posebej, ki bo odgovorila na moje vprašanje! user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj ste povedale?
13.12.2012 10:32:39   
HeLenčica
Hja, ožji družini nekje v 7. tednu že, širšim množicam pa šele po nuhalni, žal. Če pride slučajno kaj vmes (bog ne daj), se mi je zdelo bolje, da mi ni treba vsem razlagat. Nihče pa ti ne brani da ne poveš vsem. To je povsem vajina odločitev.

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2012 10:35:35   
dreamhorse
Midva sva ožjim povedala po prvem pregledu, torej cca 8 t. Ostalim, prijateljem pa po nuhalni, ravno zaradi možnih težav,...

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.12.2012 10:37:23   
curly
Hja, saj tudi mene to muči, če bi bilo kaj narobe. user posted image
Povedala bi vsem, ki me spremljajo že dlje časa, ki so stiskali pesti za naju vsak postopek in me tolažili. Veliko jih namreč ve, da imava težave in slej kot prej bo nekdo vprašal, kako je, kaj naju čaka v prihodnje...
Hvala HeLenčica! Jaz bom 7t2d, ko bom povedala družini, za ostale pa še ne vem. user posted image
dreamhorse, upam, da si/boš normalno donosila in rodila zdravo dete!

< Sporočilo je popravil curly -- 13.12.2012 10:38:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 4
13.12.2012 10:38:23   
Anonimen
Vauuuu, iskrene čestitke!!!! Vem oz. si lahko mislim kako sta vesela, ker sta pač tako dolgo čakala na magični moment ;)) Take zgodbe mi ker solze v oči poženejo, od veselja, pa čeprav ne poznam ljudi.
Midva sva povedala svojim domačim in najožjim prjatlom po nuhalni svetlini, okoli 14 tedna, nekako zaradi previdnosti... Ostalim pa potem, ampak to gre potem kot noro naprej, se širi kot požar ;)
Želim vama veliko veselja ob deljenju vesele novičke, ker je res tako posebno doživetje. Tebi želim lepo, zdravo nosečnost, brez velikih težav. Majhne že pridejo ampak so tudi sladke ;)
SREČNO!!

(odgovor članu curly)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.12.2012 10:39:47   
curly
Hvala!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.12.2012 10:48:05   
HeLenčica
Curly, če te pa vprašajo kako in kaj pa tako veš, da ne moreš dati lepšega odgovora user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.12.2012 10:53:42   
dreamhorse
Curly, hvala... Moja princeska bo kmalu dopolnila 4 leta.. Sem pa neznansko vesela za tebe, ker si očitno vložila veliko truda, da bi vama uspelo. Čestitke... si kar mislim, kako rada bi povedala... sicer pa, itak, da bo vse ok...
Vso srečo...

Neposredna povezava do sporočila: 8
13.12.2012 10:53:43   
Sadrika
Tudi jaz ti čestitam curly in te povsem razumem kakšno veselje je, ko končno zagledaš plusek user posted image user posted image user posted image Sem tudi sama bila na podobnem in bi takrat res najrajši celemu svetu zakričala, da bom mamica in mi je bilo prav mučno čakati na pregled, ko bom lahko končno povedala. Tako, da domačim in najboljši prijateljici sem v 9. tednu in me je brat prav okaral, zakaj tako zgodaj (on ima sicer že 3, pa mislim, da nista imela problemov) in sem mu rekla, da je zame že to uspeh, da je sploh prijelo, pa tudi, če se potem kaj zgodi, bi verjetno tako opazili, da je nekaj narobe, ker verjetno ne bi prenesla ravnodušno in njim pa tudi verjetno ni vseeno zame in bi se spraševali kaj mi je.
No, ostalim sva povedala po NS, postopoma, nisva zdej hodila okrog prav s tem namenom, da bova povedala, ampak tko ob priliki.
Curly še 1x iskrene čestitke in uživaj v nosečnosti

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.12.2012 10:58:03   
LittleSun
Jaz sem v prvi nosečnosti povedala mami še isti dan ko sem naredila test, ona je seveda povedala tudi atiju user posted image user posted image tašči in tastu sva pa tudi hitro za tem povedala. Mislim pa, da sem tudi kolegice (tiste taboljše) že takoj obvestila. Se pa spomnim, da sem povedala dvema sodelavkama tudi kar hitro po testu in potem sem tisti dan začela rahlo krvaveti in mi je bilo tako krivo, da sem bila taka čveka...ampak se je vse srečno končalouser posted image user posted image

Meni se zdi, da je fajn delati po občutku, če imaš nekaj bližnjih s katerimi bi rada to delila, deli user posted image user posted image

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.12.2012 11:23:58   
Anonimen
Družini takoj,ostalim pa nismo,ne vem zakaj bi .So sami opazili kasneje velik trebuh.

