|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj ste povedal?
23.4.2005 13:41:16   
Nasy
Zanima me, kdaj ste doma povedali, da pričakujete? Kdaj je dovolj zgodaj oziroma dovolj pozno? Midva sva se zaenkrat odločila še malo počakat.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kdaj ste povedal?
23.4.2005 13:46:05   
šnucika
jaz sem mojim kar kmalu povedala.....teden dni po pozitivnem testu.....itak bi jasno videli,da nekaj ni v redu......ker mi je grooozno slabo....

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kdaj ste povedal?
23.4.2005 14:39:18   
teta beta
V 10t, po prvem pregledu pri ginekologu.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kdaj ste povedal?
23.4.2005 14:42:54   
Nik&Taja
V 6t, ko sem izvedela, da sem noseča in sem bila pri ginekologinji, ki mi je to tudi potrdila

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kdaj ste povedal?
23.4.2005 14:52:49   
puncica
v 12. tednu, ko je najhujša nevarnost splava že mimo.:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kdaj ste povedal?
23.4.2005 15:05:21   
Jančika_
Obakrat takoj. Vsem:). Ko je pri drugi nosečnosti prišlo do ss, tudi takoj vsem. Če katero skrbi zaradi pomilujočih pogledov in neprijetnih vprašanj - deležna nisem bila niti enega. Pa še sprenevedati se mi ni bilo treba. Itak se ne znam.:zmeden2:

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kdaj ste povedal?
23.4.2005 15:35:56   
kofetek2010
doma? :)- mož je povedal meni, ker sem njemu dala tester in navodila, takoj za tem sva povedala sinu in obvestili smo moje starše in mojo sestro

vse ostalim pa sproti povemo, če je pravi trenutek :)

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kdaj ste povedal?
23.4.2005 17:32:30   
Anonimen
Jst sem povedala takoj. Naredila sem test in že klicala mamo :)-:)-:)-
Sva se pa odločila, da ostalim ne poveva do 12. tedna. Samo sem šla naslednji dan po testu na prvi pregled in tam pa 2 sosedi v čakalnici, ena sodelavka in še 5 ostalih, s katerimi se tud na videz poznamo. Tko je šlo zlo hitro naprej :)-:)-:)- (Slabost majhnih krajev)

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kdaj ste povedal?
23.4.2005 18:11:49   
Anonimen
Takoj - pa ne po lastni želji. Zaradi, kadilskega okolja v službi mi je g. rekla da moram takoj zamenjat pisarno. Posledično sem morala povedati. Ker pa nisem prenesla misli, da delodajalec ve (ker je goflja, pa tudi vsa firma) doma pa ne, sem doma povedala takoj. Obakrat. Žal je bilo obakrat totalno prezgodaj, ker sem čez en teden imela ss - obakrat. Naslednjič bom počakala, ker imamo sedaj nekadilsko pisarno. So bili obakrat doma bolj žalostni kot jaz. Je bilo pa v službi zelo lepo, ker so vsi precej prizanesljivi z mano. Ker vejo, kaj se je zgodilo, malo pazijo kaj rečejo in kako.
Eno :rozica: in enga :pujs: za srečo

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kdaj ste povedal?
23.4.2005 19:51:22   
KMALU
v 5.tednu mojim, v 6. tednu njegovim..

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kdaj ste povedal?
23.4.2005 20:59:37   
mujcek
Takoj po opravljenem testu mojemu :love: in prijateljici. Čez en teden še mami. Očetu, bratu in njegovim nameravava sporočiti novico po 1. pregledu, ko bom nekje v 9 tednu-seveda če bo vse ok.

Ostali bodo izvedeli, ko bo pač tako naneslo; v službi pa še ne vem kdaj :zmeden2:

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kdaj ste povedal?
24.4.2005 8:42:42   
Antigona
Ko sem bila noseča prvič, sva povedala domačim po 1. pregledu, ko je ginekologinja rekla da je nosečnost, ni pa mi povedala da se ne vidi dojenčka. oz. me je naročila za en teden kasneje. Ni omenila da bi bilo lahko kaj narobe in tako sva povedala doma. Ko se drug teden še zmeraj ni nič videlo mi je šele rekla, da če se čez en teden ne bo nič videlo, da bo treba delat splav. In tako je tudi bilo. Žal pa so pri meni doma sami gobci in so seveda že vsi vedeli, pa še brat se je ženil. Tako da so bili vsi veseli za naju in mi kar naprej čestitali, potem sem jim pa mogla razlagat, da če se v sredo ne bo nič videlo, da bom morala narediti splav... Bilo je zelo žalostno za mene...
No sedaj sem :nosecka: 26t in drugič sva povedala šele po pregledu, ko je G potrdila da je tokrat vse uredu.

Lp, Antigona

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kdaj ste povedal?
24.4.2005 9:50:01   
Nasy
Vidiš, jaz se ravno zato bojim povedati! Dokler ne bo zagotovljeno, da je kolikortoliko ok, ne pisnem. Naši so tudi gofle in bi bila v podobni situaciji.
Sicer se ima naš očke za vseveda in že ene pol leta pravi naši mami :"Ma veš kaj, meni se zdi naša malo sumljiva" :)- In to je vsakič, ko pridem domov:)- Potem mi pa mama po telefonu poroča, jaz pa se smejem..hm..me prav zanima, če bo zdaj spet kako detektivstvo okoli tega..moram pazit, da mi ne uide;)

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kdaj ste povedal?
24.4.2005 22:51:15   
Margareta
Izgleda, da sem jaz bolj cudakinja, jaz sem starsem povedala, ko sem bila noseca 4 mesece, ravno zato ker sem tudi imela eno slabo izkusnjo. Tasci pa tudi pri 4 mesecih. Samo so mi vsi rekli, da so slutili ze prej. Svojemu mozu pa, joj saj me je kar groza povedat - pri treh mesecih, ker sem mu hotela prihranit te tri mesece negotovosti, ki sem jih dozivljala. Pa se zdaj ne vem, ce je bilo to dobro.:ups: V sluzbi pa v petem mesecu.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kdaj ste povedal?
24.4.2005 22:54:57   
Jančika_
Oj, Margareta, kako pa to, da mož ni nič pogruntal? In kako je reagiral, ko si mu končno povedala?:zmeden2:

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kdaj ste povedal?
24.4.2005 23:20:27   
Margareta
Ja pogruntal ni zato, ker mi ni bilo nic slabo, samo malo bolj utrujena sem bila. V sluzbo sem hodila. Ko sem mu pa povedala, je pa rekel dobesedno: Kako, si noseca saj skoraj nic ne sexava? :ups: No sexala pa res nisva veliko, ker mi ni pasalo. Drugace je bil pa zelo vesel, kar sesedel se je na kavc, pa smejalo se mu je. No cez kaksne pet minut pa se malo jezen, ker mu nisem takoj povedala. Ampak, ker sem prvic splavila, me je bilo tako strah, da bi slo kaj narobe. In takrat je on trpel vse moje izbruhe zalosti, pa se sam se je spopadal s tem, ker se jaz o tem nisem znala pogovoriti. Pa se mal sem cudakinje. Kaj morem.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kdaj ste povedal?
25.4.2005 12:04:17   
Jančika_
Aha, pol pa je tak vredu reagiral. Pri meni bi bilo nemogoče skriti, da sem noseča, ker sem 4 mesece ležala na kavču vsa bleda, če sem vstala, sem šla bruhat...

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

telegram
Lelly28 RR

Ali ste bile/ bi bile v porodnišnico vesele telegrama ob rojstvu otroka?

da (100%)

ne (0%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!