Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj ste dvignile naslonjalo v vozičku? 4.9.2008 14:12:33
|
|
|
|
nia5
|
Moja je stara 3,5 meseca in ima v vozičku že dvignjeno naslonjalo, saj tudi moja dela že en lep čas trebušnjake , če bi blo po njenem bi že ne samo sedela ampak celo hodla
|
|
|
|
RE: Kdaj ste dvignile naslonjalo v vozičku? 4.9.2008 15:58:54
|
|
|
|
sinskaT
|
Tudi mi smo malo pred 4. mesecem dvignili naslonjalo, ravno toliko da lahko malo opazuje kaj se okoli dogaja, drugače je jok in stok. Je tudi sama začela nakazovat s "trebušnjaki", da se želi malo dvignit .
|
|
RE: Kdaj ste dvignile naslonjalo v vozičku? 4.9.2008 17:07:47
|
|
|
|
novopecena
|
sedaj ko je star 4,5 mes uživa 100na uro in pozabi da je včasih zmeraj zaspal med vozičkanjem
|
|
RE: Kdaj ste dvignile naslonjalo v vozičku? 4.9.2008 19:25:10
|
|
|
|
xerox
|
Pri 3,5 mesecih. Ampak čisto malo, mislim da je 20-30 stopinj.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste dvignile naslonjalo v vozičku? 4.9.2008 19:55:30
|
|
|
|
tosja
|
Pri 3.mesecih
|
|
RE: Kdaj ste dvignile naslonjalo v vozičku? 4.9.2008 20:07:52
|
|
|
|
Doll
|
Ko je bil star cca 8 mesecev
|
|
|
|
RE: Kdaj ste dvignile naslonjalo v vozičku? 4.9.2008 20:53:43
|
|
|
|
Tisana
|
Jaz bi dvignila, vendar tako, da v bistvu še vedno na pol leži. Kar se pa tiče sedenja, se pa da hitro videti kdaj je otrok pripravljen - ko sedi s hrbtenico ravno kot sveča.
|
|
RE: Kdaj ste dvignile naslonjalo v vozičku? 4.9.2008 21:11:32
|
|
|
|
mala pikica
|
Pri 4 mesecih smo prvič dvignili, potem pa še za kak mesec spustili.
|
|
RE: Kdaj ste dvignile naslonjalo v vozičku? 5.9.2008 10:05:00
|
|
|
|
Inigo
|
naš je danes star 2 meseca pa noče več ležat, ampak hoče gledat okol. tko da smo mu malo dvignili, ravno toliko, da ne leži čist na ravnem.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste dvignile naslonjalo v vozičku? 8.9.2008 1:52:39
|
|
|
|
cv3rklic4
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tisana Kar se pa tiče sedenja, se pa da hitro videti kdaj je otrok pripravljen - ko sedi s hrbtenico ravno kot sveča. No, naš je star 3 mesece in se sploh noče nosit leže - ful teži in ko ga dvigneš je ok. Parkrat sva probala podret kupček sede in se že lepo ravno drži. Ne vem, a je to ok, samo drugače kot pokonci se sploh noče pestovat Kaj naj naredim - dol ga ne morem tiščat, kaj pravite?
|
|
|
|
RE: Kdaj ste dvignile naslonjalo v vozičku? 8.9.2008 8:21:44
|
|
|
|
Lanchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Doll Ko je bil star cca 8 mesecev In do takrat ti je mirno lezal v vozicku
|
|
|
|
RE: Kdaj ste dvignile naslonjalo v vozičku? 8.9.2008 8:23:26
|
|
|
|
Lanchy
|
Drugace smo pa mi v kosari malo dvignili naklon (imamo Jane Slalom Pro), v sportni del je sla nekje pri 5m in potem smo postopoma dvigovali po potrebi...Zdaj je pa itak skos prilimana na varovalo in se niti enkrat ne naslonni , kaj sele zaspi
|
|
|
|
RE: Kdaj ste dvignile naslonjalo v vozičku? 8.9.2008 9:21:58
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
Mi smo pozno dvignili, okoli 6 meseca. Do takrat je pa lepo ležal. Športni del se itak ne da čist spustit, tako da malo je bilo dvignjeno, ampak ne dosti.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?