Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj ste dvignile naslonjalo v vozičku? 4.9.2008 14:12:33
|
|
|
|
nia5
|
Moja je stara 3,5 meseca in ima v vozičku že dvignjeno naslonjalo, saj tudi moja dela že en lep čas trebušnjake , če bi blo po njenem bi že ne samo sedela ampak celo hodla
|
|
|
|
RE: Kdaj ste dvignile naslonjalo v vozičku? 4.9.2008 15:58:54
|
|
|
|
sinskaT
|
Tudi mi smo malo pred 4. mesecem dvignili naslonjalo, ravno toliko da lahko malo opazuje kaj se okoli dogaja, drugače je jok in stok. Je tudi sama začela nakazovat s "trebušnjaki", da se želi malo dvignit .
|
|
RE: Kdaj ste dvignile naslonjalo v vozičku? 4.9.2008 17:07:47
|
|
|
|
novopecena
|
sedaj ko je star 4,5 mes uživa 100na uro in pozabi da je včasih zmeraj zaspal med vozičkanjem
|
|
RE: Kdaj ste dvignile naslonjalo v vozičku? 4.9.2008 19:25:10
|
|
|
|
xerox
|
Pri 3,5 mesecih. Ampak čisto malo, mislim da je 20-30 stopinj.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste dvignile naslonjalo v vozičku? 4.9.2008 19:55:30
|
|
|
|
tosja
|
Pri 3.mesecih
|
|
RE: Kdaj ste dvignile naslonjalo v vozičku? 4.9.2008 20:07:52
|
|
|
|
Doll
|
Ko je bil star cca 8 mesecev
|
|
|
|
RE: Kdaj ste dvignile naslonjalo v vozičku? 4.9.2008 20:53:43
|
|
|
|
Tisana
|
Jaz bi dvignila, vendar tako, da v bistvu še vedno na pol leži. Kar se pa tiče sedenja, se pa da hitro videti kdaj je otrok pripravljen - ko sedi s hrbtenico ravno kot sveča.
|
|
RE: Kdaj ste dvignile naslonjalo v vozičku? 4.9.2008 21:11:32
|
|
|
|
mala pikica
|
Pri 4 mesecih smo prvič dvignili, potem pa še za kak mesec spustili.
|
|
RE: Kdaj ste dvignile naslonjalo v vozičku? 5.9.2008 10:05:00
|
|
|
|
Inigo
|
naš je danes star 2 meseca pa noče več ležat, ampak hoče gledat okol. tko da smo mu malo dvignili, ravno toliko, da ne leži čist na ravnem.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste dvignile naslonjalo v vozičku? 8.9.2008 1:52:39
|
|
|
|
cv3rklic4
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tisana Kar se pa tiče sedenja, se pa da hitro videti kdaj je otrok pripravljen - ko sedi s hrbtenico ravno kot sveča. No, naš je star 3 mesece in se sploh noče nosit leže - ful teži in ko ga dvigneš je ok. Parkrat sva probala podret kupček sede in se že lepo ravno drži. Ne vem, a je to ok, samo drugače kot pokonci se sploh noče pestovat Kaj naj naredim - dol ga ne morem tiščat, kaj pravite?
|
|
|
|
RE: Kdaj ste dvignile naslonjalo v vozičku? 8.9.2008 8:21:44
|
|
|
|
Lanchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Doll Ko je bil star cca 8 mesecev In do takrat ti je mirno lezal v vozicku
|
|
|
|
RE: Kdaj ste dvignile naslonjalo v vozičku? 8.9.2008 8:23:26
|
|
|
|
Lanchy
|
Drugace smo pa mi v kosari malo dvignili naklon (imamo Jane Slalom Pro), v sportni del je sla nekje pri 5m in potem smo postopoma dvigovali po potrebi...Zdaj je pa itak skos prilimana na varovalo in se niti enkrat ne naslonni , kaj sele zaspi
|
|
|
|
RE: Kdaj ste dvignile naslonjalo v vozičku? 8.9.2008 9:21:58
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
Mi smo pozno dvignili, okoli 6 meseca. Do takrat je pa lepo ležal. Športni del se itak ne da čist spustit, tako da malo je bilo dvignjeno, ampak ne dosti.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......