(odgovor članu LittleSun)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
13.12.2012 11:39:15   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: curly

Mene pa zanima, kdaj ste povedale sorodnikom in prijateljem, da ste noseče?
Sama sem čakala na plusek 3 leta, noseča sem 5t5d in me razganja. Najraje bi kričala, da sem noseča, da bi izvedel cel svet, ampak sva se odločila, da bova zaenkrat tiho. Na predbožični večer imava namen presenetiti starše in brate/sestre, ne veva pa, kdaj naj poveva ostalim!
TOREJ, KDAJ STE VE POVEDALE OSTALIM? (sem NE spadajo najboljši prijatelji in ožja družina)

Hvala vsaki posebej, ki bo odgovorila na moje vprašanje! user posted image

Po nuhalni svetlini. Če bi lahko izbirala še enkrat, bi povedala po opravljeni AC, oziroma po dobljenih rezultatih. torej pozno.

Bi pa rekla, da če ti je za povedat, povej, ne bremzaj se. Srečo je treba deliti z ostalimi in če čutiš, da je to takoj, je to edino prav!

Čestitam še enkrat!user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 13.12.2012 11:40:49 >

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
13.12.2012 11:44:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
13.12.2012 11:58:49   
ursika_ursi
Jaz sem zdaj 12t3d in še nisva nobenemu povedala. Danes imam NS, povedala pa bova domačim na božič, sorodnikom pa kak dan za temuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.12.2012 13:11:31   
drejcisu
Curly...čestitam....res sem vesela zate saj vem kako je ko končno po tako dolgem času zagledaš ...user posted image ....

Tud jaz sem bila na istem kot ti in sem komaj čakala da sem komu povedala...domačim sem nekje 8 teden vsem ostalim pa po nohalni za vsak slučaj....

(odgovor članu ursika_ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.12.2012 14:18:28   
metuljčica87
Jaz sem pa naredila test in v roku enega tedna so vedli menda vsi ki jih poznam user posted image pa ne zaradi FBjauser posted image

Jaz pa imam takšno teorijo, da če bi se že slučajno kaj zgodilo bi želela da ljudje vedo, zakaj pa ne. Sem takšen človek, da nerada tiščim stvari v sebi in jih v večini primerov tudi ne.

(odgovor članu drejcisu)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.12.2012 14:40:20   
vilincek
curly naprej cestitike!

Zelo dobro pozanam obcutke, saj sva se tudi m2 prvic trudila dolgo casa in imela ze termin za umetno oploditev. Prvic sva povedala po NS, torej nekje v 13. tednu razen moji mami, ker sem ze na zacetku imela krvavitve in sem potrebovala pomoc oz. pogovor.

Sedaj sem drugic noseca in v 13. tednu. Starsem sva povedala okoli 8. tedna, vendar samo zato, ker sva potrebovala pomoc. Najin sincek je namrec hudo zbolel in sva morala v bolnico. Moz pa je bil na sluzbeni poti. Sicer ne ve se nihce in bova verjetno nocico delila po NS oz. za praznike. V sluzbi pa povem po novem letu.

Vem,da je zelo tezko skrivati, ker bi najraje povedala po zvocniku iz letala, ampak ce so zapleti je bolje tako.. Tudi v tem je nek car, da imata s partnerjem skrivnost.

