Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 25.7.2008 14:23:31
|
|
|
|
simin
|
še dobro, da si v oklepaju navedla, kaj naj bi se naučili gonit, me je skoraj na kap, ko sem prebrala naslov..
|
|
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 25.7.2008 14:34:19
|
|
|
|
Lunc_a
|
pravo kolo s pomožnimi koleščki pri 3 letih
|
|
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 25.7.2008 14:37:26
|
|
|
|
Gordana-3
|
kolo s pomožnimi kolesi pri 27 mesecih.
|
|
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 25.7.2008 14:38:23
|
|
|
|
Udb
|
NAšmu še ne gre - in ker takoj ne gre, obupa. Ga pa nič kaj ne silimo. Star je pa 2leti in 9 mesecev.
|
|
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 25.7.2008 14:47:30
|
|
|
|
Lara28
|
Tricikel "goni" nekje od aprila. Kak mesec in pol pred dopolnjenim drugim letom.
|
|
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 25.7.2008 14:52:36
|
|
|
|
Olivija
|
Naša Julija goni kolo s pomožnimi kolesci odkar je bila stara 2 leti in pol. Zdaj ji gre že prav fajn. Ana se pa ni skoraj nič vozila s kolesom do petega leta, zdaj jo je "zagrabilo" in se je naučila vozit kolo brez koleščkov v enem tednu (naju je zelo presenetila, sva bila že mal obuapana).
|
|
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 25.7.2008 14:53:32
|
|
|
|
lenika
|
Ja ok, priznam, da je malo čuden naslov. (sem šele sedaj videla). drugače pa naš ima 2 leti in 3 mesece, pa tudi še ne kaže interesa.
|
|
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 25.7.2008 16:38:14
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Moj pri skoraj 2 letih in pol tega še ne zna - se pusti poganjati na triciklu. Kolesa pa še nima.
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 25.7.2008 20:28:57
|
|
|
|
.Anonimna.
|
Star je 3 in še malo, pa je danes prvič prevozil sam celo dvorišče
|
|
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 25.7.2008 20:33:16
|
|
|
|
Salja
|
Moj nikakor noče gonit, pa je star 3leta in 1mesec
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 25.7.2008 21:16:10
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Malo pred 3.rojstnim dnevom.
|
|
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 25.7.2008 21:47:18
|
|
|
|
benika
|
Naš je danes pokapiral, kako je treba kolo poganjat . Star je pa 2 leti in 10 mesecev.
|
|
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 25.7.2008 22:32:45
|
|
|
|
drevozivljenja
|
nekje s 2,5 let,skoraj 3..traktor,pa kolo s pomožnimi.sedaj bo 4 in se že vozi s kolesom brez pomožnih.fajn mu gre.lp
|
|
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 25.7.2008 23:01:09
|
|
|
|
nejcko
|
Sin je tricikel gonil (beri ga poganjal z odrivanjem) pri letu in pol, vozil ga je pri dveh letih in pol, pri treh letih je vozil kolo s pomožnimi koleščki, pri treh letih in 7 mesecev pa je zvozil kolo brez pomožnih koleščk. Hči poganjalca ni gonila (goni ga zdaj pri 4 letih ), tricikl je začela voziti nekje skoraj pri krepkih 3 letih, ker prej se je gospodična pustila potiskati, saj so jo takoooooooooooooo bolele noge . No, zdaj pri štirih se pa že pelje par metrov tudi s kolesom s pomožnimi koleščki - mah, ful lena baba
|
|
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 25.7.2008 23:21:18
|
|
|
|
lelaval
|
Najmlajša je stara 3 leta in 1 mesec pa se komaj 1 mesec trudi vozit kolo s pomožnimi kolesi - že 1 teden zna sama tudi začet gonit - prej smo jo morali potisnit, da je "zaštartala". Tricikla pa ne zna gonit. Nejcko - nič ne skrbi - če primerjam moja starejša 2, je bilo isto - sin je 16 mesecev mlajši od hčere, pa je prej znal vozit kolo s pomožnimi kolesi, kot hči, brez pomožnih pa se je naućil celo leto prej vozit.
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 26.7.2008 7:07:13
|
|
|
|
Nikica
|
Sin se je najprej naučil vozit kolo s pomožnimi koleščki, star je bil 2 leti in 4 mesece, tricikla ni nikoli znal poganjati. Zdaj pri 3 letih in 8 mesecih z možem razmišljava, da bi mu koleščka odstranila.
|
|
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 26.7.2008 7:32:03
|
|
|
|
dory
|
Prvo kolo je dobil pri treh letih in tudi takoj je poštekal kako to gre. Od takrat veselo kolesarimo.
|
|
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 26.7.2008 7:45:48
|
|
|
|
Maxica
|
Pri dveh letih in pol.
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 26.7.2008 14:06:27
|
|
|
|
viv_
|
Uf, zelo hitro je ugotovila, kako se vozi. Kolo s pomožnimi koleščki je dobila, ko je bila stara 2 leti in 4 mesece in se je iz trgovine ven odpeljala. Pa ni tricikel, navadno kolo 14ˇs pomožnimi koleščki.
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 26.7.2008 14:21:56
|
|
|
|
pikapoka5
|
Kolo s pomožnimi koleščki - 2 leti in dva meseca. Tricikel pa ji ni in ni šel, ker so bila očitno pedala preveč naprej.
|
|
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 26.7.2008 15:43:54
|
|
|
|
Dadi
|
Ta starejša niti ni marala tricikla, se pa je naučila vozit ko je bila stara 2 leti. Se pa je in se še zelo rada vozi z navadnim kolesom. V treh dneh, se je naučila vozit brez pomožnih koleščkov. Ta mali pa poganja tricikel in ga obvlada tudi od 2. leta naprej.
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 26.7.2008 21:28:57
|
|
|
|
NRMM
|
Ko je bila stara slabi 2 leti je začela gonit tricikel,od 2 let in 3 mesecev pa se vozi z 12'' kolesom z pomožnimi koleščki.
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 26.7.2008 21:32:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri dobrih treh letih se ne zna. Pa je sicer sporten tip, samo bicikel ji zgleda ne potegne. Raje gleda mami, kako dirka s poganjalcem . Verjetno bo akcija enkrat jeseni, ko bo minil cas morja.
|
|
|
|
RE: Kdaj so se naučili gonit? 26.7.2008 21:39:18
|
|
|
|
CatJa
|
Pri treh je začel na orng kolesarit. Tricikla nikol ni znal gonit. Ravno danes je padel s kolesom in čist zvil en pomožen kolešček, tako da mu jih bomo zdaj preprosto odšraufali dol in se bo naučil vozit brez. Sem bila ravno popoldne v Hervisu, da bi mu kupila ščitnike
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Ime za punčko:Nezy85Klara (
43%)
Melani (
16%)
Miša (
8%)
Kaja (
33%)
Število vseh glasov: 466Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!