|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj so se začeli cartat?
18.3.2007 11:14:59   
lenika
Torej danes sem očitno kar polna vprašanj. Naš user posted image  se že od rojstva ni maral cartat. Če sem ga nosila, da je gledal okoli je bilo super, da bi pa sedela in se stiskala, pa ni šans. No in tako je še danes pri 10. mesecih.
Torej sprašujem tiste, ki ste imele prav tako dojenčke, ki se niso hoteli catrat, kdaj jih je to minilo in so se radi ulegli zraven vas in se stisnili? Upam, da mi ne boste rekle, nikoli.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj so se začeli cartat?
18.3.2007 11:27:11   
ana b
Naš je bil kot dojenček kar crkljiv, pa je to žal minilo, kar je bilo še huje, ko sem primerjala s prijateljicami. Je pa zdaj pri 2 letih in 9 mesecih bolje, pride sam, se stisne pa še kakšnega mokrega lupčka stisne. Potrpljenje.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2007 11:46:30   
nana 27
Lenika, user posted image user posted image user posted image  jaz sem tudi v istem klubu. Najhuje je, ko je bolan, ali pa kaj groznega sanja in ga ne morem potolažiti, ker se odriva stran user posted image  Da bi kdaj z njim lahko sedela in ga imela v naročju dalj časa, pa so bile le pobožne želje. Njemu se mora ves čas dogajati. Zdaj pri sedemnasjtih mesecih je že bolje, ko kakšno risanko pogleda in ga vzamem v naročje pa mu rečem, da se nasloni name. No, takrat pa zdrži tako največ dve minuti in sem v nebesih user posted image  ali pa pride do mene, ko sem na RR in da glavico v naročje pa šiba naprej.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2007 14:26:03   
SašaR
Naš se je začela pri 9. mesecih cartat in to še kar drži. Kakšen dan bi bila ves čas na rokah in bi se samo stiskala pa lubčkala, pa noskala,...

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2007 14:36:28   
Anonimen
Pri enem letu, ko se je nehal dojit. Pred tem pa čisto nič user posted image .

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.3.2007 14:44:43   
anitaz
Moja lubica se pa že skoz fuuuul rada carta user posted image  Še posebi, ko greva spat, se mora OBVEZNO čiiist k meni stisnit (včasih mi zleze še na hrbet ali na trebuh in zaspi). Zjutraj je pa tudi nujno, da se pocrkljava. In vmes čez dan se tudi veliiiikrat pride objet pa stisnit.  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.3.2007 16:07:42   
natalia
naša že od malega ni bila neki cartljivček, tu pa tam se je malo stisnila, pa lubčkala, pa še danes, ko ima skoraj 14 mesecev, ni neke spremembe,..žal...

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.3.2007 16:08:06   
nejcko
Sin se tam do drugega leta sploh ni hotel cartati. Se je stisnil za par sekund, potem pa spet akcija. Zjutraj se nikoli ni cartal v postelji, ampak čim se je zbudil - akcija. Jaz sem to res zelo pogrešala. Potem pa je počasi postajal čedalje bolj cartav, ampak tudi danes, pri 5 letih ni ne vem kako zelo cartljiv. Edino, kar mu je res zelooo všeč, je, da ga čohamo po hrbtu; za to bi pa kar umrluser posted image

Na srečo je hčerka njegovo pravo nasprotje in se že od vsega začetka rada crklja in to je res tisto čisto pravo pravcato crkljanje. Sem prav vesela, da je taka.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.3.2007 21:14:44   
krfjolca
Jaz s tem crkljanjem sploh nimam sreče user posted image .
Sva kupila zajčka, pa se ni maral crkljat, sva kupila kužka, pa se ne mara crkljat, sva naredila dojenčka, pa se ne mara crkljat ... Še dobro, da me vsaj mož sem pa tja malo pocrklja user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.3.2007 8:11:38   
maliva
Naš je še kar cartek, se kar vleže in reče "cati, cati" in ot pomeni "mami, božaj"...user posted image

Če smrdiš po opicah, še nisi Tarzan.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.3.2007 8:51:42   
Pajaca
Stara je tri leta, pa je imela vmes le en teden crklanja, ko je bil oči na zdravljenju v toplicah..... se navadiš na to. Tamalček se bolj crkla, čeprav tud ta zmer manj.

