|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj solata?
30.3.2006 20:19:04   
Dejča
Kdaj ste svojim user posted image  začeli dajati solato (mislim zeleno, endivijo in vso drugo). Jaz sem naši 9-mesečnici včeraj prvič dala regrat, pa je bila navdušena - še malo po kisu je imel okus in ji je bilo všeč user posted image .
Kako jim jo sploh pripravite - ali jo "zmiksate" ali dodate kis in olje?
Kdaj ste jim začeli dajati svežo zelenjavo, npr. brokoli, korenček, cvetačo ...?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj solata?
30.3.2006 20:26:19   
mammy26
Moja Tia je stara 10 mesecev in ji dam občasno solato, ki pa jo na drobno narežem. Jaz si solato prelijem z navadnim jogurtom in Tia jo ima takšno zelo rada.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.3.2006 20:40:03   
lelaval
Jaz sem moji pri 9 mesecih dala kisle kumarice. Sem jih na drobno narezala in še zmečkala. Pa so ji bile všeč. Solate pa še nisem poskusila dat, pač pa sem ji ponudila kis - prvo žličko je delala čudne grimase, potem pa ji je bil všeč okus.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.3.2006 20:55:04   
Meceno
Moja papa sesekljano solato brez vsakega (kisa ali olja) in jo dam nap. zraven pire krompirja user posted image . Ko delam rižoto ji sesekljam rdečo papriko in ji vmešam zraven,...Tudi korenček sem ji že naribala in ji ga ponudila.

Stara bo 9.mesecev

Rada je zelenjavo oz ji tu in tam naredim solato z olivnim in res uživa,...nap.(naseklano rdečo papriko+radič+sveža kumara+za en noht feta sir in olivno olje )... Tara kar ploska zravenuser posted image  

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.3.2006 8:22:06   
dana
Jaz mu tudi kar med hrano zmiksam solato, motovilec, ker ne mara okisane solate.

lp dana

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.3.2006 11:57:54   
KODA
Okoli prvega leta.Sesekljano zeleno solato.Koščke paradižnika,pa je jedel kar z roko.Tako smo prakticirali pri tastarejšem.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

Ime
bušyka

Katero ime za deklico vam je najbolj všeč?

Sanja (11%)

Viktorija (13%)

Eva (52%)

Mila (24%)

Število vseh glasov: 324

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!