Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj so znali gonit z pedalcami 25.8.2007 21:55:32
|
|
|
|
andrejaz
|
Naš šele pred kratkim, bo pa 3 leta star.
|
|
RE: Kdaj so znali gonit z pedalcami 25.8.2007 21:56:12
|
|
|
|
lukec
|
Naš je enako star kot vaša in še vedno ne zna poganjati pedal. Tudi mi smo imeli kolo, pri katerem se pedala ne vrtijo sama od sebe. Zdaj smo ga zamenjali za večjega in boljšega, bomo videli, če bo do jeseni šlo.
|
|
RE: Kdaj so znali gonit z pedalcami 25.8.2007 21:56:55
|
|
|
|
NinaŠ
|
2 leti in 1 mesec
|
|
|
|
RE: Kdaj so znali gonit z pedalcami 25.8.2007 22:02:59
|
|
|
|
Miss Piggy
|
3 leta - ko je dobil pravo kolo . Tricikla pa nikoli ni znal sam vozit .
|
|
|
|
RE: Kdaj so znali gonit z pedalcami 25.8.2007 22:13:08
|
|
|
|
tanjaDi
|
Maja je imel 2 leti, tko da tam nekje, ko so se začela lepa vremena, zdaj šiba 100 na uro, samo ima še koleščka gor, zdaj ga učimo brez, imamo dva kolesa, na enemu montirana koleščka, na drugemu pa smo mu dali dol. Neki cajta mu kr gre brez
|
|
|
|
RE: Kdaj so znali gonit z pedalcami 25.8.2007 22:14:38
|
|
|
|
Maxica
|
Okrog dveh let. Najprej je začel gonit pedala pri traktorju, potem pa počasi na triciklu, pri dveh letih in pol se je pa tudi s kolesom že fino peljal sam.
|
|
RE: Kdaj so znali gonit z pedalcami 25.8.2007 22:14:50
|
|
|
|
Jessy
|
Naša se s triciklom sama vozi že tam od maja, se pravi da od 22. meseca dalje. So si pa otroci tako različni, tako, da se ne sekiraj.
|
|
RE: Kdaj so znali gonit z pedalcami 25.8.2007 22:19:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj tricikla ni nikoli znal goniit, na normalnem kolesu se je pa začel vozit pri treh letih, se mi zdi. Pri treh in pol pa potem že brez pomožnih koleščkov.
|
|
|
|
RE: Kdaj so znali gonit z pedalcami 25.8.2007 22:20:32
|
|
|
|
Anonimen
|
moja je 3 leta pa 1 mesec stara p akomaj komaj zagoni na triciklu - pa ma tazga tavelizga švinovga ne kaka plastična jajca, na takmu običnmu biciklu na ketno pa niti pod razno. še ne vem kva se morm zmislt da jo gor spravim. rata pa zagont skorej moji 16. mesečnici. tko da skor vrjamem da bo kolo pelala prej tamala k tavelka
|
|
|
|
RE: Kdaj so znali gonit z pedalcami 25.8.2007 22:29:07
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Ja saj imamo mi že prav kolo na pomožna kolesa, za tricikel smo že precej preveliki. Upam da nam čimprej uspe, ker je nora na kolo.
|
|
RE: Kdaj so znali gonit z pedalcami 26.8.2007 6:24:17
|
|
|
|
mmijau
|
Nikoli, je imel prekratke nogice. Pedalca so bila namreč na prednjem kolesu tricikla in ni šlo. Od treh let pa se vozi s kolesom samostojno, brez pomožnih koles.
|
|
RE: Kdaj so znali gonit z pedalcami 26.8.2007 7:53:33
|
|
|
|
Ninica
|
Naučila se je na triciklu nekje pri 25 mesecih, ko je pa redno obladala smo ji pa kupili že tisti večji bicikl, tak da jo je zdaj treba že skoraj loviti (smo se pa naučili bremzati )
|
|
RE: Kdaj so znali gonit z pedalcami 26.8.2007 13:33:37
|
|
|
|
anckabancka
|
Pri 2 letih je že šibal s triciklom okrog hiše...
|
|
RE: Kdaj so znali gonit z pedalcami 27.8.2007 7:55:25
|
|
|
|
honey
|
Pri nas tudi nikakor ni šlo s 3-ciklom, potem sem ga pa pri 2 l in 3 mes postavila na kolo (10-colsko s pomožnimi koleščki) in se je gospod odpeljal - brez učenja, brez vaje, samo speljal je in je šel
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?