(odgovor članu maliva)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.3.2007 11:32:43   
Mateja82
Naša je bila ista češpla, ni se pustila pocartat in stisnat. Pri enastih mesecih pa se je spremenila. Je kar sama prikobacala in me objela pa stisnila, obesla okoli vratu, se pomuckala potem pa šla naprej ko ji je bilo zadost. Zdaj da že tudi poljubčka, sicer takega slinastega in če imaš srečo te še ugrizne, ampak je vseeno boljše kot nič user posted image .

< Sporočilo je popravil Mateja82 -- 20.3.2007 11:34:02 >

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.3.2007 20:35:45   
Jessy
Neja se je začela cartat nekje pri letu in pol. Prej se ni hotela, oz. se je samo takrat, ko je bila utrujena.

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.3.2007 10:33:21   
Bonnie_RR
Moj tamali se je začel bolj cartat po 1 letu.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.3.2007 20:44:23   
bobek05
Naš ima svoja obdobja... Vedno se rad pocartal, ampak ko njemu paše. Ni mu npr. všeč, če ga odrasli kar nekaj vlačijo in stiskajo k sebi. Drugače pa se ogromno carta (in sam pride k tebi), ko je utrujen, si je kaj naredil, rabi tolažbo, ne želi da grem ipd. Največ se carta pri meni. Se pa carta tudi pri atiju, babici, še posebej pri dedkih user posted image , stricu, teti... Pri tujcih pa ne (več). To ga je minilo okrog 1 leta.

Aja, pa še to - se mi zdi, da večji je, raje se pocarta, ampak kot sem že omenila - ko on želi.

< Sporočilo je popravil bobek05 -- 21.3.2007 20:45:02 >

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.3.2007 20:46:25   
bobek05
IZVIRNO SPOROČILO: bobek05

Naš ima svoja obdobja... Vedno se rad pocartal, ampak ko njemu paše. Ni mu npr. všeč, če ga odrasli kar nekaj vlačijo in stiskajo k sebi. Drugače pa se ogromno carta (in sam pride k tebi), ko je utrujen, si je kaj naredil, rabi tolažbo, ne želi da grem, preden zaspi ipd. Največ se carta pri meni. Se pa carta tudi pri atiju, babici, še posebej pri dedkih user posted image , stricu, teti... Pri tujcih pa ne (več). To ga je minilo okrog 1 leta.

Aja, pa še to - se mi zdi, da večji je, raje se pocarta, ampak kot sem že omenila - ko on želi.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.3.2007 20:47:06   
bobek05
Kaj pa je zdaj to??? user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.3.2007 21:38:09   
žanai
Ojla!
Naša se je v glavnem cartala z dojenjem- to je bilo ta glavno. Stara je 16 mesecev, pa se še vedno zelo rad doji. Rada se je tudi nosila, drugače pa ni hotela biti pri meni v naročju.
Nekje okrog 1 leta pa ji je tudi to zapasalo... na vsake toliko časa se je med igranjem prišla k meni malo pocartat, pa po kakšen poljubček... kak dan več, kak dan manj... ko je pa bolna ali pa utrujena, takrat pa je dobesedno prilepljena name.
Se pa eni otroci tudi kasnje ne marajo cartat. Počakaj, pa boš videla.

Pozdravček,
Žanai

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.3.2007 22:42:12   
diva 4
Star je 21 mesecev ,pa se sploh ne carta.Pri petnejstih mesecih je imel en teden obdobje , ko je priletel k meni , se stisnil in že odbrzel naprej . In to je vse kar sem ga cartala doslej user posted image .Kot dojenček se tudi nosit ni hotel.Kkor si ga imel na rokah je bil siten.Da bi pa spal pri nama pa lahko samo sanjam.Se še ni zgodilo in se menda tudi ne bo.Je pa zato hči čisto nasprotje.Razcartana do onemoglosti user posted image .Maja bo stara 4 leta pa še vsko noč okrog enih , prileze k nama spat.

(odgovor članu žanai)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.3.2007 16:04:16   
Anonimen
moja tavelka nikoli. more imet res ne vem kak dan da za 3 sec k men prileti se vrže name in leti stran. ok sedi mi v naročju da skupi knjige bereva, ampak objet pa ne zna. sem jo mogla prov učit pa še to redko redko kdaj sprovede
tamala se tut kje dost ne carta ona sam okol skos šiba. če jo že maš v naročju pa more bit tut vole da glavico stisne k men. objame tut še ne
da bi pa ležala kera zravn pa se stiskala pa ni varjante

< Sporočilo je popravil LARA -- 24.3.2007 16:05:15 >

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?