Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdaj spat (3. meseci...)? 4.1.2005 18:58:09
|
|
|
|
lena-3
|
Tudi moja pikica je okrog 6 ure zvečer že čisto na tleh, tako da se kopamo malo po šesti, zaspimo pa med 18.30 do 19h. Ponavadi potem spi do 1.30, potem pa do 6 ure zjutraj. Ta ritem imamo nekako od 2 meseca dalje.
|
|
|
|
Kdaj spat (3. meseci...)? 4.1.2005 19:02:37
|
|
|
|
HuAnita
|
Da, tudi pri nas je nekako tako, ampak to šele nekaj dni... Prej ni zaspala pred 21.uro... Mi pa kar paše...:bravo: Bom uživala, pa upala, da bo trajalo...:) Pa-pa.
|
|
|
|
Kdaj spat (3. meseci...)? 4.1.2005 19:16:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Hojla Našo smo najprej dajali spat ob 9h. Po enem mesecu smo začeli ob 8h in je bilo prcej boljše, ko je bila stara 3 mesece, pa sem končno pogruntala, da jo je brez veze silit bit pokonci do 8h ali 9h. In od takrat hodi spat ob 6h, kopava se pa ob 5.30. Super! Imaš cel večer frej, zjutraj pa vstaja tudi med 5. in 6. uro, kar je zdaj, ko hodim spet v službo, prav super. Čez dan spi vsega skupaj mogoče eno uro. Ne sekiraj se! Če ima vredu težo, potem pač rabi manj spanca, tako kot naša.
|
|
|
|
Kdaj spat (3. meseci...)? 4.1.2005 19:17:00
|
|
|
|
Natas@
|
Pri nas ga začnemo kopat okoli 20.ure, nato papamo in zaspi ponavadi po 21.uri. Če ga dam spat prej ne zaspi. Sucer mi pa to čisto ustreza, ker potem ponavadi spi do 7h, 8h, vmes pa enkrat še je.
|
|
|
|
Kdaj spat (3. meseci...)? 4.1.2005 22:36:28
|
|
|
|
ksenija.
|
Mi smo prva dva meseca zaspali okoli 22. ure, sedaj pri treh mesecih pa zaspi okoli 21. ure. Tako da se kopamo okro 20. ure. Spi mi do 9h ali 10h zjutraj, vmes pa se enkrat ali pa dvakrat v spanju dojiva.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?