|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj so splavali?
1.10.2008 12:27:11   
Boni3
....vaši otroci? Koliko približno so bili stari? Ste jih naučili sami,dedki,babice,v tečaju ...? Naše dva še ne plavata brez pripomočkov,stara sta pa 4,5 in 1,5 let.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj so splavali?
1.10.2008 12:29:38   
Doll
Sin star 3,5 plava z plavutkami.
Naslednje leto jih bomo dali stran

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.10.2008 12:30:52   
Ribica **
Ja Boni no, za tamalo je pa res skrajni cas, da sama plava user posted image Se hecam - sem te prisla samo pozdravit user posted image

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.10.2008 12:40:00   
Boni3
Hi,hi....ja Fišika,sej za tamalo sem mislila jauser posted image . Ma ne,sam tako me zanima,smo včeraj ta velikega peljali na plavanje in ga sploh ni bilo za spravit domov. Se je drl mami glej me k se potapljam,mami glej k skočim.....pa ne rabim reč,da doma je pa problem lase umivat,da ne bo šla voda v oči?!?user posted image  Btw kako ste kaj pri vaši hiši? Aja smeti,sorči.

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2008 13:02:21   
nuala
Tastarejši je plaval, ko je bil star 2 leti in pol.
Pri tem ne mislim, da je preplaval olimpijski bazen, ampak da je skočil v bazen in priplaval do roba. Dobro se je naučil plavati pri 5 in pol letih. S tem mislim, da lahko skoči v bazen ali morje in brez težav plava pod ali nad vodo.

Ta mlajši bo sedaj star 4 leta in brez pripomočkov še vedno potone ko kamen...

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.10.2008 13:13:36   
aluš
Ta starejši mislim da je bil star 5,5 let ko je splaval. Tako da je brez rokavčkov preplaval cca 20 m.
Ta mali pri 4,5 letih ne kaže nobenih znakov da bi bil pripravljen dat dol rokavčke. Sploh noče poslušat in posnemat, kako se z rokami plava žabico, kar nekaj maha ko en maček, je pa njegova tehnika zanimivo hitra.

< Sporočilo je popravil aluš -- 1.10.2008 13:14:01 >

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.10.2008 14:03:51   
facka
splaval je pri 3,5

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.10.2008 14:07:41   
Mišni
Zelo težko rečt, ker je bil več pod vodo kot nad vodo, tako da res ne vem. Tam nekje od treh do petih let.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.10.2008 14:12:27   
nejcko
Naš je splaval lani, to se pravi pri cca 5,5 letih, ampak je zelo nesiguren, sploh v morju (v bazenu ni problema) in si še vedno rad pomaga s kakšnim "črvom", desko ipd.
Tamala je stara 4 leta, pa je letos še plavala z rokavčki.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.10.2008 19:39:36   
lukec
Prve zamahe brez rokavčkov je naredil letos na morju pri 3,5, ampak jaz temu še ne rečem plavanje.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.10.2008 20:11:31   
tjašun
Mi smo vozili obe na plavalni tečaj, ena je imela 4, tamicena pa 3,5. Je pa res, da tašča ni verjela ta tamičkana res plava brez tudi v globoki vodi (beri valovi) in ko je bila še letos z njo na morju je morala imeti rokavčke. No, kmalu ji je demonstrirala, ko je padla s srfa in komot, ca.50 metrov, priplavala na obalouser posted image vzela masko in se šla "potapljat".

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.10.2008 20:44:28   
Alfabeta
Moj sin je star 4,5 let in je bolj strahopetne sorte. Plaval je ves čas z rokavčki, dokler ni padel v vodo, brez rokavčkov seveda. Splaval je, vendar se potem ni opogumil, da bi jih snel, ker gre v vodo vedno na globini, ne iz plitvine. Bomo drugo leto splavaliuser posted image , upam.

Bo pač pri malo kasnejših

(odgovor članu tjašun)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.10.2008 21:05:31   
leni5
Moja pri 3,5 na plavalnem tečajuuser posted image . Zdaj ima 4 leta in plava kot ribica.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.10.2008 21:16:53   
*kinnie*
Ta večja je splavala pri 4,5 letih....se je naučila kar od ene punčke, stare 6 let, ki jo je spoznala na morjuuser posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.10.2008 8:36:04   
tojeto1
Naš je splaval pri 4.letih. Je pa skoz hodil na plavalne tečaje. Vode se pa nič na svetu ne boji, kar me je kar malce strah, ker je preveč pogumen.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.10.2008 12:18:22   
muška
Moj bo kmalu star 5 let in preplava celi mali (otroški) bazen (širine 5 m) pod vodo. Z glavo nad vodo še ne zna plavat user posted image  . Hodi pa na plavalni tečaj v Ruše in smo vsi super zadovoljni

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.10.2008 14:03:15   
dory
s plavutkami ni sile, ga pa imam v šoli za plavanje...upam,da bo kej :)...aja star je 4,5leta

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?