Mimmi78
|
sva kar na istem Nisaa. Jest imam pa jutri pregled, pa tud pričakujem, da mi bo G še enkrat in ponovno povedala, da je rekla, da ni dobro, da je tako malo razlike. Ampak kaj pa hočmo, če se je pa zgodil, sej ni bilo načrtovano; trenutek nepazljivosti, pa je kar je. Sej jest se veselim, ker so dojenčki res zlati, ampak samo upam, da bo vse OK. Malo me skrbi, da ne bo zaradi tako male razlike drugi dojenček v slabšem položaju - v mislih imam mojo telesno pripravljenost (telo je verjetno bolj izčrpano vitaminov in mineralov, pa spet nisem folne 3 mes prej jemala, jo pa zato pridno jem sedaj, pa še železov sirup pridno pijem, da bo ja otroček imel vse potrebno). Jaz sem imela predvsem dolg porod, nisem imela nič svojih popadkov (porod se je začel tako, da je odtekla voda), pa smo čakal, čakal, čakal... dokler se me le niso usmilil, pa mi dal umetne. Kakšne porodne težave si imela pa ti Nisaa (upam, da vprašanje ni preveč osebno, če je, mi pa oprosti in čisto razumem, da nočeš javno na forumu opisovat). Zanimajo me izkušnje tistih, ki so oz. so bile v podobni situaciji kot jaz. lp
|