(odgovor članu metuljčica87)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.12.2012 14:50:27   
oktober11
curly, čestitke za težko pričakovani plusek! user posted image user posted image user posted image

mi2 sva se zmenila da pred nuhalno ne bova povedala nobenemu. po nuhalni so pa bili na vrsti najprej starši, potem pa najožji kolegi. nato se je pa itak širilo. nisem ravno tip da bi vsakemu razlagala, al pa si celo na facebook napisala da sem noseča al pa objavljala slike od trebuščka. tak da do dosti jih niti novica ni prišla, in so po dobri polovici nosečnosti začeli nekaj sumiti. je pa mi bilo hecno da me niso direkt vprašali, ampak so vprašali npr. od koegičine kolegice kolegico user posted image

najbolj so mi pa šla na "živce" vprašanja zakaj mi nisi povedala?! to govorim za znance ko smo se v življenju mogoče 5krat videli, al pa za kake znance ko smo se desetletje nazaj družili. ne vem, vsakemu posebej pa res ne morem poslati maila al pa smsa user posted image

(odgovor članu vilincek)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.12.2012 15:29:01   
Katte
Midva sva povedala staršem v 7. tednu, ko smo videli srček. Ostali ožji družini in prijateljem pri osmih tednih, sodelavcem pa po nuhalni. Potem pa bolj tako, posameznikom. Novica se je itak razširila sama, eni pa še vedno ne vedo (danes sem noseča 25 tednov, trebušček pa ni tako zelo očiten). Še nobeden me ni vprašal, če sem mogoče noseča user posted image .
Meni se zdi to ena taka lepa sladka skrivnost (sploh po dvoletnem trudu) in jo je bilo po eni strani kar težko deliti z drugimi. Po drugi strani pa bi najraje raztrobila celemu svetu.
Na začetku mi je bilo težko komurkoli povedati tudi zato, ker sem bila preveč čustvena in so mi začele teči solze sreče, ko sem govorila o tem...

< Sporočilo je popravil Katte -- 13.12.2012 15:31:13 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu oktober11)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.12.2012 17:21:47   
radirka
Mojim sem povedala v 6.tednu ker sem neki zakrvavela in živimo v isti hiši in sva šla na urgenco, potem sva po 1. uradnem pregledu (12.teden) povedala njegovim, ostalim sorodnikom in prijateljem pa okrog 14.tedna ko sva bila že prepričana da bo vse ok.. Pomoje boljše da malo počakaš, če bi slučajno šlo kaj narobe ker nikoli ne veš.. meni bi bilo potem samo še težje če bi vsi vedeli in ... Ampak, itak bo vse ok!! :)

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.12.2012 17:48:31   
happyme
Čao!

Mami sem povedala v šestem tednu ko sem imela krvavitev in sem šla na urgenco in potem ona dalje širi informacijo user posted image .
Njegovim pa še nisva in začudeno nihče nič ne sumi pa čeprav je moj trebušček že viden 11T user posted image upam da nama ta vikend uspe user posted image potem po praznikih pa pridejo ostali na vrsto.

(odgovor članu radirka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.12.2012 17:55:41   
Žabinčica
No, midva sva prvič povedala po NS (razen mojim staršem, ki so vedeli že praktično od začetka). Drugič sva mojim spet povedala takoj; ostalim najožjim, družini in prijateljem, pa tudi zelo hitro, kmalu po prvem pregledu, je nekako tako naneslo pa nisem želela skrivat. Ostalim pa tako sproti, kako je pač naneslo.

Naredi tako kot čutiš, tako bo za tebe najbolj prav. Pa čestitke user posted image .

< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 13.12.2012 17:58:31 >

(odgovor članu radirka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
13.12.2012 20:50:26   
curly
Hvala vsem za odgovore user posted image in seveda tudi za čestitke! user posted image user posted image
mala., trenutno imam težave z zs, zato ti ne morem odpisati. user posted image Rekli so mi, da bo trajalo kakšen teden, da to uredijo, tako da, lahko šele takrat odpišem. user posted image Hvala za sporočilce, sem ga z veseljem prebrala! user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
13.12.2012 21:05:17   
tix
ČESTITKE !!

Najboljši prijateljici sem povedala takoj, ostalim pa okrog 12t (na nuhalno nisem šla). Sva se pa z mojim pogovarjala da v primeru še ene user posted image sploh ne bi nikomur povedala user posted image tako za foro user posted image naj se sami gruntajo - najboljši frendici pa itak user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 24
16.12.2012 16:42:10   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi
Bi pa rekla, da če ti je za povedat, povej, ne bremzaj se. Srečo je treba deliti z ostalimi in če čutiš, da je to takoj, je to edino prav!

Podpis pod tole!
Sama sem imela 2x SS že zgodaj v nosečnosti, 2x donosila brez problemov. Enkrat povedala takoj, drugič (zaradi slabih izkušenj) šele po NS. V tretje (če bo v tretje) verjetno ne bom čakala do NS, ampak le do 1. pregleda.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?